Δυσκολα να βγαλεις ακρη..πανε 3 4 χρονια που ηταν το ζεσι εκει.Μήπως γνωρίζεις αν συνεχίζει αλλού η Λάουρα φίλε μου ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
Δυσκολα να βγαλεις ακρη..πανε 3 4 χρονια που ηταν το ζεσι εκει.
Μάλλον κάνεις λάθος φίλε μου. Εννοώ το μέρος που ήταν σίγουρα μέχρι πέρυσι κοντά στην εκκλησία των Αγ.Πάντων.
nouboulis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2023
- Like
- 93
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που κόλλησε παράσημο από ελεύθερο στοματικό σε μασατζίδικο ή από κοπέλα της πόλης;; Από περιέργεια ρωτάω...αφού είμαστε τόσοι εδώ μέσα πιστεύω έχουμε καλό στατιστικό δείγμα......
Από μασαζ μόνο, όχι.
Από καμία πιπουλα όμως...
Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που κόλλησε παράσημο από ελεύθερο στοματικό σε μασατζίδικο ή από κοπέλα της πόλης;; Από περιέργεια ρωτάω...αφού είμαστε τόσοι εδώ μέσα πιστεύω έχουμε καλό στατιστικό δείγμα...
Οι περισσότερες που έχω πετύχει εγώ κάνουν καθαρισμό μετά τις πίπες με στοματικό διαλύμα και άλλα τέτοια πράγματα. Δεν γνωρίζω κανέναν να έχει κολλήσει κάτι αλλά έχω ακούσει για κοπέλες που κόλλησαν μικρόβια/μύκητες ή κατι παρόμοιο και είχαν τρεχάματα, ευτυχώς όχι σοβαρά.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.622
- Πόντοι
- 7.095
Εμένα είχε γίνει πράσινος, είχε βγάλει πάνω μανιτάρι και όταν τον πλησίαζες πιτσιλούσε αβέρτα. Όσο για μυρωδιά γάμησέ τα, συνδυασμός ΤΕΖΑ και χλωρίνης.Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που κόλλησε παράσημο από ελεύθερο στοματικό σε μασατζίδικο ή από κοπέλα της πόλης;; Από περιέργεια ρωτάω...αφού είμαστε τόσοι εδώ μέσα πιστεύω έχουμε καλό στατιστικό δείγμα...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Τελευταία ήταν στην αγίων πάντων πήγαινέ μία βόλτα κ έλα να μας πεις κ εμάςΔε ξέρω αν λειτουργεί ή αν άλλαξε χώρο γιατί έχω να πάω σίγουρα πάνω από 1 χρόνο γιαυτό ρώτησα κι εγώ.
Όποτε πήγα και έλειπε η Λάουρα οι άλλες ήταν μέτριες.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Αφήνω αυτό εδώ.Εμένα είχε γίνει πράσινος, είχε βγάλει πάνω μανιτάρι και όταν τον πλησίαζες πιτσιλούσε αβέρτα. Όσο για μυρωδιά γάμησέ τα, συνδυασμός ΤΕΖΑ και χλωρίνης.
Συνεχίστε να κάνετε χαβαλε.
4 Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα από Στοματικό Σεξ
Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση πως τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) μεταδίδονται μόνο με τη σεξουαλική επαφή, το στοματικό σεξ χωρίς προστασία
mortakis.hpvinfocenter.gr
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.622
- Πόντοι
- 7.095
ευχαριστούμε που μας αφήνεις να κάνουμε ακόμα χαβαλέ...Αφήνω αυτό εδώ.
Συνεχίστε να κάνετε χαβαλε.
4 Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα από Στοματικό Σεξ
Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση πως τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) μεταδίδονται μόνο με τη σεξουαλική επαφή, το στοματικό σεξ χωρίς προστασίαmortakis.hpvinfocenter.gr
1. Όποιος δεν ξέρει ότι είναι "ένα σπορ το οποίο ξέρεις και αναλαμβάνεις τα όποια ρίσκα σου" έχει πρόβλημα
2. Όποιος ρωτάει τους επιστήμονες του μπου για την επικινδυνότητα ή μη, επίσης έχει πρόβλημα.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Νομίζω όσα έγραψα ήταν στα Ελληνικά και απάντηση σε δική σας ειρωνεία. Τώρα δεν θα μαλώσουμε κ γι αυτά. Εννοούνται όσα γράφεις, απλά ο χαβαλες δεν ταιριάζει στην φάση. Νομίζω. Καλημέραευχαριστούμε που μας αφήνεις να κάνουμε ακόμα χαβαλέ...
1. Όποιος δεν ξέρει ότι είναι "ένα σπορ το οποίο ξέρεις και αναλαμβάνεις τα όποια ρίσκα σου" έχει πρόβλημα
2. Όποιος ρωτάει τους επιστήμονες του μπου για την επικινδυνότητα ή μη, επίσης έχει πρόβλημα.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του.
Τελευταία ήταν στην αγίων πάντων πήγαινέ μία βόλτα κ έλα να μας πεις κ εμάς
Έχω πάει πολλές φορές παλιότερα εκεί Αγ.Πάντων και έλειπε συνέχεια γιαυτό ρωτάω.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Τελευταία εκεί ήταν απ ότι είχα μάθειΈχω πάει πολλές φορές παλιότερα εκεί Αγ.Πάντων και έλειπε συνέχεια γιαυτό ρωτάω.
Πάρε τηλ κ ρώτα τότε
niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα... καλό φθινόπωρο να έχουμε...για πείτε ποιες κάνουν πιπουλες;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Θα εκτιμούσα αν μου έστελνε κάποιος τηλέφωνο Crystal και ίσως 1-2 πληροφορίες
Συνημμένα
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Στο crystal θα πάρεις ωραίο μασάζ από οποίο όμορφο κορίτσι θα βρεις εκεί. Όλα καλά είναι. Θα στον παίξουν θα πληρώσεις 30+20=50€. Μην περιμένεις πίπα κτλ δεν υπάρχει. Τον φραπέ θα τον πιεις χωρίς καλαμάκι….
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
δεν εχω παει...βασικα δεν εχω χρονο πολυ πλεον-αρχιζουν και τα σχολεια αστα να πανε!!Βασικά Νικόλ γουστάρω πολύ
παίζει τπτ ?
Freddoespresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 392
- Πόντοι
- 21
Elegance!!Πιπα καμια ξέρουμε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χωρις φραπέ