Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Πήγε κανένας γκολντεν να μας πει τι παίζει με τις καινούργιες και τις παλιές

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
body free υπάρχει κάτι καλό παίδες?
Golden spa?
Elegance?

σε αυτά που έχει χωσέ πικουλίν ορτίθ μπας περιπτώση......:P

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Άνοιξε το luxury στην Μοναστηριου. Επιστροφή Λύδιας. Ή της αρέσει τόσο πολύ το χρήμα ή η πουτσα ή και τα δυο.

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
Kalispera. Sorry gia ta latinika. Palios sto forum, alla pleon meno eksoteriko. Ti alli ebdomada Tha vriskome thessaloniki Kai psaxno ena Magazi na peraso kala. Dystixos exasa Ola ta kone mou, Logik otan den erxese sixna. Erotisi, posi pithanotita exo na pao se prive Magazi opos tis mariannas? Prin pola xronia pernousa telia ekei. Mporei na voithisi kapoios?.eyxaristo

3lalakis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
76
Πόντοι
0
Η Αθηνάρα από το Massagio τι απέγινε την ίδρωνε την γανελα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φανελα

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Η Αθηνάρα από το Massagio τι απέγινε την ίδρωνε την γανελα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φανελα
Παντρεύτηκε, πήγε Αθήνα, σταμάτησε. Όντως κορυφαίο μιλφ

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Golden Spa μου μυρίζει!
Ασε γιατι θα μας πουν και προμοταρηδες..οποιος θελει να περασει καλα ,να κανει πιπες και γαμησια σηκωνεται και παει οπου θελει..αλλοιμονο αν περιμενα να γραψουν εδω ποιος πηγε με την ταδε και τι εκανε για να παω κι εγω..θαχα μεινει με το πουλι στο χερι!

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
337
Πόντοι
21
Μετά από καιρό αποχής πέρασμα στο luxury στην μοναστηριου. Πέρασμα με Λυδία. (Για τους κακοπροαίρετους την έκραξα για εμφάνιση-εξαφάνιση). Χημεία με την κοπέλα στα ύψη. Μου έκανε ωραίο μασαζ και όχι χάιδεμα. Δεύτερο μέρος τα έδωσε όλα σε εμένα. Ως προς τον χώρο θεωρώ πως είναι ωραίος, άνετος,καθαρός. Μεγάλα δωμάτια,με ωραία ντουζ άνετα να κανείς το μπανάκι σου. Σίγουρα θέλει και άλλη βελτίωση αλλά αξίζει η επίσκεψη στον χώρο. Σίγουρα πρέπει να βρουν κοπέλες νέες και να βάλουν έξτρα προγράμματα όπως το Nuru massage σε στρώμα

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
Μετά από καιρό αποχής πέρασμα στο luxury στην μοναστηριου. Πέρασμα με Λυδία. (Για τους κακοπροαίρετους την έκραξα για εμφάνιση-εξαφάνιση). Χημεία με την κοπέλα στα ύψη. Μου έκανε ωραίο μασαζ και όχι χάιδεμα. Δεύτερο μέρος τα έδωσε όλα σε εμένα. Ως προς τον χώρο θεωρώ πως είναι ωραίος, άνετος,καθαρός. Μεγάλα δωμάτια,με ωραία ντουζ άνετα να κανείς το μπανάκι σου. Σίγουρα θέλει και άλλη βελτίωση αλλά αξίζει η επίσκεψη στον χώρο. Σίγουρα πρέπει να βρουν κοπέλες νέες και να βάλουν έξτρα προγράμματα όπως το Nuru massage σε στρώμα
φραπε?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Και κάτι τελευταίο.Με απλά μαθηματικά 5 μασάζ την ημέρα να κάνει η κοπέλα βγάζει 150 ευρώ τσέπη με ούτε 5 ώρες δουλειά.750 την εβδομάδα 3 χιλιάρικα τον μήνα.Αν δεν θέλει ας πάει σερβιτόρα με 800 ευρώ
Και να της βαζει χερι και το αφεντικο.

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Καλημέρα!! Πέρασμα με Λύδια στο luxury Μοναστηριου στα θετικά πολύ ωραίος χώρος με πολύ μεγάλα άνετα δωμάτια η κοπέλα κούκλα και καλή στον φραπέ στα αρνητικά η περιοχή που το έκαναν πολύ κακόφημη ρε παιδί μου και ότι θα ήθελα να προχωράνε τα κορίτσια και σε κάτι παραπάνω (επίσης η ιδέα με το Νούρου που έδωσε πιο πάνω ο συναγωνιστής πολύ καλη

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Καλημέρα!! Πέρασμα με Λύδια στο luxury Μοναστηριου στα θετικά πολύ ωραίος χώρος με πολύ μεγάλα άνετα δωμάτια η κοπέλα κούκλα και καλή στον φραπέ στα αρνητικά η περιοχή που το έκαναν πολύ κακόφημη ρε παιδί μου και ότι θα ήθελα να προχωράνε τα κορίτσια και σε κάτι παραπάνω (επίσης η ιδέα με το Νούρου που έδωσε πιο πάνω ο συναγωνιστής πολύ καλη
Μοναστηριου ποσο και τηλ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom