Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
venus spa nuru λεει, body to body.....ξέρεις κανεις κατι?
κάρφωμα έχει? ΠΜ

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
96
Πόντοι
0
Απελπισία..επίσκεψη Golden spa. Υποτίθεται πρόγραμμα 50' το οποίο είναι 35'. Από αυτά έχουμε: μπάνιο και αναμονή 9', μασάζ για κλάματα με λάδι από τα λιντλ, δεν έπαιζε τελείωμα οπότε ζήτησα πίπα το πήγε full speed γιατί ο χρόνος τελειώνει και θα έμπαινε ο επόμενος!!!με το ζόρι που λέμε, cim για να μάθει...
Και το σεντούκι του Μπαρμπαρόσα να είχα δεν ξαναχανω το χρόνο μου για το συγκεκριμένο μέρος.. ελπίζω να βοήθησα.
Η ερώτηση είναι έτσι είναι και τα υπόλοιπα κρυσταλ, λουξουρι; εκεί δεν έχει καν τη πίπα μέσα..
Αδερφέ θυμάσαι κοπέλες; Βλέπονται ;
Αυτή που πήρες πως την έλεγαν ;
Μήπως έπεσες στην περίπτωση;

SLAVEMITSOS93

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα έλειπα εκτός θεσσαλονικης λόγω δουλειάς.η Τόκιο δουλεύει ακόμα στο κρύσταλλ;

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
56
Πόντοι
0
Διαβάζω για μια καινούργια Μόνικα στη Βάνα. Αν είναι αυτή που δούλευε πριν από δύο χρόνια στο Ελίτ (Κων. Καραμανλή), την προτείνω ενθέρμως. Ας μάς ενημερώσει κάποιος, αν ξέρει.

Coco1980

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Αδερφέ θυμάσαι κοπέλες; Βλέπονται ;
Αυτή που πήρες πως την έλεγαν ;
Μήπως έπεσες στην περίπτωση;
Θυμάμαι κοπέλες ναι. Καλύτερα να μην πω ονόματα. Διαλέξα το καλύτερο που υπήρχε πίστεψέ με. Αυτή που έκανε φουλ ήταν χάλι. Το θέμα είναι ότι το 35' είναι πολύ λίγο γιατί στην πραγματικότητα είναι κοντά στο 25'. Η πίπα κρατάει 2-3' γιατί θέλει να ξεμπερδευει. Κοίτα αν φτάσεις τα70 και θέλει οκ δώσε της+10 δεν χάλασε ο κόσμος απλά συνολικά ένιωσα μεγάλη εκμετάλλευση και το μετάνιωσα.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Έχει δοκιμάσει κανείς Εύα ή Μάγια από Massage Royal;
Ενδιαφέρομαι για επίσκεψη στο χοτελ.
Body to body και τα σχετικά για συνέχεια...

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Μάγκες έχεις κάνεις ιδέα αν κλείσανε κανένα μασατζιδικο; Η να μπουζουριασανε καμία από τις λαδοκορες;

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
316
Πόντοι
21
Διαβάζω για μια καινούργια Μόνικα στη Βάνα. Αν είναι αυτή που δούλευε πριν από δύο χρόνια στο Ελίτ (Κων. Καραμανλή), την προτείνω ενθέρμως. Ας μάς ενημερώσει κάποιος, αν ξέρει.
όχι δυστυχώς δεν είναι και εγώ αυτό ήλπιζα

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
208
Πόντοι
20
Μαλακίες ανεβάζει η Τόκυο αδερφέ.Στην Αθήνα έδινε τον κώλο την για 120€ και εδώ το παίζει κυρία.Χθεσινες πουτανες σημερινές κυρίες.Μας το παίζει acab και τέτοια και σε προσωπική συνομιλια έλεγε έχω θείο στη δίωξη Η.Ε και θα σε κάνω αυτό και το άλλο.Μην ακουμπάτε τα λεφτά σας Θεσσαλονίκη.Αν μπορείτε φύγετε Αθήνα και θα με θυμηθείτε.Πας στη Βάνα πλέον και όλες είναι over 80.5 σε κιλά.Μακρια από Θεσσαλονίκη πελον

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.093
Πόντοι
736
Θυμάμαι κοπέλες ναι. Καλύτερα να μην πω ονόματα. Διαλέξα το καλύτερο που υπήρχε πίστεψέ με. Αυτή που έκανε φουλ ήταν χάλι. Το θέμα είναι ότι το 35' είναι πολύ λίγο γιατί στην πραγματικότητα είναι κοντά στο 25'. Η πίπα κρατάει 2-3' γιατί θέλει να ξεμπερδευει. Κοίτα αν φτάσεις τα70 και θέλει οκ δώσε της+10 δεν χάλασε ο κόσμος απλά συνολικά ένιωσα μεγάλη εκμετάλλευση και το μετάνιωσα.
Γιατί να μην πεις ονόματα; θα τις κόψεις το προξενιό; Γιατί έγραψες τοτε;
Να κάνεις δυσφήμηση το μαγαζί η να προφυλάξεις όλους εμάς από κακες υπηρεσίες;

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
316
Πόντοι
21
Μαλακίες ανεβάζει η Τόκυο αδερφέ.Στην Αθήνα έδινε τον κώλο την για 120€ και εδώ το παίζει κυρία.Χθεσινες πουτανες σημερινές κυρίες.Μας το παίζει acab και τέτοια και σε προσωπική συνομιλια έλεγε έχω θείο στη δίωξη Η.Ε και θα σε κάνω αυτό και το άλλο.Μην ακουμπάτε τα λεφτά σας Θεσσαλονίκη.Αν μπορείτε φύγετε Αθήνα και θα με θυμηθείτε.Πας στη Βάνα πλέον και όλες είναι over 80.5 σε κιλά.Μακρια από Θεσσαλονίκη πελον
στην βάνα η Κατερίνα η νανση και μια ακόμα δεν θυμάμαι όνομα είναι μανεκέν και σου προσφέρουν μεγάλες καύλες

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
208
Πόντοι
20
στην βάνα η Κατερίνα η νανση και μια ακόμα δεν θυμάμαι όνομα είναι μανεκέν και σου προσφέρουν μεγάλες καύλες
Και οι άλλες 6 είναι over 80 κιλά.Να μιλήσουμε για πριν 3 χρόνια τι κομμάτια είχε?Τι καύλες ρε φίλε σα να σε λένε χάρη σε κάνω που στον παίζω.Απλα εδώ μέσα κρυβόμαστε και φοβόμαστε μην μας κόψουν και την μαλάκια.Μεζρι πριν 3 χρόνια άφηνα στην κυριολεξία πάνω από 500 το μήνα.Πλεον μόνο Αθήνα.Ολες έχουν περίοδο και όλες είναι με ψηλά την μύτη

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201

Makis_Tsetseroglou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Μετά από προβληματισμό αν θα πάω στο κρυσταλ για το σύνηθες πακέτο των 50 € ή για κάτι παραπάνω με την κυρία της αγγελίας , αποφάσισα χθες το απόγευμα , επηρεαζόμενος και από τις τελευταίες κριτικές , να επιλέξω incall με την Ξένια ( επηρεαζόμενος πάλι από παλαιότερες κριτικές και ευχαριστώ αυτούς που τις δημοσίευσαν ) . Η κυρία είναι το απόλυτο vfm , για την διάθεση και την ατμόσφαιρα άνεσης και οικειότητας στην συνεύρεση , αρκεί να μην είσαι πιπινολάτρης του λεπτού κι αδύνατου κορμιού. Για λάτρεις της καμπύλης και της τεχνικής είναι ιδανική. Για να μην παρεξηγηθώ η κυρία δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας και δεν είναι υπέρβαρη. Ο ορισμός του αισθησιακού μασάζ με πολλά παραπάνω από happy ending .
Αν και περυσινή η δική μου εμπειρία, καταθέτω τώρα την άποψη μου και ελπίζω να βοηθήσει και να μην έχει μπαγιατεψει!
Το λοιπόν, έπειτα από 2-3 τηλεφωνήματα στο πολύ ευχάριστο για να συνεννοηθούμε που θα βρεθούμε (σπίτι μου ή ξενοδοχείο) καταλήγουμε Αφροδίτη στο Ρύσιο. Νομίζω ότι μου έδωσε 1-2 επιλογές σε ιδρύματα, αλλά προτίμησα το Ρύσιο λόγω ανατολικής προέλευσης...Καμια καθυστερηση στο ραντεβού, όταν μπαίνει μέσα είναι εντυπωσιακότερη από τις φωτό.
πολύ παικτική στο κρεβάτι, ακόμα και πριν καν πέσεις στο ψαχνό, υπομονή στο πρόγραμμα της και φουλ τελείωμα. Κόστος 70 αν θυμάμαι καλά και 25 το δωμάτιο.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
316
Πόντοι
21
Και οι άλλες 6 είναι over 80 κιλά.Να μιλήσουμε για πριν 3 χρόνια τι κομμάτια είχε?Τι καύλες ρε φίλε σα να σε λένε χάρη σε κάνω που στον παίζω.Απλα εδώ μέσα κρυβόμαστε και φοβόμαστε μην μας κόψουν και την μαλάκια.Μεζρι πριν 3 χρόνια άφηνα στην κυριολεξία πάνω από 500 το μήνα.Πλεον μόνο Αθήνα.Ολες έχουν περίοδο και όλες είναι με ψηλά την μύτη
εγώ πάντως καλά περνάω με κάποιες από εκεί μέσα και με καλές υπηρεσίες

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom