niksalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2015
- Like
- 186
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα Νικόλ! Χριστός Ανέστη! Ήθελα να ρωτήσω μπορείς να μας πεις ποιες άλλες δουλεύουν εκεί;Καλησπερα σε ολη την παρεα του φορουμ π μας στηριζει.. ειμαι η Νικολ απο elegance κ ειμαι εδω γ ν σας λυσω τυχον αποριες οπως κ για να σας γνωρισω απο κοντα χρονια πολλα σε ολους
Συμφωνώ μαζί σου για τις άθλιες υπηρεσίες στην πόλη μας. Τα όσα έγραψα δεν αφορούν τις υπηρεσίες ίσα-ίσα το ίδιο ανέφερα. Αλλά να μην ακούω ότι μας αγαπάνε εμάς ή την πόλη μας… Βαριά λέξη η αγάπη… Και παραλαμβάνω συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί ακριβώς το ίδιο πράγμα έγραψα και εγώ.Ευτυχώς ανέβηκε ή Στεφανία και ίσως αλλάξουν τα κόζια ......Να χαίρεστε που έρχονται απο Αθήνα μερικές μήπως και αλλάξει προς το καλύτερο αυτός ο χώρος.....Αλλιώς θα κλαιγεστε μερικοί που πάτε και τα σκάτε για να σας αφήσουν να γλέιψετε λίγο τα βυζάκια τους και να σας βαρέσουν κανενα φραπέ ......
Και αν είναι και καλός ο φραπές πάλι ευχαριστημένοι θα'στε .....
Φυσικά και μας αγαπάνε επειδή μας τα παίρνουν .....Σε κάθε εμπορική συναλλαγή το ίδιο γίνεται....
Σε όλα αυτά έσκασε και η Νικόλ απο το Elegance.......
Να δείς πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα.......
ΝικολΚαλησπερα σε ολη την παρεα του φορουμ π μας στηριζει.. ειμαι η Νικολ απο elegance κ ειμαι εδω γ ν σας λυσω τυχον αποριες οπως κ για να σας γνωρισω απο κοντα χρονια πολλα σε ολους
Καλησπέρα κούκλα
Καλημερα σωστο είναι , μπορειτε να επικοινωνειτε κ μεσω της Ευας που ειναι η αλλη κοπελα που εργαζεται στο Εlegance..Καλημέρα και χρόνια πολλά . Ένα τηλέφωνο που έχω για elegance που τελειώνει σε 505 είναι το σωστό ? Ρωτάω γιατί στο Viber μου βγάζει κάποια με όνομα Εύα...μη στείλω μύνημα και φάμε μπινελίκια!!
Καλημερα και χρονια πολλα Η Σοφια που κανει απλο μασαζ και εγω μ την Ευα που κανουμε αισθησιακο μασαζ!Καλημέρα Νικόλ! Χριστός Ανέστη! Ήθελα να ρωτήσω μπορείς να μας πεις ποιες άλλες δουλεύουν εκεί;
Και τι κανω για να αλλαξει αυτο; Καινουργια στο σαιτΧρόνια σου πολλά. Ακόμα δεν δέχεσαι προσωπικά μηνύματα όμως...
ΝαιΝικολ..Κάνεις και μασάζ κατοίκων??
Καλησπέρα Νικόλ. Κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας?Καλησπερα σε ολη την παρεα του φορουμ π μας στηριζει.. ειμαι η Νικολ απο elegance κ ειμαι εδω γ ν σας λυσω τυχον αποριες οπως κ για να σας γνωρισω απο κοντα χρονια πολλα σε ολους
δεν υπαρχει τιποτα περα του καλου μασαζ αδερφε,ειναι αυστηρα στα <<δεν>>.......τις καλημερες μου και χρονια πολλα σε ολουςΚαλησπέρα. Κάποιος είχε αναφέρει για massage Rανία στο φβ. Επειδή δεν μπορώ να βρω εδώ μέσα πληροφορίες είναι εύκολο κάποιος να με ενημερώσει ;( την βρήκα στο Φβ, από θέμα προγραμμάτων εννοώ )
ειναι σοβαρη με οικογενεια.. καλο μασαζ ισχιει.δεν υπαρχει τιποτα περα του καλου μασαζ αδερφε,ειναι αυστηρα στα <<δεν>>.......τις καλημερες μου και χρονια πολλα σε ολους
λειτουργει αυτο το διαστημα? γιατι δε μπορω να βγαλω ακρη απο τα fbΚαι όμως κατά καιρούς εκεί στο Relax Spa είχε κάτι ξεκωλα αραιά και που
694 963 1244Καλημέρα και χρόνια πολλά . Ένα τηλέφωνο που έχω για elegance που τελειώνει σε 505 είναι το σωστό ? Ρωτάω γιατί στο Viber μου βγάζει κάποια με όνομα Εύα...μη στείλω μύνημα και φάμε μπινελίκια!!
Ευχαριστώ φίλε694 963 1244
βγάζει λογότυπο του elegance στο viber
Πλέον μπορείς και να δέχεσαι και να στέλνεις προσωπικά μηνύματα.Και τι κανω για να αλλαξει αυτο; Καινουργια στο σαιτ
Σε ευχαριστώ παρά πολύ. Χρόνια πολλάδεν υπαρχει τιποτα περα του καλου μασαζ αδερφε,ειναι αυστηρα στα <<δεν>>.......τις καλημερες μου και χρονια πολλα σε ολους