Δυσκολα να βγαλεις ακρη..πανε 3 4 χρονια που ηταν το ζεσι εκει.Μήπως γνωρίζεις αν συνεχίζει αλλού η Λάουρα φίλε μου ?
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δυσκολα να βγαλεις ακρη..πανε 3 4 χρονια που ηταν το ζεσι εκει.Μήπως γνωρίζεις αν συνεχίζει αλλού η Λάουρα φίλε μου ?
Δυσκολα να βγαλεις ακρη..πανε 3 4 χρονια που ηταν το ζεσι εκει.
Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που κόλλησε παράσημο από ελεύθερο στοματικό σε μασατζίδικο ή από κοπέλα της πόλης;; Από περιέργεια ρωτάω...αφού είμαστε τόσοι εδώ μέσα πιστεύω έχουμε καλό στατιστικό δείγμα......
Από μασαζ μόνο, όχι.
Από καμία πιπουλα όμως...
Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που κόλλησε παράσημο από ελεύθερο στοματικό σε μασατζίδικο ή από κοπέλα της πόλης;; Από περιέργεια ρωτάω...αφού είμαστε τόσοι εδώ μέσα πιστεύω έχουμε καλό στατιστικό δείγμα...
Εμένα είχε γίνει πράσινος, είχε βγάλει πάνω μανιτάρι και όταν τον πλησίαζες πιτσιλούσε αβέρτα. Όσο για μυρωδιά γάμησέ τα, συνδυασμός ΤΕΖΑ και χλωρίνης.Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που κόλλησε παράσημο από ελεύθερο στοματικό σε μασατζίδικο ή από κοπέλα της πόλης;; Από περιέργεια ρωτάω...αφού είμαστε τόσοι εδώ μέσα πιστεύω έχουμε καλό στατιστικό δείγμα...
Τελευταία ήταν στην αγίων πάντων πήγαινέ μία βόλτα κ έλα να μας πεις κ εμάςΔε ξέρω αν λειτουργεί ή αν άλλαξε χώρο γιατί έχω να πάω σίγουρα πάνω από 1 χρόνο γιαυτό ρώτησα κι εγώ.
Όποτε πήγα και έλειπε η Λάουρα οι άλλες ήταν μέτριες.
Αφήνω αυτό εδώ.Εμένα είχε γίνει πράσινος, είχε βγάλει πάνω μανιτάρι και όταν τον πλησίαζες πιτσιλούσε αβέρτα. Όσο για μυρωδιά γάμησέ τα, συνδυασμός ΤΕΖΑ και χλωρίνης.
ευχαριστούμε που μας αφήνεις να κάνουμε ακόμα χαβαλέ...Αφήνω αυτό εδώ.
Συνεχίστε να κάνετε χαβαλε.
4 Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα από Στοματικό Σεξ
Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση πως τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) μεταδίδονται μόνο με τη σεξουαλική επαφή, το στοματικό σεξ χωρίς προστασίαmortakis.hpvinfocenter.gr
Νομίζω όσα έγραψα ήταν στα Ελληνικά και απάντηση σε δική σας ειρωνεία. Τώρα δεν θα μαλώσουμε κ γι αυτά. Εννοούνται όσα γράφεις, απλά ο χαβαλες δεν ταιριάζει στην φάση. Νομίζω. Καλημέραευχαριστούμε που μας αφήνεις να κάνουμε ακόμα χαβαλέ...
1. Όποιος δεν ξέρει ότι είναι "ένα σπορ το οποίο ξέρεις και αναλαμβάνεις τα όποια ρίσκα σου" έχει πρόβλημα
2. Όποιος ρωτάει τους επιστήμονες του μπου για την επικινδυνότητα ή μη, επίσης έχει πρόβλημα.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του.
Τελευταία ήταν στην αγίων πάντων πήγαινέ μία βόλτα κ έλα να μας πεις κ εμάς
Τελευταία εκεί ήταν απ ότι είχα μάθειΈχω πάει πολλές φορές παλιότερα εκεί Αγ.Πάντων και έλειπε συνέχεια γιαυτό ρωτάω.
Θα εκτιμούσα αν μου έστελνε κάποιος τηλέφωνο Crystal και ίσως 1-2 πληροφορίες
δεν εχω παει...βασικα δεν εχω χρονο πολυ πλεον-αρχιζουν και τα σχολεια αστα να πανε!!Βασικά Νικόλ γουστάρω πολύ
παίζει τπτ ?
Elegance!!Πιπα καμια ξέρουμε ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χωρις φραπέ
70 euroElegance!!