anal-lytis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 261
- Πόντοι
- 281
Μπορεί να δώσει για να πάρει τιμιτικη 3 μέρες, και να βγει να πάει ξανά σε μπουρδέλο,.μασαζ ή κολ γκιρλΟύτε θα δώσει αίμα....
Μπορεί να δώσει για να πάρει τιμιτικη 3 μέρες, και να βγει να πάει ξανά σε μπουρδέλο,.μασαζ ή κολ γκιρλΟύτε θα δώσει αίμα....
οχι δυστηχως... ηταν με πελατη ηδηΤις άλλες δύο τις είδες;;;
Χθες βρέθηκα Θεσσαλονίκη και ψάχνοντας βρήκα το Krystal Massage (Μοναστηρίου), αφού πήρα τηλέφωνο έκλεισα ραντεβού, πήγα με υποδέχτηκε η Ολίβια ένα βυζομπάλονο να φάνε και οι κότες . Με καλωσόρισε η αφεντικίνα εκεί, μου παρουσίασε την Ολίβια και άλλη μία μαυρομάλλα λίγο κοντούλα (δε θυμάμαι το όνομά της), επέλεξα Ολίβια, πέρασα στο δωμάτιο, μου είπε να κάνω μπανάκι, έκανα με την ησυχία μου, ξάπλωσα μόνο με τη πετσέτα. Ήρθε μετά από λίγο μου την έβγαλε ξεκίνησε το "μασάζ" και μου παρουσίασε ότι πέρα από το απλό μασάζ 30€ για 50' με + 20€ μέσα στον ίδιο χρόνο φτάνεις στην ηδονή . Το επέλεξα μιας και για αυτό πήγα . Κάποια στιγμή μιλούσαμε και της έλεγα ότι κάνω και εγώ μασάζ και έτσι αλλάξαμε ρόλους, ξάπλωσε μόνο με το στρινκ της και της περνούσα λάδι στα πόδια και κωλομέρια. Κάποια στιγμή σηκώθηκε καθιστή στο κρεβάτι, εγώ όρθιος και άρχισε να δίνει πόνο με τα χέρια της και εγώ είχα χάσει τα μάτια μου μέσα στα βυζιά της και μου είπε αν θες μπορείς και να γλύψεις πράγμα που έκανα. Μετά τη κορύφωση ακολούθησε μπανάκι και αποχώρηση διακριτικά, βέβαια κατά την έξοδο μου συστήθηκε μια κοπέλα (ήταν σαν άγγελος) και είναι ο λόγος που θα ξαναπάω Θεσσαλονίκη να διαλέξω αυτόν τον άγγελο που γνώρισα φεύγοντας.
Από που να το πιάσεις και που να σταματήσεις.Χθες βρέθηκα Θεσσαλονίκη και ψάχνοντας βρήκα το Krystal Massage (Μοναστηρίου), αφού πήρα τηλέφωνο έκλεισα ραντεβού, πήγα με υποδέχτηκε η Ολίβια ένα βυζομπάλονο να φάνε και οι κότες . Με καλωσόρισε η αφεντικίνα εκεί, μου παρουσίασε την Ολίβια και άλλη μία μαυρομάλλα λίγο κοντούλα (δε θυμάμαι το όνομά της), επέλεξα Ολίβια, πέρασα στο δωμάτιο, μου είπε να κάνω μπανάκι, έκανα με την ησυχία μου, ξάπλωσα μόνο με τη πετσέτα. Ήρθε μετά από λίγο μου την έβγαλε ξεκίνησε το "μασάζ" και μου παρουσίασε ότι πέρα από το απλό μασάζ 30€ για 50' με + 20€ μέσα στον ίδιο χρόνο φτάνεις στην ηδονή . Το επέλεξα μιας και για αυτό πήγα . Κάποια στιγμή μιλούσαμε και της έλεγα ότι κάνω και εγώ μασάζ και έτσι αλλάξαμε ρόλους, ξάπλωσε μόνο με το στρινκ της και της περνούσα λάδι στα πόδια και κωλομέρια. Κάποια στιγμή σηκώθηκε καθιστή στο κρεβάτι, εγώ όρθιος και άρχισε να δίνει πόνο με τα χέρια της και εγώ είχα χάσει τα μάτια μου μέσα στα βυζιά της και μου είπε αν θες μπορείς και να γλύψεις πράγμα που έκανα. Μετά τη κορύφωση ακολούθησε μπανάκι και αποχώρηση διακριτικά, βέβαια κατά την έξοδο μου συστήθηκε μια κοπέλα (ήταν σαν άγγελος) και είναι ο λόγος που θα ξαναπάω Θεσσαλονίκη να διαλέξω αυτόν τον άγγελο που γνώρισα φεύγοντας.
Λοιπόν αυτό που έχω να πω είναι ο χώρος πολύ προσεγμένος, πεντακάθαρος, όλες ευγενικές, διακριτικότητα και αυτό το κατάλαβα φεύγοντας γιατί βγήκε για να ελέγξει το πεδίο μη πέσω πάνω σε άλλο πελάτη. Υπήρχε και επιλογή με 2 κοπέλες και πήγαινε στα 60€. Τώρα για άλλα παραπάνω προγράμματα δε ρώτησα αλλά σίγουρα όταν ξαναπάω και επιλέξω τον άγγελο θα ρωτήσω.
Εννοείτε ότι και από μας χρειάζεται ευγένεια και να είμαστε πεντακάθαροι για να είναι και εκείνες άνετε μαζί μας.
Πιστεύω τα είπα όσο αναλυτικότερα μπορούσα.
Δεν θυμάσαι τον άλλο που πήγαινε ΠΛΗΡΩΝΕ και μετά έκανε και μερεμέτια;Από που να το πιάσεις και που να σταματήσεις.
Ευχαριστούμε που έκανες εγγραφή και αμέσως πόσταρες απλά για να μας πεις για άγγελους.
Καλά έκανες και έκανες εσύ μασάζ στην κοπέλα. Αυτό κι αν είναι βαλιου φορ μανι όπως λένε στο χωριό μου (που δεν έχω).
Μετά το μήνυμα του Αθηναίου συναγωνιστή, αυτό ήταν ότι έπρεπε για να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα.
Απλά σε κάτι τέτοια μηνύματα αναρωτιέμαι, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ μας περνάτε ρε?
Φίλε Delta να αγιάσει ο στόμας σου παιχταρά μου. Επειδή κατεβαίνω Αθήνα για δουλειά τακτικά και επισκέπτομαι και στούντιο και c-girls η διαφορά είναι χαόδης. Εδώ δεν ντράπηκαν να μας φέρουν ως new entry την Barma την ξεπεσμένη. Ήρθε ένα θεόμουνο από Αθήνα για αρπαχτή 3 ημέρες και μας χρέωνε 300€ την ώρα...Λεβεντες της Σαλονικας ,διαβαζω τα σχολια σας και πραγματικα λεω οτι στον τομεα της πουτανιας σας κοροιδευουν χωρις προηγουμενο μασατζουδες η CG.
Λοιπον στην Αθηνα στα μασατζιδικα η χρεωση ειναι 30' 60 ευρω + 20 πρωκτικο,45' 80 ευρω + 20 πρωκτικο 60" 100 ευρω.
Παρτουζα 120 + πρωκτικο 20 εξτρα.
Κοπελες που σφυριζουν ,οτι τραβαει η καρδια σας,στην συναντηση ,φιλια ,γλυφομουνι,απο ολα εχει το προγραμμα.
Η Στεφανια που ανεβαινει ξεκινησε απο ενα υπογειο στο ψυχικο,παρελασε ολη η αθηνα ,τωρα ειναι στα κατω της,καποιες που ανεβαινουν στην πολη σας οπως η Λατινα ,δεν τραβαει στην Αθηνα ,στα δε CG αφηστε καλυτερα σας δουλευουν ψηλο γαζι με τις χρεωσεις και την εμφανηση της κοπελας .
Τα ανωτερω με καθε καλη διαθεση.
Εκτος του Ελιτ που αν σε ξερουν θα παρεις κατι παραπανω απ το να σου χαιδεουν την πουτσα ,τα αλλα που αναφερεις ειναι χαιδεμα μασαζ και για να πιασεις λιγο μουνι φτανεις το 70αρη..περι ορεξεως..αν εισαι κιμπαρης με χρημα και επιμενεις εκει που βλεπεις φως κατι θ αρπαξεις στο τελος..ισως και να σ ερωτευθει..Παιδιά αξίζει το κρύσταλ, το ελίτ ή το ριλαξ στο κέντρο ή το λουξουρι?
για να σε ερωτευτει απο εκει κορασιδα θα πρεπει αν εισαι μεχρι 35 ,γυμνασμενος και πανω απο 1.90-εγω παω με χρημα φουλ και οπως εχω ξαναγραψει τρωω φολα διοτι ειμαι 49 ετων. οποτε χλωμο αν δεν διαθετεις ολα τα παραπανω+χρημα+τουτουλι καγκελο !Εκτος του Ελιτ που αν σε ξερουν θα παρεις κατι παραπανω απ το να σου χαιδεουν την πουτσα ,τα αλλα που αναφερεις ειναι χαιδεμα μασαζ και για να πιασεις λιγο μουνι φτανεις το 70αρη..περι ορεξεως..αν εισαι κιμπαρης με χρημα και επιμενεις εκει που βλεπεις φως κατι θ αρπαξεις στο τελος..ισως και να σ ερωτευθει..
Τα μαρουλοφυλλα φιλε μου..τα μαρουλοφυλλα..ανοιγουν ολες τις πορτεςγια να σε ερωτευτει απο εκει κορασιδα θα πρεπει αν εισαι μεχρι 35 ,γυμνασμενος και πανω απο 1.90-εγω παω με χρημα φουλ και οπως εχω ξαναγραψει τρωω φολα διοτι ειμαι 49 ετων. οποτε χλωμο αν δεν διαθετεις ολα τα παραπανω+χρημα+τουτουλι καγκελο !
OXI -και πιστεψε με ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ !!! Ζητανε μικρους και τουμπαναΤα μαρουλοφυλλα φιλε μου..τα μαρουλοφυλλα..ανοιγουν ολες τις πορτες
Εχουν ιατρικο απορρητο..οποτε δεν μπορω να σου πω ποιες εχω ξεχειλωσει τα στοματακια στα πετσεταδικαOXI -και πιστεψε με ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ !!! Ζητανε μικρους και τουμπανα
αν εσυ εισαι κουκλος οκ βρε δεκτο !!!Εχουν ιατρικο απορρητο..οποτε δεν μπορω να σου πω ποιες εχω ξεχειλωσει τα στοματακια στα πετσεταδικα
Συνεχισε ομως..η ελπιδα πεθαινει τελευταια δε λενε? Λολ