KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Πάντως ο χώρος φαίνεται καλός.Λόγω πολλών μηνυμάτων παραθέτω το μυστηριώδες μύδι!www.facebook.com
Αστέρι είσαι....!καλό απόγευμα πάντα με την καλύτερη διάθεση
δεν παιζει τιποτα εχει αναφερθει και παλιοτερα ειναι να χαμε να λεγαμε....μακρια οσοι θελουν εξτρα αλλα και για απλο μασαζ ειναι μετριο...Relief Center, μασάζ με τη Βασιλεία, ολόγυμνος αλλά εως εκεί αν και έκανε κοντινά περάσματα...μου φαίνεται όλες εκέι απλά σε καυλώνουν έως ένα σημείο...ας δοκιμάσει και άλλος να πει....τα ίδια και παλιά με τη Νικόλ. και αυτή μέχρι ένα σημείο και μετά σταματάει...
Καμία σχέση . Μακάρι να ήτανΚαλησπέρα συναγωνιστές ήθελα να ρωτήσω αν η λούνα από luxury που διαφημίζουν είναι η συγκεκριμένη κοπέλα αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει σας παρακαλώ
Δεν βλέπετε δηλαδή η λούνα του luxury?γιατι σαν πόδια φαίνεται θεαραΚαμία σχέση . Μακάρι να ήταν
Not my cup of tea. Εσύ μπορεί να την δεις μουναρα. Πάντως αυτή στην φώτο δεν είναι. Και για τα πόδια, δεν είμαι σίγουρος...Δεν βλέπετε δηλαδή η λούνα του luxury?γιατι σαν πόδια φαίνεται θεαρα
Ευχαριστώ πολύ…ποια προτείνετε από luxury που μα το έχει και με τις αγριάδες;;Not my cup of tea. Εσύ μπορεί να την δεις μουναρα. Πάντως αυτή στην φώτο δεν είναι. Και για τα πόδια, δεν είμαι σίγουρος...
Δεν έχω ιδέα για ιδιαίτερα γουστα.σορρυΕυχαριστώ πολύ…ποια προτείνετε από luxury που μα το έχει και με τις αγριάδες;;
Εσύ με ποια έκανες μασάζ ήταν καλό περιγραφή κοπέλαςΕίμαι περίεργος να δω κριτικές από elegance ολοκληρωμένα εγώ έχω πάει και έχω γράψει όπως επίσης έχω απαντήσει σε messages αλλά δεν βλέπω ανάλογες κριτικές. Προσωπικά είδα μια μεγάλη σε ηλικία να αναλαμβάνει την χειρομαλαξη υπάρχει και κάποια νεότερη;
ποτε περασες με κριστυ γιατι οσες φορες εχω παρει δεν την εχω πετυχει και νομιζω εχει σταματησειΚαλησπέρα ομάδα! Ξανά μαζί σας μετά από χρόνια. Στα του αγώνα.
Πέρασμα με Κρίστι από crystal, πολύ μέτριο το τρίψιμο και στον αγώνα λίγα τα πράγματα. Το κορίτσι μουναρος αλλά δεν βγάζει την καύλα... Κρίμα. Άσε που μου προτεινε η ίδια να βγάλει τους βυζους έξω με εξτραδακι... Τις έχετε κακομαθει ή μου φαίνεται;