Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
δε θα μιλουσα ποτέ για αυτά αλλά δεν αντέχω άλλο να με κατηγορείτε κάποιοι. Έχω μωρό 7 μηνών, βοήθεια από πουθενά και ο άντρας μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης καθώς τον πάτησαν στον περιφερειακό 4 αυτοκίνητα και ήταν με μηχανάκι. εντάξει τωρα; σε καλυψα; δεν είναι άλλη μια δακρυβρεχτη ιστορία αλλά αν δεν έχεις γάλα για το παιδί σου και τρέχουν οι λογαριασμοί και κωλο στήνεις ακόμα και άντρας να είσαι! τελείωσα για εσάς μη μιλάτε άλλο.
Άρα όταν ξεκίνησες στο krystal ήσουν έγγυος; Συγνωμη αλλά όσα λες είναι από άλλο πλανήτη. Και όλο λες τέρμα και όλο γράφεις. Άντε κορίτσι μου ραψε κανένα καλσόν, άντε σε παρακαλώ. Σταμάτα να γράφεις και όλα καλά. Θες και 450 για διπλό. Άντε πλιζ.

vanessakikaulaki

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2022
Like
702
Πόντοι
81
Άρα όταν ξεκίνησες στο krystal ήσουν έγγυος; Συγνωμη αλλά όσα λες είναι από άλλο πλανήτη. Και όλο λες τέρμα και όλο γράφεις. Άντε κορίτσι μου ραψε κανένα καλσόν, άντε σε παρακαλώ. Σταμάτα να γράφεις και όλα καλά. Θες και 450 για διπλό. Άντε πλιζ.
7+9 ξέρεις πόσο κάνει; τέρμα με τα ρομπιλικια. Αντε τσαο

alex#

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
36
Πόντοι
0
Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι με την στεφάνια πολύ ευγενική πολύ ευχάριστη με το χαμόγελο, στα του αγώνα είναι πολυ καλη σε αυτο που κάνει κ φαίνεται ότι γουστάρει 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα αν ξανά έρθει θεσσαλονικη σίγουρα θα την ξανά προτιμήσω. Αξίζει μια συνάντηση μαζί της σίγουρα.

*Επισης ο χώρος πολυ καθαρός βασικό για μένα!

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
210
Πόντοι
20
δε θα μιλουσα ποτέ για αυτά αλλά δεν αντέχω άλλο να με κατηγορείτε κάποιοι. Έχω μωρό 7 μηνών, βοήθεια από πουθενά και ο άντρας μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης καθώς τον πάτησαν στον περιφερειακό 4 αυτοκίνητα και ήταν με μηχανάκι. εντάξει τωρα; σε καλυψα; δεν είναι άλλη μια δακρυβρεχτη ιστορία αλλά αν δεν έχεις γάλα για το παιδί σου και τρέχουν οι λογαριασμοί και κωλο στήνεις ακόμα και άντρας να είσαι! τελείωσα για εσάς μη μιλάτε άλλο.
Οικογενειακές ιστορίες γίναμε εδώ μέσα.Ακου τίτλο...Πως το ατύχημα του άντρα μου με έκανε βίζιτα...(βέβαια ήσουν και πριν το ατύχημα αλλά εμείς έτσι θα λεμετην ταινία)

Τελευταία τροποποίηση:

Douross

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
77
Πόντοι
0
Kανενα νεο από από ζεσι σπα;

Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
66
Πόντοι
0
Κρίστυ επειδή ξέρω ότι μας διαβάζεις κορίτσι μου ξανά γυρνα η αν για κάποιο λόγο δεν θέλεις κανε κάτι μόνη σου κοπέλα μου να χεστεις το ταλιρο δεν μπορώ άλλο με τις μέτριες...

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
574
Πόντοι
81
Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι με την στεφάνια πολύ ευγενική πολύ ευχάριστη με το χαμόγελο, στα του αγώνα είναι πολυ καλη σε αυτο που κάνει κ φαίνεται ότι γουστάρει 100 ευρώ φουλ πρόγραμμα αν ξανά έρθει θεσσαλονικη σίγουρα θα την ξανά προτιμήσω. Αξίζει μια συνάντηση μαζί της σίγουρα.

*Επισης ο χώρος πολυ καθαρός βασικό για μένα!
ποσο περνει???

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
@Anisia

"
  • Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
  • Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
  • +Το δώρο μου"
Πράγματι, αυτό γιατί το προσπεράσαμε έτσι.
Θέλεις να μας πεις κάποιον τρόπο επικοινωνίας;

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
574
Πόντοι
81
Βανέσα, δεν σε ξέρω, αλλά αν ζηταγες 250 ευρω για σεξ ε πολλά θες..δεν παμε να τραβηξουμε καλυτερα καμια μαλακια λεω εγω..ειδικα αν βρωμας γιατί να στα σκασει ο άλλος?
θα κανεις μπανιο, δεν θα βρωμας, και θα ζητας λιγα...θες 250 για ποιό λόγο? για να σε κανουν πλούσια?
καλυτερα ας δουλευες σε στουντιο δηλωμενη, εκει τουλάχιστον θα εκανες και κανενα μπανιο...
αντε γιατι καταντησε ξεφτιλα η υποθεση μαζι σου...
τι μυριζε φιλε απλησια .?? δεν το πιστευω....

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
595
Πόντοι
81
@Anisia

"
  • Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
  • Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
  • +Το δώρο μου"
Πράγματι, αυτό γιατί το προσπεράσαμε έτσι.
Θέλεις να μας πεις κάποιον τρόπο επικοινωνίας;
Εχω τηλ της. Αλλα λογικα ειναι Αθηνα. Δεν δοκιμασα

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
386
Πόντοι
21
δεν έβρισα τη μανα σου εγώ έχω και μια αγωγή απ το σπίτι μου! είπα ακριβώς αυτό "ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ" σαρεσε; όχι! ούτε εμένα μαρεσε όμως! οπότε λήγει εδώ και τέρμα. δε θέλω να ξαναναφερθει το όνομα μου εδώ. είστε όλοι σκατανθρωποι από αυτά που βλέπω. τελευταίο μήνυμα. αντίο .
Οικογενειακές ιστορίες γίναμε εδώ μέσα.Ακου τίτλο...Πως το ατύχημα του άντρα μου με έκανε βίζιτα...(βέβαια ήσουν και πριν το ατύχημα αλλά εμείς έτσι θα λεμετην ταινία)
Ποδια στο masterchef παίρνει άνετα πάντως

demian123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
1.177
Πόντοι
201
το 7+9 πού κολλάει? για να έχει μωρό 7 μηνών, μέχρι Ιούνιο ήταν έγγυος. Εγώ βρέθηκα μαζί της Αύγουστο και προφανέστατα δεν ήταν λεχώνα.

Προβληματικος χαρακτηρας δυστυχώς το βανεσακι.
Κουτοπονηρη, επιθετική και θρασεία (με την κακη εννοια), μπηκε εδω με υφος γαμαω να μας απειλεισει επειδη "εχει τις ακρες της"...
Μετά από όλα αυτά για εμενα εχει τελειωσει δια παντως.

Δεν ειναι τυχαιο πως ηταν αντιπαθης σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια στο κρισταλ.

Τελικά το οτι ζηταει πολλα ειναι το μικροτερο της προβλημα. στην τελική εχει δικαιωμα να ζητησει οσα θελει. Θα τα παρει από τους πρωτους καταδρομείς, αλλά τα νέα στο χωριό μας κυκλοφορούν γρήγορα.

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
574
Πόντοι
81
Οτι να Άι γίναμε εδω μεσα ας ενημερώνουμε τον κοσμο για υα. Ιδρύματα κ ας αφησουμε τις αντιπαραθέσεις

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
81
Η μάνα σου βρωμάει και όλοι σας! δε θ κάτσω να δεχτω ξεκατίνιασμα εδώ σας βαρέθηκα. λεφτά βγαζω; βγαζω; στο μουνακι μου! αντίο.
Αφού βρώμας βρε λεσιο… σαρεσει δε σαρεσει είσαι βρωμιαρα κ βρωμας…γιαυτο και δε ξαναπηρες φραγκο

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
81
δεν έβρισα τη μανα σου εγώ έχω και μια αγωγή απ το σπίτι μου! είπα ακριβώς αυτό "ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ" σαρεσε; όχι! ούτε εμένα μαρεσε όμως! οπότε λήγει εδώ και τέρμα. δε θέλω να ξαναναφερθει το όνομα μου εδώ. είστε όλοι σκατανθρωποι από αυτά που βλέπω. τελευταίο μήνυμα. αντίο .
Μα αφού βρώμας…

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
Σημερινό ρόστερ στη Μαριάνα., Η γνωστή Ιωάννα , Χαρά , Κατερίνα , Εύα. Ίσως το ποίο σοβαρό και vfm "ματατζιδικο" της γκρινιαροφτωχομανας. Όλες δοκιμασμένες από εμένα και η κάθε μία με την γλύκα τούς, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο.
Καλημέρα φίλε!σου είναι εύκολο να κάνεις μια περιγραφή των κοριτσιών ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom