You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Εχουμε καμια πληροφορια για μαρινα και κεισι που ηταν στο massagio ενας συναγωνιστης ειχε γραψει οτι θα ξεκινουσα αλλου;
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Ξέρει κανένας τι παιζει εδω
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Γνωρίζει κανείς εάν το aqua άλλαξε όνομα σε golden spa?
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.583
Καλό Πάσχα με υγεία! στην πόλη που έχω αγαπήσει πολυ το τελευταίο διάστημα..
Προγραμμάτισα να σας επισκεφτώ 15 έως 25 μαϊου!σε έναν μήνα δηλαδή γτ μέσα στο καλοκαίρι δεν προβλέπεται, οπότε μετά θα αργήσω να σας δω..
Προγραμμάτισα να σας επισκεφτώ 15 έως 25 μαϊου!σε έναν μήνα δηλαδή γτ μέσα στο καλοκαίρι δεν προβλέπεται, οπότε μετά θα αργήσω να σας δω..
Από ότι ξέρω φίλε μου το μόνο golden spa που υπάρχει είναι στην Λάρισα και είναι τις βαναςΓνωρίζει κανείς εάν το aqua άλλαξε όνομα σε golden spa?
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Είδα ίδια οδό μεταξύ αυτών που προανέφερα και είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος ξέρει. Ξέρει κανείς για κατοικούν κάτι καλό σε μασαζ;Από ότι ξέρω φίλε μου το μόνο golden spa που υπάρχει είναι στην Λάρισα και είναι τις βανας
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Που το είδες φίλε μου στείλε το link.... Γιατί το golden spa στην Λάρισα είναι σε διαφορετικη οδο
Συνημμένα
Χριστός Ανέστη! Σου εύχομαι προσωπικά να έχεις υγεία, ευτυχία, αγάπη και να σκορπάς χαμόγελα αλλά και χαρές σε όσους συναναστρέφεσαι! Ανεβαίνεις Σαλόνικα, Βίκυ; Αυτό είναι μία πολύ ωραία και χαρμόσυνη είδηση...Ανυπομονώ να σε γνωρίσω, έως τότε...Καλό Πάσχα με υγεία! στην πόλη που έχω αγαπήσει πολυ το τελευταίο διάστημα..
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 337
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα. Κάποιος είχε αναφέρει για massage Rανία στο φβ. Επειδή δεν μπορώ να βρω εδώ μέσα πληροφορίες είναι εύκολο κάποιος να με ενημερώσει ;( την βρήκα στο Φβ, από θέμα προγραμμάτων εννοώ )
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.583
Σε ευχαριστώ πολύ .Χριστός Ανέστη! Σου εύχομαι προσωπικά να έχεις υγεία, ευτυχία, αγάπη και να σκορπάς χαμόγελα αλλά και χαρές σε όσους συναναστρέφεσαι! Ανεβαίνεις Σαλόνικα, Βίκυ; Αυτό είναι μία πολύ ωραία και χαρμόσυνη είδηση...Ανυπομονώ να σε γνωρίσω, έως τότε...
Εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο για σένα!! ναι θα ξανά έρθω εκείνο το διάστημα, μέσα Μαΐου! Και εγώ ανυπομονώ γενικά και ειδικά!!!
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.330
- Πόντοι
- 736
Σας έχω αγαπήσει γιατί σας τα παίρνω αλλά για τρεις μήνες θα ξεχάσω ότι σας αγαπάω γιατί Θα αγαπήσω τουριστικούς προορισμούς με περισσότερους πελάτες!!!Καλό Πάσχα με υγεία! στην πόλη που έχω αγαπήσει πολυ το τελευταίο διάστημα..
Κοπελιά σεβαστή η δουλειά σου αλλά κόψε τα περί αγάπης. Αν είχαμε στοιχειωδώς καλές υπηρεσίες μασάζ εδώ δε θα μας αγαπούσες καθόλου.
Money makes the world go round