tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 318
- Πόντοι
- 21
εχει τιποτα καινουργιο στο ελιτ σπα ? σαν μονικα η μαιρη παλαιοτερα
η άλλες κοπέλες πως είναι σε εμφανιση?Με νικολ ;
Ακριβώς !!Με νικολ ;
Μια φορά πήγα προ διμήνου...μέχρι φραπέ (70€) και η δεσποινίς οπότε πήγαινα να πιάσω έλεγε γαργαλιεμαι...έβγαλε μόνο το πάνω, και μέχρι εκεί ..μέτρια ικανοποίηση, γενική εντύπωση κλαίω τα λεφτά μου και δεν θα ξαναπεράσω...τώρα αν επιμείνεις μπορεί και να είναι αλλιώς ..καλή τύχη όπως και ναχειGolden spa παίζει τίποτα καλό;
Κάνουν και ολοκληρωμένο;
Κανονικα ειναι στο κρυσταλ. Αλλα στο χωριο μας ή "πορνοσταρ" σερβιρει μονο φραπεΕρώτηση:θα βρίσκομαι για τη δεθ στην συμπρωτεύουσα και άκουσα δουλεύει κάπου η πορνοστάρ τόκυο γνωρίζει κάποιος σε ποιο; Ευχαριστώ πολύ!!
Επίσης δεν έχει σταθερό πρόγραμμα, οποτε θέλει πάει!Κανονικα ειναι στο κρυσταλ. Αλλα στο χωριο μας ή "πορνοσταρ" σερβιρει μονο φραπε
Τι έγινε; Μιρησαν τον κρίνο;Ξερω κανα 2 που εμειναν εγκυες
Και χωρίς καλαμάκι μάλιστα.Κανονικα ειναι στο κρυσταλ. Αλλα στο χωριο μας ή "πορνοσταρ" σερβιρει μονο φραπε
MAKRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASofuli spa έχει πάρει κανείς κάτι περισσότερο από απλό μασάζ ? Αν θέλετε κ σε μήνυμα
μακριά καθόλου καλήστο σημερινο προγραμμα της βανας ειναι και μια Μονικα... γνωριζει κατι καποιος ?
Τι έγινε, τι έπαθες?MAKRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Άμα γαμήσεις ακάποτα, βέβαια.Παιδιά μπορείς να κολλήσεις κάτι από το αισθησιακό μασάζ?
Πας ζητάς φραπέ με γάλα ελαφρύ..Σύντροφη μου, μετα από πολλές επισκέψης σε μασάζ και βλέπω ότι μου αρέσει, μπήκε στις σκέψεις μου να δοκιμάσω και εγώ το κάτι παραπάνω. Ε αυτον το φραπέ πως το ζητάς ;
Γιατί ? Τί έγινε ??MAKRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA