miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.495
- Πόντοι
- 216
Μοιάζει με την Ανίτα γι αυτό......Ηταν εδω πριν λιγο καιρο.
Απαρατηρητη περασε.
Μοιάζει με την Ανίτα γι αυτό......Ηταν εδω πριν λιγο καιρο.
Απαρατηρητη περασε.
Από ότι είδα ήταν γύρω στο 1,70 με ωραίο σώμα με καμπύλες λ,βυζια,κωλο. Μακρύ κάστανο- μαύρο μαλλι. Από πρόσωπο να πω την αλήθεια δεν το θυμάμαι καθόλου.Μπορείς να μας κάνεις μια περιγραφή πως ήταν η καινούργια
...και εμφανίσιμος και με λέγειν και οχι βελέντζας και με προσωπικότητα και 35 ;Απαντώντας στο ειρωνικό σου μυνημα, ο λόγος είναι ότι μου αρέσει η ποικιλία, έχω γκομενα αλλά θέλω να δοκιμάζω κι άλλες. Και αν ήσουν της πιάτσας θα ήξερες ότι για να φας έξω δυνατό μουνι πρέπει να ξοδέψεις πολύ περισσότερα από αυτά, γιατί όλες οι πολύ όμορφες γκόμενες πριν πηδηχτούν θέλουν γούστα τύπου μπουκάλια μπουζούκια κτλ κτλ
Δεν είναι ότι δε τα κάνω κι αυτά, αλλά αυτή είναι μια πιο άμεση και σίγουρη λύση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι είμαι 35. Στο χάλασα επειδή δε μπορείς να κανεις τα ίδια;;
Με μια Μαλαματίνα πλέον δε πηδάς ουτε την Καθαριστρια… μάλλον είσαι τόσο παλιός που δεν υπήρχαν instagram, άστο, και μόνο που το είπες φαίνεται ότι είσαι εκτός πιατσας...και εμφανίσιμος και με λέγειν και οχι βελέντζας και με προσωπικότητα και 35 ;
Φίλε το κάνεις χειρότερο.....
Για να το τελειώνουμε όμως γιατι το φόρουμ είναι για άλλη δουλειά, οσον αφορά το δυνατό μουνί που προανέφερες για να χρειάζεσαι να ξοδέψεις ένα μηνιάτικο στα μπουζούκια για να γαμήσεις, κατι λείπει δεν νομίζεις;
Στα 35 μου μια μαλαματίνα μου έφτανε.....
Καλή διασκέδαση!
Φιλικά πάντα
Ναι οκ αλλά επειδή εγώ είμαι 38 και αντικειμενικά εμφανίσιμος φαντάζομαι από κάτι περίεργους που πάνε θα με προτιμούσαν.
Ρε συ kritik χωρις παρεξηγηση...Όχι είμαι 35. Στο χάλασα επειδή δε μπορείς να κανεις τα ίδια;
To 1982 είναι κάτι άλλο σαν ημερομηνία, όχι γέννησης. 35 στα 36 είμαι αν έγραψα κάπου 38 μάλλον ήταν τυπογραφικοΡε συ kritik χωρις παρεξηγηση...
εχεις νικ με 1982 (2023-1982=41)
στο ενα ποστ εισαι 38
στο αλλο 35
Ουτε η Ζωζω Σαπουντζακη δεν τα κανει αυτα.
Εκλαψα...Ρε συ kritik χωρις παρεξηγηση...
στο ενα ποστ εισαι 38
στο αλλο 35
Άνθρωπος ο οποίος ευλογεί τα γενιά του, ή ανώριμος είναι ή παπατζης! Φίλε Kritik, σου μιλάω ειλικρινά : δεν πάει το μυαλό σου τι γίνεται! Έχουμε την ωριμότητα να μην εκθέτουμε το τι παραπάνω μπορεί να κάνει ένα κορίτσι στο δωμάτιο ώστε να μην αποθαρρυνθεί! Χωρίς παρεξήγηση, αλλά είσαι σε έργο(κομπάρσος κιόλας)!Ρε συ kritik χωρις παρεξηγηση...
στο ενα ποστ εισαι 38
στο αλλο 35
αδερφουλη δεν φταινε τα ιδρυματα τις θεσσαλονικης που στεκονται ετσι μονο,φταει και ο κωλοβλαχος σαλονκιος που φιλαει την πουτανα και νομιζει οτι κερδισε το χρυσο μουνι,οπως οταν πηγαιναμε στα κωλομπαρα στα 18 και νομιζαμε οτι η πουτανα μας γουσταρε και οχι οτι θελει να μας φαει το μπαρα ,δυστηχως ειμαστε ακομα χωριο με μιζερες αποψεις και εν κατα κλειδι μιζερους ανθρωπους,την Αθηνα δεν θα την φτασουμε ποτε λογω νοοτροπιας κατοικων-πελατων και οχι μονο λογω ιδρυματων,την αγαπη μου και την καλησπερα μου σε ολους, με σεβασμό και λιγάκι εξυπνάδα μπας και πλησιάσουμε την Αθήνα σε υοηρεσιες! Καλημέρα κ καλό ΣΚ σε όλους
...και εμφανίσιμος και με λέγειν και οχι βελέντζας και με προσωπικότητα και 35 ;
Για να το τελειώνουμε όμως γιατι το φόρουμ είναι για άλλη δουλειά, οσον αφορά το δυνατό μουνί που προανέφερες για να χρειάζεσαι να ξοδέψεις ένα μηνιάτικο στα μπουζούκια για να γαμήσεις, κατι λείπει δεν νομίζεις;
Δεν θα διαφωνήσω καθόλου, όμως αυτοί είμαστε.. ίσως μιλώντας κάποια στιγμή κάτι να αλλάξει! Λέω γω τώρα..αδερφουλη δεν φταινε τα ιδρυματα τις θεσσαλονικης που στεκονται ετσι μονο,φταει και ο κωλοβλαχος σαλονκιος που φιλαει την πουτανα και νομιζει οτι κερδισε το χρυσο μουνι,οπως οταν πηγαιναμε στα κωλομπαρα στα 18 και νομιζαμε οτι η πουτανα μας γουσταρε και οχι οτι θελει να μας φαει το μπαρα ,δυστηχως ειμαστε ακομα χωριο με μιζερες αποψεις και εν κατα κλειδι μιζερους ανθρωπους,την Αθηνα δεν θα την φτασουμε ποτε λογω νοοτροπιας κατοικων-πελατων και οχι μονο λογω ιδρυματων,την αγαπη μου και την καλησπερα μου σε ολους
Βγάζεις λίγο κόμπλεξ αλλά δεν έχω καμία διάθεση να ανοίξω κουβέντα. Πάνε πλήρωσε τις χοντρές για να σου κάνουν βρώμικα κόλπα και άσε εμείς να περνάμε καλά με ότι μας αρέσει.Δεν θα διαφωνήσω καθόλου, όμως αυτοί είμαστε.. ίσως μιλώντας κάποια στιγμή κάτι να αλλάξει! Λέω γω τώρα..
Το άλλο το ταγάρι κάνει το τζοβενο στα πουτανακια που του δώσανε ένα γλωσσόφιλο.. μιλάμε ότι δεν πάει το μυαλό σας ορισμένοι!
Αδερφέ, την κουβέντα την άνοιξες εσυ και σου απαντάνε οι συναγωνιστές.Βγάζεις λίγο κόμπλεξ αλλά δεν έχω καμία διάθεση να ανοίξω κουβέντα. Πάνε πλήρωσε τις χοντρές για να σου κάνουν βρώμικα κόλπα και άσε εμείς να περνάμε καλά με ότι μας αρέσει.
Εγώ εξήγησα γιατί σε κάποιους μπορεί να χρεώνουν έξτρα πράγματα που σε άλλους τα δίνουν στην τιμή. Αν ο άλλος είναι αντιαισθητικός βρωμάει κτλ η κοπέλα μπορεί με αυτό τον τρόπο να θέλει να σε διώξει από πελατηΑδερφέ, την κουβέντα την άνοιξες εσυ και σου απαντάνε οι συναγωνιστές.
Ναι αλλά δεν το εξηγησες έτσι ακριβώς. Το εξηγησες με στόμφο και "είμαι γαμάτος" κτλ, για αυτό έφαγες το κράξιμό σου.Εγώ εξήγησα γιατί σε κάποιους μπορεί να χρεώνουν έξτρα πράγματα που σε άλλους τα δίνουν στην τιμή. Αν ο άλλος είναι αντιαισθητικός βρωμάει κτλ η κοπέλα μπορεί με αυτό τον τρόπο να θέλει να σε διώξει από πελατη
Tι σημασία έχει; αλλά δεν είναι απόρρητο : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ κι ας την κατηγορούν οι πάντες εδώ για την ποιότητα και τις υπηρεσίες των υπηρεσιών SEX. Συμμετέχω δε λέω, αλλά με νοιάζει κυρίως που έχει άντρες λεβέντες και ντόμπρους ήτοι τα γνωστά σε όλη την Ελλάδα ΓΚΑΡΝΤΑΣΙΑ.Τι να πω;; Μένω έκπληκτος… εσυ;; Που μένεις;;
Γεμίσαμε γαματους,μπούρια, μετροταινίες, και βαθμολόγηση κατά Mohs.Ναι αλλά δεν το εξηγησες έτσι ακριβώς. Το εξηγησες με στόμφο και "είμαι γαμάτος" κτλ, για αυτό έφαγες το κράξιμό σου.
Όποτε διαβάζω το τι γίνεται Αθήνα απο άποψης υπηρεσιών νιώθω ο φτωχός συγγενής. Κρίμα γιατί έτσι δεν παει μπροστά η οικονομία...Μέχρι να καταλάβουν τα κοριτσάκια από τα μασαζομάγαζα ότι η ευγένεια η περιποίηση και η καθαριότητα αλλά και οι ξεκάθαρες τιμές και υπηρεσίες κερδίζουν τον πελάτη, θα έχουν έρθει από Αθήνα πολλά αστεράκια σαν τη Στεφανία θα τους έχουν πάρει τη δουλειά και θα ψάχνουν το λόγο που έσπασε η κίνηση και λιγόστεψε η πελατεία...............
...και εμφανίσιμος και με λέγειν και οχι βελέντζας και με προσωπικότητα και 35 ;
Κοιμάσαι όρθιος .. ούτε στα πιο τρέλα όνειρα σου! Αν μιλήσω παραπάνω θα καταλάβουν όποτε μείνε εσυ με το ότι βγάζω κόμπλεξ!Βγάζεις λίγο κόμπλεξ αλλά δεν έχω καμία διάθεση να ανοίξω κουβέντα. Πάνε πλήρωσε τις χοντρές για να σου κάνουν βρώμικα κόλπα και άσε εμείς να περνάμε καλά με ότι μας αρέσει.
Ηλικία περίπου η καινούργιαΓια να αλλάξω το κλίμα.Επισκεψη στην Μαριάννα.Με υποδέχτηκε ο Παναγιώτης.Ραντεβου με την Γιάννα.Για όσους γνωρίζουν ξέρουν το πρόγραμμα της.Δεν χρειάζεται να πω κάτι επι τούτου.Χρονια στο χώρο.Στην έξοδο είδα και την καινούρια την Έλενα αν δεν κάνω λάθος το όνομα.Συμπαθητικη.Καστανοκοκκινο μαλλί.Φιρουσε ρούχα γιατί θα έφευγε οπότε για σώμα δεν έχω άποψη.Παντως από αυτό που είδα φαίνεται καλή.Θα δοκιμαστεί συντόμως.