Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Καλησπέρα σε όλους…παρακολουθώ χρόνια το site αλλά όχι τόσο ενεργά..όλο έλεγα θα κάνω εγγραφή και επιτέλους ήρθε η στιγμή.

Να αναφέρω τις δυο τελευταίες φορές που πήγα για μασαζάκι…
Περίπου στης 17 Αυγούστου πήγα ξανά μετά από χρόνια στο Βάνα γιατί το Κρίσταλ ήταν κλειστό.Δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο και μπήκα με Θεώνη.
Μασαζάκι μέτριο όπως και η συνέχεια του προγράμματος και αυτή πολύ μέτρια και κρύα.
Δεν πέρασα και τόσο καλά είναι η αλήθεια και μου είχε μείνει στο μυαλό το Κρίσταλ,πήγα στης 19 Αυγούστου και επέλεξα μια ξανθιά περίπου 20 χρόνων μικροκαμωμένο..μασάζ χάδι,έμεινε με εσώρουχο εντάξει κορμάρα,το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν έδωσε φιλια…Δεν θυμάμαι το όνομα της.κατά τα αλλά μια χαρά.
Έχω πάρει πολλές από εκεί μέσα και τώρα είδα την Κασσανδρα.ξέρουμε κάτι για αυτήν ;
Ευχαριστώ και ανυπομονώ να μοιραστώ τις και καινούργιες στιγμές που θα έρθουν.
Δινουν φιλακια στο crystal ?

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Και οι άλλες 6 είναι over 80 κιλά.Να μιλήσουμε για πριν 3 χρόνια τι κομμάτια είχε?Τι καύλες ρε φίλε σα να σε λένε χάρη σε κάνω που στον παίζω.Απλα εδώ μέσα κρυβόμαστε και φοβόμαστε μην μας κόψουν και την μαλάκια.Μεζρι πριν 3 χρόνια άφηνα στην κυριολεξία πάνω από 500 το μήνα.Πλεον μόνο Αθήνα.Ολες έχουν περίοδο και όλες είναι με ψηλά την μύτη
ρε φιλε κατσε λιγο -αν εσυ παραδειγμα εισαι μπαζο νομιζεις εχει η καθε μια την ορεξη σου με 50 ψωρο ευρω να στον παιζει ;
δεν λεω για εσενα γενικα ομιλω.

Ntarntal0ver

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
55
Πόντοι
0
ρε φιλε κατσε λιγο -αν εσυ παραδειγμα εισαι μπαζο νομιζεις εχει η καθε μια την ορεξη σου με 50 ψωρο ευρω να στον παιζει ;
δεν λεω για εσενα γενικα ομιλω.
Ναι, εφόσον ουτε μασαζ ξέρει να κάνει (που οι περισσοτερες δεν ξέρουν μην γελιόμαστε) πρέπει να τον παίξει το λιγότερο, αλλιώς ας παέι να πάρει 35 ευρώ μεροκάματο.

Καταλαβαίνω τι λες, κανει αγγαρεία η αλλη εντάξει, αλλά δεν ξέρει να κάνει κατι αλλο , άρα όσο το κανει πρεπει να το κανει με όση συνέπεια γίνεται, αν είχε καποια άλλα skills δεν θα παιζε πουτσες.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Ναι, εφόσον ουτε μασαζ ξέρει να κάνει (που οι περισσοτερες δεν ξέρουν μην γελιόμαστε) πρέπει να τον παίξει το λιγότερο, αλλιώς ας παέι να πάρει 35 ευρώ μεροκάματο.

Καταλαβαίνω τι λες, κανει αγγαρεία η αλλη εντάξει, αλλά δεν ξέρει να κάνει κατι αλλο , άρα όσο το κανει πρεπει να το κανει με όση συνέπεια γίνεται, αν είχε καποια άλλα skills δεν θα παιζε πουτσες.
ειναι δυσκολα παιδια-αυτες οι κοπελες πρεπει να παιζουν το πουλι του καθε βρωμιαρη απο εμας ( ας εχει κανει μπανιο).
Πρεπει να μπουμε για λιγα λεπτα στην θεση τους-μην περιμενετε τις μουναρες να στον παιζουν με ορεξη αν δεν εισαι κουκλος τελος μην λεμε χαζομαρες.
Τωρα εγω που ειμαι μετριος και κατω τι απαιτησεις να εχω αφου δεν καθεται ουτε κουνουπι ; παω εκει δινω 50 για 10-15 λεπτα χαρας και τελος.

Ntarntal0ver

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
55
Πόντοι
0
ειναι δυσκολα παιδια-αυτες οι κοπελες πρεπει να παιζουν το πουλι του καθε βρωμιαρη απο εμας ( ας εχει κανει μπανιο).
Πρεπει να μπουμε για λιγα λεπτα στην θεση τους-μην περιμενετε τις μουναρες να στον παιζουν με ορεξη αν δεν εισαι κουκλος τελος μην λεμε χαζομαρες.
Τωρα εγω που ειμαι μετριος και κατω τι απαιτησεις να εχω αφου δεν καθεται ουτε κουνουπι ; παω εκει δινω 50 για 10-15 λεπτα χαρας και τελος.

Δεν είναι δύσκολα παιδιά, λένε γιατί να πάω να δουλέψω , θα βρω εναν να του τα τρώω, αν δεν βρω θα παίζω πουτσες. Αυτό είναι το σκεπτικό. Εντάξει κούκλος δεν χρειάζεται να είσαι, να βλέπεσαι και να χεις λεφτα.
:cheesy:

Εντάξει τώρα δεν περιμενουμε μια 20χρονη να παιξει με όρεξη την πουτσα ενός 50χρονου, να είμαστε ρεαλιστες, αλλά θα πρέπει να κάνει φιλοτιμη προσπάθεια για 15 λεπτά.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Είναι όμορφα τουλάχιστον τα κορίτσια;

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Φιλε με καθε σεβασμο στην αποψη σου. Οι νοσοκομες κανουν μπανιο και ξεσκατωνουν ανυμπορους κινητικα ή ηλικιακα και παιρνουν 35. Κανε λιγο την εικονα στο μυαλο σου....

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Καλησπέρα μετά από μασάζ με το royal Προτείνετε για μασάζ αλλά δεν υπάρχει κάτι έξτρα.
Το σώμα με σώμα που διαφημίζουν τι φάση;Με εσώρουχο;Επίσης βλέποντε;Γιατί ήθελα να κανονίσω αλλά οι φωτό που μου έστειλαν δεν ήταν τόσο καλές και λέω άσε μην φάμε φόλα!Και δεν προχώρησα!Μου είχαν πει για το σώμα με σώμα σε εσώρουχο η θεραπεύτρια μετά απο συνομιλία αλλά λέω απο κοντά μπορεί και να το βγάζει!

Freddoespresso

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2021
Like
390
Πόντοι
21
Το σώμα με σώμα που διαφημίζουν τι φάση;Με εσώρουχο;Επίσης βλέποντε;Γιατί ήθελα να κανονίσω αλλά οι φωτό που μου έστειλαν δεν ήταν τόσο καλές και λέω άσε μην φάμε φόλα!Και δεν προχώρησα!Μου είχαν πει για το σώμα με σώμα σε εσώρουχο η θεραπεύτρια μετά απο συνομιλία αλλά λέω απο κοντά μπορεί και να το βγάζει!
Ποιο είναι το royal παιδιά;;

Mosxos97

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Κριτικές
3
Like
238
Πόντοι
281
Με μαγιο ηταν αλλα
Κανει μασαζ με τα χερια.. καμια σχεση με σωμα με σωμα..

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.142
Πόντοι
736
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Φιλε με καθε σεβασμο στην αποψη σου. Οι νοσοκομες κανουν μπανιο και ξεσκατωνουν ανυμπορους κινητικα ή ηλικιακα και παιρνουν 35. Κανε λιγο την εικονα στο μυαλο σου....
δεν αντιλεγω αλλα εμ ειμαστε μεγαλοι για μικρες και ζηταμε απο πανω με 50 ψωρο ευρω μουναρες-δεν κολλαει φιλε δυστηχως.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Σύντροφη μου, μετα από πολλές επισκέψης σε μασάζ και βλέπω ότι μου αρέσει, μπήκε στις σκέψεις μου να δοκιμάσω και εγώ το κάτι παραπάνω. Ε αυτον το φραπέ πως το ζητάς ;
Ένα φραπέ με καλαμάκι παρακαλώ!

• Like
Αντιδράσεις: nmak81

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.664
Πόντοι
201
Έχεις μπερδέψει το φτωχός με το άσχημος αρχηγε

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom