Το παλιο Body Free ειναι τωρα εκειεδώ ρε μαγκες εχει παει κανεις EGNATIA SPA
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.253
- Πόντοι
- 206
Ποιο ρε μάστορα μην το κάνετε πριν μπείτε, το σεξ..? Θα μας τρελάνεις....? Πες μας ότι τρολάρεις τώρα πληζ.......Απλώς επειδή εγώ θα αργήσω με όλα αυτά τα στρατιωτικά. Και δεν έχω καμία ιδέα όπως και αυτός, για αυτό και ρωτάω ότι ίσως σε εξετάσεις κτλ ρωτήσουν πράγματα ή ξέρω γω υπάρχει καμία σύσταση ότι μην το κάνετε πριν μπείτε.
Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα με αυτά, θα ήθελα να πει την ιστορία του ή τις απόψεις του
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.253
- Πόντοι
- 206
Καμία σχέση το ένα με το άλλο....Εννοώ να πας σε μασατζιδικο με ότι αυτό σημαίνει
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Το πολύ πολύ να πάρει αναβολή επειδή του την παίξανΕννοώ να πας σε μασατζιδικο με ότι αυτό σημαίνει
Ή να βγει Ι5 ψυχολογικο αν τον έχει καυλώσει πολύ η γκόμενα.
Αδερφέ, δεν θα ψάξουν το πουλί του να δουν αν μαμησε. Αλλά ο ίδιος, μετά τις πρωτες μέρες θα το ψάχνει...
Αλλά, περαν της πλάκας, μην πάει στρατό με αυτά τα μυαλά. Την πουτσισε
Ημερα τρολαρισματος η σημερινηΠαιδιά SOS ο κολλητός μου μπαίνει στρατό ξηράς και με ρώτησε για να ηρεμήσει, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να πάει σε μασάζ ή cg. Δεν ξέρω τι να του πω, για αυτό τα γράφω εδώ. Θα τον ρωτήσουν κάτι τέτοιο ή λέτε υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος? Ευχαριστώ
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Το εννοείς "με ο,τι αυτό σημαίνει";Εννοώ να πας σε μασατζιδικο με ότι αυτό σημαίνει
Κλαιω..Το πολύ πολύ να πάρει αναβολή επειδή του την παίξαν
Ή να βγει Ι5 ψυχολογικο αν τον έχει καυλώσει πολύ η γκόμενα.
Αδερφέ, δεν θα ψάξουν το πουλί του να δουν αν μαμησε. Αλλά ο ίδιος, μετά τις πρωτες μέρες θα το ψάχνει...
Αλλά, περαν της πλάκας, μην πάει στρατό με αυτά τα μυαλά. Την πουτσισε
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Τι εννοείς προβλήματα; αυτό ρωτάω. Τι φοβο μπορεί να έχει δηλαδή; τι πρόβλημα να υπάρξει;κ άντε προβληματίστηκε αυτός. Και εσύ; εσένα τι σε προβλημάτισε και δεν μπορούσες να απαντήσεις; αν θες, explain. Αλλιώς, troll 4 everΌταν ήσουν σε αυτήν την ηλικία, είχες τόσο μεγάλη εμπειρία σε αυτά ή ήξερες τα πάντα? Νομίζω ότι την ερώτηση αν θα σου δημιουργήσει προβλήματα μια τέτοια εμπειρία, την έχουν όλοι όσοι πάνε., γιατί δεν ξέρουν. Και εγώ δεν ήξερα τι να του πω, για αυτό θεώρησα ότι είναι καλη ερώτηση για το μπλογκ.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Δεν θα κάνουν τέτοια ερώτηση. Ούτε ορό αλήθειας δινουν. Και τι εξετάσεις; αν γάμησε;Και ο φίλος σου θα κάνει τόσα εμβόλια την πρώτη μέρα που κ σκατά να φάει, δεν θα πάθει τίποτα.Αν ρωτανε στο ιατρείο αν πηγές πρόσφατα σε τέτοιο μέρος, αν πρέπει να το δηλώσεις σε κάποιο χαρτί, αν σε βάλουν να κάνεις εξετάσεις. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά αν μπορεί κάτι τέτοιο να έχει τέτοια εξέλιξη
Αχ μην ακούω μαλακίες. Πλιζ ας πάει να του την παίξουν να χαλαρώσει να μπει στο Κέντρο. Ας τον απασχολήσουν άλλα πράγματα. Καλός πολίτης
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.706
- Πόντοι
- 201
Πες τον να εχει οποιαδήποτε 50 ευρώ και δυο φωτογραφιες του μαζι τουΠαιδιά SOS ο κολλητός μου μπαίνει στρατό ξηράς και με ρώτησε για να ηρεμήσει, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να πάει σε μασάζ ή cg. Δεν ξέρω τι να του πω, για αυτό τα γράφω εδώ. Θα τον ρωτήσουν κάτι τέτοιο ή λέτε υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος? Ευχαριστω
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 394
- Πόντοι
- 21
Το πολύ πολύ ρε σειρά να τον ρωτήσει ο καραβανας σε πιο πήγε !!!!no big deal!!!Αν ρωτανε στο ιατρείο αν πηγές πρόσφατα σε τέτοιο μέρος, αν πρέπει να το δηλώσεις σε κάποιο χαρτί, αν σε βάλουν να κάνεις εξετάσεις. Δεν ξέρω τι παίζει, αλλά αν μπορεί κάτι τέτοιο να έχει τέτοια εξέλιξη
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Καλά έκανες και ρώτησες. Πες του να μην πάει γιατί ένας νέος νόμος λέει πως οι νεοσύλλεκτοι υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση στο γκοβ.γρ ότι δεν έχουν πάει σε μασάζ , Κολ γκιρλ , ή οτιδήποτε παρόμοιο..Παιδιά SOS ο κολλητός μου μπαίνει στρατό ξηράς και με ρώτησε για να ηρεμήσει, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να πάει σε μασάζ ή cg. Δεν ξέρω τι να του πω, για αυτό τα γράφω εδώ. Θα τον ρωτήσουν κάτι τέτοιο ή λέτε υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος? Ευχαριστώ
Πες του μη κάνει καμμιά μ@λ@κι@ και πάει..
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Ρωτάνε μόνο αν πηγές με ενεργητικό trans ,για να ξέρουν το φ του γκροβερΠαιδιά SOS ο κολλητός μου μπαίνει στρατό ξηράς και με ρώτησε για να ηρεμήσει, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να πάει σε μασάζ ή cg. Δεν ξέρω τι να του πω, για αυτό τα γράφω εδώ. Θα τον ρωτήσουν κάτι τέτοιο ή λέτε υπάρχει κάποιος άλλος κίνδυνος? Ευχαριστώ
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 62
- Πόντοι
- 1
Πέρασμα από Κρυστσλ , παρούσες αλλά όχι ελεύθερες Ρουμπίνι (χωρίς γυαλάκια ) , ίριδα και αλκές δυο αδιάφορες.
Πέρασα με Μπελλα. Δείχνει να έχει παραπάνω κιλάκια αλλά όταν πετάξει τα άχρηστα υφάσματα αποκαλύπτει εκπληκτικό σωματάκι , απίστευτο κωλαρακι και απίστευτες βυζαρες. Συννενοήσημη και ευχάριστη . Με τελείωσε δυνατά.
Άξιζε η κατάθεση.
Έπομενη Ρουμπίνη. Να δούμε τι ψάρια πιάνει.
Πέρασα με Μπελλα. Δείχνει να έχει παραπάνω κιλάκια αλλά όταν πετάξει τα άχρηστα υφάσματα αποκαλύπτει εκπληκτικό σωματάκι , απίστευτο κωλαρακι και απίστευτες βυζαρες. Συννενοήσημη και ευχάριστη . Με τελείωσε δυνατά.
Άξιζε η κατάθεση.
Έπομενη Ρουμπίνη. Να δούμε τι ψάρια πιάνει.
Ο φίλος μάλλον το ρωτάει από ιατρικής άποψης, διότι και όταν πας να δώσεις αίμα , στα χαρτιά που υπογράφεις συμφωνείς ότι το τελευταίο εξάμηνο δεν έχεις πάει με ιερόδουλη, για να αποφευχθεί η πιθανότητα μετάδοσης ΣΜΝ μέσα από το αίμα σου.Ποιο ρε μάστορα μην το κάνετε πριν μπείτε, το σεξ..? Θα μας τρελάνεις....? Πες μας ότι τρολάρεις τώρα πληζ.......
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Φίλε, Στρατό θα πάει, δεν θα κάνει εγχείρησηΟ φίλος μάλλον το ρωτάει από ιατρικής άποψης, διότι και όταν πας να δώσεις αίμα , στα χαρτιά που υπογράφεις συμφωνείς ότι το τελευταίο εξάμηνο δεν έχεις πάει με ιερόδουλη, για να αποφευχθεί η πιθανότητα μετάδοσης ΣΜΝ μέσα από το αίμα σου.
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.253
- Πόντοι
- 206
Ούτε θα δώσει αίμα....Φίλε, Στρατό θα πάει, δεν θα κάνει εγχείρηση
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Να βάλεις στην άκρη ένα 50ρικο αδελφέ ,όπως όλοι μας και να παςΕπειδή μ' ενδιαφέρει το 2ο μέρος, γιατί το μασάζ αυτών των κοριτσιών δεν είναι μασάζ, αλλά κάτι σαν μασάζ, υποψία μασάζ, θέλω να είσαι περισσότερο αναλυτικός και να πεις τι ακριβώς περιελάμβανε αυτό το μέρος (εκτόνωση, χάδια, γλύψιμο κοπέλας, 69 , πιθανό σεξ, κλπ)...Αυτό θα βοηθήσει και τους επόμενους να καταλάβουν τι παίζει με αυτά τα ιδρύματα και τι προσφέρει το κάθε μαγαζί στο κόσμο που το επισκέφτεται...
διαβάζετε όλοι αναφορές άλλων ,τον παίζετε στην οθόνη και φτιάχνεστε ,αλλά να πατε δεν πατε
Γιατί με τέτοιο επιτακτικό ύφος ζητάς από τον άλλον να σου γράψει αναλυτικά τι έκανε ;
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.253
- Πόντοι
- 206
Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν πάνε......Οι περισσότεροι επενδύουν ασύστολα....Γι'αυτό και δε βρίσκεις εύκολα δωμάτιο άδειο......Να βάλεις στην άκρη ένα 50ρικο αδελφέ ,όπως όλοι μας και να πας
διαβάζετε όλοι αναφορές άλλων ,τον παίζετε στην οθόνη και φτιάχνεστε ,αλλά να πατε δεν πατε
Γιατί με τέτοιο επιτακτικό ύφος ζητάς από τον άλλον να σου γράψει αναλυτικά τι έκανε ;
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Όντως εκεί χτυπάει η καρδιά της πόλης!!!Μοναστηριου 163 λεει ....στη....καρδια της Θεσσαλονικης.
Πιο καρδια πεθαινεις λεμε.