GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
Υπάρχει τυπε την στέλνει Viber.Γιατί υπάρχει από την Νικόλ?
Υπάρχει τυπε την στέλνει Viber.Γιατί υπάρχει από την Νικόλ?
Καλησπερα , ευχαριστω για τα καλα λογια και για την θερμη υποδοχη στο σαιτ. Δεν εχω σκοπο να σας κουρασω στο νημα με συνεχες ποστ , σας συστηθηκα κ πλεον θα απανταω σε προσωπικα μηνυματα μονο για οτι αποριες εχετε και προκυψουν. Το χαμηλο προφιλ μ χαρακτηριζει γνκ γ οσους μ εχετε γνωρισει απο κοντα απλα θεωρησα τιμιο εφοσον μπαινω κ σας διαβαζω ν κανω προφιλ για ν εχουμε πιο αμεση επικοινωνια ..Καυστικη .....η παρεμβαση σου στο νημα Τroublemaker για την ...
Nicole elegance
Για ποιο λογο να γινει αυτο ??? ....Ισα ισα η κοπελα μαs αυτοσυστηθηκε χωριs κομλεξ και υπονοουμενα απαντησε σε προσωπικα μυνηματα οσουs ρωτησαν πληροφοριεs για τιs υπηρεσιεs τηs και για το στιγμα του ιδυματοs που εργαζεται στο "Elegance
H Nicole elegance massage απεναντιαs αν κρατησει χαμηλο προφιλ στο νημα καλοδεχουμενη να ειναι .....και χρησιμη οσο ποτε....Πιστευω προσωπικα θα δωσει νεα κατευθινση στα εξτρα των υπηρεσιων στον αδικημενο χωρο του massage τηs ποληs μαs....Παρεπιπτοντοs Nicole προφανοs ειμαι εναs απο αυτουs που την προιγουμενη εβδομαδα κατ ιδιαν σου προτεινα να γινειs μελοs και να συμετασχειs στο νημα ωs μελοs kαι οχι ωs απλοs επισκεπτηs και πολυ καλα εκανεs .
Nikole καλησπέρα. Αν μπορεις ενημέρωσε με για όλα τα σχετικα πακέτα + τιμές. Και καμια φωτο δε θα με χαλάσει! Ευχαριστώ!Βεβαια δουλευω αυριο ! Απο τις 14:00 ηωρα μεχρι 22:00
Αγαπητέ δεν είμαι καυστικόςΚαυστικη .....η παρεμβαση σου στο νημα Τroublemaker για την ...
Nicole elegance
Για ποιο λογο να γινει αυτο ??? ....Ισα ισα η κοπελα μαs αυτοσυστηθηκε χωριs κομλεξ και υπονοουμενα απαντησε σε προσωπικα μυνηματα οσουs ρωτησαν πληροφοριεs για τιs υπηρεσιεs τηs και για το στιγμα του ιδυματοs που εργαζεται στο "Elegance
H Nicole elegance massage απεναντιαs αν κρατησει χαμηλο προφιλ στο νημα καλοδεχουμενη να ειναι .....και χρησιμη οσο ποτε....Πιστευω προσωπικα θα δωσει νεα κατευθινση στα εξτρα των υπηρεσιων στον αδικημενο χωρο του massage τηs ποληs μαs....Παρεπιπτοντοs Nicole προφανοs ειμαι εναs απο αυτουs που την προιγουμενη εβδομαδα κατ ιδιαν σου προτεινα να γινειs μελοs και να συμετασχειs στο νημα ωs μελοs kαι οχι ωs απλοs επισκεπτηs και πολυ καλα εκανεs .
Καλησπέρα! Δέχεστε μόνο με ραντεβού;Βεβαια δουλευω αυριο ! Απο τις 14:00 ηωρα μεχρι 22:00
και εγω την ψαχνω φιλε μαζι με την κεισι αλλα δεν τις εχω βρει καπουΞέρει κάποιος αν η Μαρίνα από το Massagio έχει πάει αλλού ή έχει σταματήσει γενικά;
Βεβαια δουλευω αυριο ! Απο τις 14:00 ηωρα μεχρι 22:00
Που μπορούμε να σε δούμε κούκλα? Παίζει καμμια φώτο pm ?Καλησπερα , ευχαριστω για τα καλα λογια και για την θερμη υποδοχη στο σαιτ. Δεν εχω σκοπο να σας κουρασω στο νημα με συνεχες ποστ , σας συστηθηκα κ πλεον θα απανταω σε προσωπικα μηνυματα μονο για οτι αποριες εχετε και προκυψουν. Το χαμηλο προφιλ μ χαρακτηριζει γνκ γ οσους μ εχετε γνωρισει απο κοντα απλα θεωρησα τιμιο εφοσον μπαινω κ σας διαβαζω ν κανω προφιλ για ν εχουμε πιο αμεση επικοινωνια ..
Ναι φίλε πήγα εγώ την Τετάρτη με ραντεβού για την Νάνσυ και νου λέει η Έλσα ότι Νάνσυ τέλος...και έκανα την μαλακια αντί να φύγω και μπήκα με Δόμνα...κάπως έτσι πέταξα 50 ευρώ στα σκουπίδια..Η Νάνσυ μας τελείωσε????
Απο την στιγμη που δεν ενοχλησε η Nicole Και διακριτικα μαs εκανε γνωστη την παρουσια τηs ......οπωs προαναφερα δεv υπαρχει λογοs να το συνεχισουμε. .....Eπιβαιβεωσε αλλωστε πωs δεν θα ενοχλησει με συνεχομενα post .....Και μην ξεχναs ''Αγαπητε''πωs οι περισσοτερεs kορασιδεs εδω ειναι κρυφα μελοι Εκπροσωπουν διαφορα υδριματα κανουν διαφορα post με διθεν επαφεs και παρακολουθουν ανελυπωs το νημα .......Αγαπητέ δεν είμαι καυστικός
Πρότεινα κατι
Από τη στιγμή που υπάρχει εκπρόσωπος του μαγαζιού ως μέλος εδώ (και είναι πολύ καλό) είναι δόκιμο να γίνει ξεχωριστό thread προς διευκόλυνση όλων όσοι θέλουν στοχευμένη πληροφόρηση
Μπορείς να στείλεις μήνυμα;Καλησπερα , ευχαριστω για τα καλα λογια και για την θερμη υποδοχη στο σαιτ. Δεν εχω σκοπο να σας κουρασω στο νημα με συνεχες ποστ , σας συστηθηκα κ πλεον θα απανταω σε προσωπικα μηνυματα μονο για οτι αποριες εχετε και προκυψουν. Το χαμηλο προφιλ μ χαρακτηριζει γνκ γ οσους μ εχετε γνωρισει απο κοντα απλα θεωρησα τιμιο εφοσον μπαινω κ σας διαβαζω ν κανω προφιλ για ν εχουμε πιο αμεση επικοινωνια ..
Ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα φύγει , όταν ο άλλος την έδωσε στεγνά δημόσια.Ναι φίλε πήγα εγώ την Τετάρτη με ραντεβού για την Νάνσυ και νου λέει η Έλσα ότι Νάνσυ τέλος...και έκανα την μαλακια αντί να φύγω και μπήκα με Δόμνα...κάπως έτσι πέταξα 50 ευρώ στα σκουπίδια..
ΕξαιρετικήΚαλησπερα σε ολους.. επειδη καποια μελη του φορουμ με ρωτατε εδω στο νημα ερωτησεις κ για καποιο λογο δεν μπορω ν σας απαντησω προσωπικα σε μηνυμα ν ξεκαθαρισω αρχικα πως φωτογραφιες πλεον δεν στελνουμε..στελναμε παλιοτερα αλλα λογω κακης διαχειρησης αυτων σταματησαμε να στελνουμε , η ιδιωτικοτητα οπως κ γ εσας ετσι κ γ εμας ειναι σημαντικο κομματι της δλειας που κανουμε κ θ πρεπει ν το σεβομαστε αμοιβαια, οποιος επιθυμει ν μας δει μπορει ν μας επισκεφθει στο χωρο μας ν γνωριστουμε απο κοντα. Δευτερον το ωραριο μας ειναι καθημερινα απο τις 14:00 εως τις 22:00 το βραδυ κατοπιν ραντεβου για να υπαρχει διαθεσιμοτητα . Η διευθυνση κ το τηλ ειναι αυτα που σας εχω παραθεσει ηδη .. για οτιδηποτε χρειαστειτε ειμαι στη διαθεση σας σε προσωπικο μηνυμα. Καλη συνεχεια σε ολους κ σας ευχαριστουμε γ το ενδιαφερον.
Πάνω από όλα εχεμύθεια...Καλησπερα σε ολους.. επειδη καποια μελη του φορουμ με ρωτατε εδω στο νημα ερωτησεις κ για καποιο λογο δεν μπορω ν σας απαντησω προσωπικα σε μηνυμα ν ξεκαθαρισω αρχικα πως φωτογραφιες πλεον δεν στελνουμε..στελναμε παλιοτερα αλλα λογω κακης διαχειρησης αυτων σταματησαμε να στελνουμε , η ιδιωτικοτητα οπως κ γ εσας ετσι κ γ εμας ειναι σημαντικο κομματι της δλειας που κανουμε κ θ πρεπει ν το σεβομαστε αμοιβαια, οποιος επιθυμει ν μας δει μπορει ν μας επισκεφθει στο χωρο μας ν γνωριστουμε απο κοντα. Δευτερον το ωραριο μας ειναι καθημερινα απο τις 14:00 εως τις 22:00 το βραδυ κατοπιν ραντεβου για να υπαρχει διαθεσιμοτητα . Η διευθυνση κ το τηλ ειναι αυτα που σας εχω παραθεσει ηδη .. για οτιδηποτε χρειαστειτε ειμαι στη διαθεση σας σε προσωπικο μηνυμα. Καλη συνεχεια σε ολους κ σας ευχαριστουμε γ το ενδιαφερον.