You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Το μαγαζί στο οποίο αναφερόμαστε είναι prive κ με φουλ πρόγραμμα. Μην τρελαίνεσαιΠιο μαλακία απο το μασάζ εδώ Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει, φέρνουν όλα τα ΜΠΑΖΑ-ΣΑΥΡΕΣ,ζητάνε 20 ευρώ να βγάλουν ρούχα κτλ! Αθήνα μάγκες!Ακόμα και στα ντέλα στον Μύλο έχουν μπάζα ολκής και ανεβάσανε το απλό 40,βρε ασταδιάλα!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα σε όλους.
Θα εκτιμούσα ενημέρωση για τις νέες κοπέλες στο luxury (Πχ Κορίνα).
Και για Κατια στο Massagio.
Ομορφη την είδα, πρόγραμμα;
Θα εκτιμούσα ενημέρωση για τις νέες κοπέλες στο luxury (Πχ Κορίνα).
Και για Κατια στο Massagio.
Ομορφη την είδα, πρόγραμμα;
Το dames κάνει φούλ?( Τηλ του dames που βρίσκω?) Ανατολικά βρίσκεται και που περίπου?τιμές? τα άλλα που τα βρίσκουμε αν κάνουν φούλ? και τι τιμές?
.⚡ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ⚡Milf 6938493590
Έιμαι προτι φορά στη Ελλάδα, σε περιμένω στον χορό μου στο κέντρο της Χαμηλές τιμές. ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΌ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ!!!!!!!! Για τον χώρο μου πρόγραμμα 50 ευρώ μισή ώρα - μια εκτόνωση 80 ευρώ 45 λεπτά - 2 εκτόνωσης 100 ευρώ 1 ώρα- 2 εκτόνωσης + μασσαζ Πρόγραμμα: Ελεύθερο στοματικό με...
kanesex.com
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.321
- Πόντοι
- 3.786
Λάθος αγγελία έβαλες.Είναι κάποια από τις φίλες της Σοφίας,της οποίας είναι η άλλη αγγελία του ίδιου account.Βίζιτες και όχι μασέζ.Το account του Dames είναι αυτό @koltzak309 :Πάνε εδώ και κάνε μας ενημερώσει.⚡ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ⚡Milf 6938493590
Έιμαι προτι φορά στη Ελλάδα, σε περιμένω στον χορό μου στο κέντρο της Χαμηλές τιμές. ΔΕΝ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΌ ΣΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ!!!!!!!! Για τον χώρο μου πρόγραμμα 50 ευρώ μισή ώρα - μια εκτόνωση 80 ευρώ 45 λεπτά - 2 εκτόνωσης 100 ευρώ 1 ώρα- 2 εκτόνωσης + μασσαζ Πρόγραμμα: Ελεύθερο στοματικό με...kanesex.com
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Ζετα κουκου .
Το έχουν αναφέρει πολλοί.Δεν έχω πάει
Καλησπέρα φίλε μου Βάσια μόνο αν σε συστήσει κάποιος και η Αφροδίτη είναι εκεί σαν δωραΚαλησπέρα Βασια πως πάμε ξέρει κάποιος και η Αφροδίτη ξέρει τελικά κάποιος που ειναι
σΠοιος μπορεί να βοηθήσει για βασια
το κορίτσι ψοφάει για πούτσο,λούσο και μπάφο! στα κενά μεταξύ των ραντεβού θα την βρεις στο τιντερ,με άλλο όνομα, να ψάχνει και εκεί...αχόρταγη!Χθεσινή συνεδρία με Δόμνα από Βάνα το κορίτσι δεν υπάρχει πολύ καλό μασάζ αλλά και δεύτερο μέρος πολύ καλό όλα ήταν τέλεια κόστος 30+20 συστήνεται στο σαλόνι ήταν πολλές κοπέλες τρεις τέσσερις ήταν μπιμπελα
Χθεσινή συνεδρία με Δόμνα από Βάνα το κορίτσι δεν υπάρχει πολύ καλό μασάζ αλλά και δεύτερο μέρος πολύ καλό όλα ήταν τέλεια κόστος 30+20 συστήνεται στο σαλόνι ήταν πολλές κοπέλες τρεις τέσσερις ήταν μπιμπελα
Η Δόμνα πως είναι εμφανισιακά, δεν τη θυμάμαι. Ανήκει κι αυτή στα μπιμπελό;
Πέρασμα με Ευρυδίκη από Βάνα. Μικρούλα 20-25 θα έλεγα με όμορφο προσωπο, ωράιο σώμα για τα γούστα μου, στηθάκι 1-2, κώλος τέλειος. Πρώτο μέρος απλό χάδι χωρίς καμία πίεση. Δευτερο μέρος καλύτερο, δεν αφήνει όμως χαμηλά πολλά - πολλά. Καλό το σόσιαλ κομμάτι, ευχάριστη στη συζήτηση. Σωστή με το χρόνο.
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Επειδή Vana spa δεν έχω πάει ποτέ, υπάρχει κάποια που είναι εμφανώς πιο όμορφη από τις άλλες για να κλείσω ραντεβού; Με ενδιαφέρει κυρίως η εμφάνιση της κοπέλας και όχι εξτραδακια
vanessakikaulaki12
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Like
- 2.130
παιδιά, συγνώμη που επεμβαίνω αλλά η βάνα είναι το καλύτερο σπα στην πόλη πια. τα κορίτσια κούκλες, ευγενικοτατες, καθαροτατες και τέλειο περιβάλλον. από εκεί και πέρα δεν με πειράζει να φάω καντήλι, εγώ λέω την άποψή μου γιατί τα έζησα. από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι θα ακούσω από όλους σας. λέω τη γνώμη μου και τέλος. επιπλέον, τα κορίτσια κάνουν τη δουλειά τους και περιορίζονται σε αυτο.
Το θέμα είναι να προχωρήσουν σε παραπάνω υπηρεσίες με ένα μικρό εξτραπαιδιά, συγνώμη που επεμβαίνω αλλά η βάνα είναι το καλύτερο σπα στην πόλη πια. τα κορίτσια κούκλες, ευγενικοτατες, καθαροτατες και τέλειο περιβάλλον. από εκεί και πέρα δεν με πειράζει να φάω καντήλι, εγώ λέω την άποψή μου γιατί τα έζησα. από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι θα ακούσω από όλους σας. λέω τη γνώμη μου και τέλος. επιπλέον, τα κορίτσια κάνουν τη δουλειά τους και περιορίζονται σε αυτο.
Οι καλύτερες.. σε μοναδική τιμή!
Κάνουμε πράξη κάθε σου φαντασία! Θα κανουμε τα παντα για σενα! Θελουμε να πςρασεις καλα!! Σημερα ειμαστε 3 κοπελες για να διαλεξεις!! νέα άφιξη ..σήμερα... Με μια κοπελα 60€ Με δυο μαζι 90€ !!!! Το τηλ μου 6992577796
kanesex.com
Γνωρίζεις κάποιος κάτι παραπάνω γι' αυτή την αγγελία; Ας δώσει τα "φώτα" του ή της...
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Ποιος θα βάλει το κεφάλι του αν δεν σε γνωρίζει πρωσοπικα.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για βασια μόνο να την πω ότι είναι από αυτόν
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Το ντάμες είναι.Οι καλύτερες.. σε μοναδική τιμή!
Κάνουμε πράξη κάθε σου φαντασία! Θα κανουμε τα παντα για σενα! Θελουμε να πςρασεις καλα!! Σημερα ειμαστε 3 κοπελες για να διαλεξεις!! νέα άφιξη ..σήμερα... Με μια κοπελα 60€ Με δυο μαζι 90€ !!!! Το τηλ μου 6992577796kanesex.com
Γνωρίζεις κάποιος κάτι παραπάνω γι' αυτή την αγγελία; Ας δώσει τα "φώτα" του ή της...
Φάση ξεπέτας λένε τα παιδιά εδώ μεσα
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.652
- Πόντοι
- 716
Εσυ δουλεύεις εκεί η είχες δουλέψει παλιότερα; Γιατί είχα μείνει με την εντύπωση ότι δουλεύεις ανεξαρτητηπαιδιά, συγνώμη που επεμβαίνω αλλά η βάνα είναι το καλύτερο σπα στην πόλη πια. τα κορίτσια κούκλες, ευγενικοτατες, καθαροτατες και τέλειο περιβάλλον. από εκεί και πέρα δεν με πειράζει να φάω καντήλι, εγώ λέω την άποψή μου γιατί τα έζησα. από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι θα ακούσω από όλους σας. λέω τη γνώμη μου και τέλος. επιπλέον, τα κορίτσια κάνουν τη δουλειά τους και περιορίζονται σε αυτο.