Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Και γιατί δεν ψήνεσαι? Κάτι δεν σου άρεσε. Δεν είμαι πολύ έμπειρος σε αυτά. 50 ευρώ ζήτησε για μασάζ 45-50 λεπτά. Έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις?
Δεν ψήνομαι γιατί δεν μου άρεσε αυτό που βλέπω στις φωτό.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.200
Πόντοι
201
Καλημέρα ρε παιχταρά. Καλώς να ορίσεις...15 χρόνια εγγεγραμμένος το σκεφτόσουν να μας γράψεις ένα μήνυμα?
Αν και κανονικά θα έπρεπε να σου απαντήσω το 2038, επειδή σε συμπάθησα, πάρε κλείσε ένα ανδρικό μασάζ και όταν πας εκεί από κοντά, πες την Ευάρα, θέλω να σου σκίσω τον πάτο μέχρι να παραδεχτείς ότι δεν είσαι γιατρός!
Η γιατρεσα έφυγε για βυζιτουλες Μυκονοοοςςςς

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.502
Πόντοι
201
Γνωστη κορασίδα του Κρύσταλ <<φορτώθηκε>>από "φίλο-γνωστό" προχθές με ένα πολύ καλό δωράκι εκτός μαγαζιού βέβαια.... Και για να προλάβω όσους αρχίσουν περί "παραμυθιών" και "μύθων".... ΌΛΑ και ΟΛΕΣ έχουν κάποια τιμή
Την καλημέρα μου στο Forum
Αποκλειται..αυτα δεν συμβαινουν στα μασαζερι:2funny:

shogun

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ξερει κανεις αν δουλευει η θεωνη ακομα στη βανα?

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.168
Πόντοι
1.046
Καλησπέρα παίδες. Είναι να κατέβω Σαλονίκη σκ. Το μασατζιδικο με την Εύα λέω να επισκεφθώ. Τι παίζει σε αυτό; Βάζεις κανονικά ; Η μόνο μασάζ και θα μείνεις με την όρεξη; Τι κάνω παίρνω τηλ και τι λέω ; Θελω μασάζ με τα όλα του;
Λόλα να ένα μήλο πες της το συνθηματικό

paokre

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Είδα πρόσφατα αυτή την αγγελία και μου κίνησε το ενδιαφέρον. Έχεις κάποιος κάποια γνώση?
είναι αλήθεια αυτή ??

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Γνωστη κορασίδα του Κρύσταλ <<φορτώθηκε>>από "φίλο-γνωστό" προχθές με ένα πολύ καλό δωράκι εκτός μαγαζιού βέβαια.... Και για να προλάβω όσους αρχίσουν περί "παραμυθιών" και "μύθων".... ΌΛΑ και ΟΛΕΣ έχουν κάποια τιμή
Εμείς νομίζαμε ότι εκεί έχει μόνο παρθένες… όλες βγαίνουν εκτός…ταρίφα 100-150

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056

Δηλαδή εκτός από τα λεφτά που του έφαγε στο μαγαζί για ένα παίξιμο, του έφαγε κιαλλα για να την "φορτώσει".
Καλά πήγε αυτό

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
Δηλαδή εκτός από τα λεφτά που του έφαγε στο μαγαζί για ένα παίξιμο, του έφαγε κιαλλα για να την "φορτώσει".
Καλά πήγε αυτό
Χωρίς να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, αν μιλάμε για 2-3 επισκέψεις πριν το φόρτωμα, το λες και "χαλάλι". Δηλαδή, ΟΚ, "πετάς" 100-150 ευρώ για μια γνωριμία με 3 μαλακίες και δίνεις άλλα τόσα για να πηδήξεις κάτι φρέσκο ηλικιακά και σχετικά καλό εμφανισιακά. Και σου μένει η ηθική ικανοποίηση για την "επιτυχία" σου.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Σάλταρε γαμησου μπουφε!Μουνοχουκε του πενηταλεπτου
Να συνεχίσω στο ίδιο ύφος με συτή τη χυδαία φρασεολογία; ΟΧΙ βέβαια δεν θα το κάνω. Δεν το επιτρέπει το επίπεδό μου. Έχω μάθει στη ζωή μου να κολυμπάω σε καθαρά νερά. Κάτσε εσύ στο βούρκο.

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
311
Πόντοι
21
Χωρίς να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, αν μιλάμε για 2-3 επισκέψεις πριν το φόρτωμα, το λες και "χαλάλι". Δηλαδή, ΟΚ, "πετάς" 100-150 ευρώ για μια γνωριμία με 3 μαλακίες και δίνεις άλλα τόσα για να πηδήξεις κάτι φρέσκο ηλικιακά και σχετικά καλό εμφανισιακά. Και σου μένει η ηθική ικανοποίηση για την "επιτυχία" σου.
Εγώ πιστεύω ότι λέει ψέματα ο άλλος. Αλλιώς θα έδινε μια περιγραφή της κοπέλας

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Εγώ πιστεύω ότι λέει ψέματα ο άλλος. Αλλιώς θα έδινε μια περιγραφή της κοπέλας
Εγώ πιστεύω πως όλα γίνονται.
Και το πιστευω είτε από προσωπική εμπειρία είτε από όσα είδα απο άλλους

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Όσο δε λέει όνομα η περιγραφή βρωμάει ότι είναι ψέμμα
Πίστευε ότι θέλεις φίλε. Κάποιοι εδώ μέσα θέλετε Όλα να βγαίνουν στη φόρα με ονόματα και διευθύνσεις, την ίδια στιγμή που εσείς παραμένετε ανώνυμοι. Ωραίοι μάγκες είστε ρε

scarecrow90

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
0
Κούραση και καύλες παίδες. Τι προτείνετε για ανατολικά;

Καλό ή έστω άνω του μετρίου πρώτο μέρος και συμπαθητικό δεύτερο θα έλεγα.

Μερσί

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Κούραση και καύλες παίδες. Τι προτείνετε για ανατολικά;

Καλό ή έστω άνω του μετρίου πρώτο μέρος και συμπαθητικό δεύτερο θα έλεγα.

Μερσί
Ζωή στο ελίτ. Απλά να ξέρεις την πρώτη φορά θα φας πετσέτα

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056

Sorry αλλά θεωρώ ότι να δώσεις 300€ και να χάσεις 4-5 ώρες δεν είναι και καμιά τρελή επιτυχία

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom