Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
Εσυ δουλεύεις εκεί η είχες δουλέψει παλιότερα; Γιατί είχα μείνει με την εντύπωση ότι δουλεύεις ανεξαρτητη
τυχαίνει να ξέρω κάποια πράγματα. προτιμώ να μην απαντήσω σε αυτά που ρωτάς, καλύτερα έτσι.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Πανω απο ολα καθαριοτητα - υγιεινή- ευγένεια- εχεμύθεια αυτα που τα θεωρω υποχρεωτικα μαζι με μια καλη υπηρεσια για να δεσει το γλυκο. Το να καλεις σε λαδομαγαζο και να σου λενε δεν εχει νερο σημερα κανε μπανιο κ ελα δε ξερω ποσο τιμα το μαγαζι αλλα και ποσο σεβετε το μαγαζι εμενα. Αντε οκ να δεχτω οτι κανω μπανιο και παω. Ε ρε φιλε η κοπελα μετα πως πλένεται για να μπει με τον επομενο; αυτο γιατι αναφέρεστε στη βανα. Κι εγω τη θεωρω απο την πιο τιμια επιλογη αλλα μην ακουμε κουφα.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.161
Πόντοι
736
Πανω απο ολα καθαριοτητα - υγιεινή- ευγένεια- εχεμύθεια αυτα που τα θεωρω υποχρεωτικα μαζι με μια καλη υπηρεσια για να δεσει το γλυκο. Το να καλεις σε λαδομαγαζο και να σου λενε δεν εχει νερο σημερα κανε μπανιο κ ελα δε ξερω ποσο τιμα το μαγαζι αλλα και ποσο σεβετε το μαγαζι εμενα. Αντε οκ να δεχτω οτι κανω μπανιο και παω. Ε ρε φιλε η κοπελα μετα πως πλένεται για να μπει με τον επομενο; αυτο γιατι αναφέρεστε στη βανα. Κι εγω τη θεωρω απο την πιο τιμια επιλογη αλλα μην ακουμε κουφα.
Γιατί να πλυθεί; Εχεις πρόβλημα να γλύφεις τα υγρά του προηγούμενου πελάτη; Έχεις θέμα να μυρίζεις τον ιδρώτα του προηγούμενου; Μερικοί ζητάτε παράλογα πράγματα!!!
(για μερικούς όμορφους , που θέλουν φιλάκια και γούτσου γούτσου)

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.701
Πόντοι
201
Γιατί να πλυθεί; Εχεις πρόβλημα να γλύφεις τα υγρά του προηγούμενου πελάτη; Έχεις θέμα να μυρίζεις τον ιδρώτα του προηγούμενου; Μερικοί ζητάτε παράλογα πράγματα!!!
(για μερικούς όμορφους , που θέλουν φιλάκια και γούτσου γούτσου)
Ε δε ντρεπομαι καθολου ρε

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
πολύ σωστά. είναι το πιο σωστό μαγαζί και δεν κοροϊδεύει τον πελάτη.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

vanessakikaulaki12

Call-Girl
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
2.130
Όχι δε κατάλαβες, για τη Βάνα λέει ότι συμβαίνουν αυτά περί έλλειψης νερού.
υπήρξε σοβαρό θέμα, για αυτό. δεν πάει να πει πως οι κοπέλες είναι απλυτες. επιπλέον, ξέρω ακριβώς τι υπηρεσίες προσφέρει το μαγαζι, οπότε δεν νομίζω να ήρθε κάποιος σε δύσκολη θέση. τέλος πάντων, δε νομίζω πως είναι φρόνιμο να ανακατευτώ άλλο.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Μέσα στα δωμάτια δεν ξες τι γίνεται Βανέσα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Αυτό το πραγμα έγινε ποτε; Γιατί αν έγινε σήμερα εννοείται μην επιχειρήσω να πάω

sakis7x

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2022
Like
118
Πόντοι
0
Πέρασμα από massagio. Παρούσες Ελίνα κ Αγάπη. Μασάζ με Αγάπη μέτριο. 2ο μέρος κ πάλι μέτριο με προσπάθεια όμως κ θέληση για κάτι καλύτερο.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
παιδιά, συγνώμη που επεμβαίνω αλλά η βάνα είναι το καλύτερο σπα στην πόλη πια. τα κορίτσια κούκλες, ευγενικοτατες, καθαροτατες και τέλειο περιβάλλον. από εκεί και πέρα δεν με πειράζει να φάω καντήλι, εγώ λέω την άποψή μου γιατί τα έζησα. από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει τι θα ακούσω από όλους σας. λέω τη γνώμη μου και τέλος. επιπλέον, τα κορίτσια κάνουν τη δουλειά τους και περιορίζονται σε αυτο.
Μπράβο vanessaki ! Πληροφόρηση εκ των έσω και από πρώτο χέρι να υποθέσω

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Το θέμα είναι να προχωρήσουν σε παραπάνω υπηρεσίες με ένα μικρό εξτρα
Αυτό μπορεί να προκύψει και μόνο του κάποια στιγμή από κορίτσια ! Και αυτές " διεγείρονται " κάποια στιγμή

dennnis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2022
Like
2
Πόντοι
0
υπάρχει κάποιος που να έχει πάει πρόσφατα luxury να μας πει γνώμες.

Τελευταία τροποποίηση:

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
574
Πόντοι
81
Γνωμη για αυτην κανεις ;

• Like
Αντιδράσεις: cheef4