demian123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.177
- Πόντοι
- 201
δεν το γνωριζω καθολου το θεμα. δλδ Αθηνα με εξτραδακι γαμας κιολας;Οι Αθηναίοι δηλαδή είναι μαλακες …
δεν το γνωριζω καθολου το θεμα. δλδ Αθηνα με εξτραδακι γαμας κιολας;Οι Αθηναίοι δηλαδή είναι μαλακες …
Άστο φίλε σίγουρα τρολαρεις.δεν το γνωριζω καθολου το θεμα. δλδ Αθηνα με εξτραδακι γαμας κιολας;
οχι, πραγματικα. δεν ξερω καθολου τι παιζει με μασαζ, πριν απο κανα 6μηνο μπηκα στο παιχνιδι και δεν εχο ασχοληθει καθολου με τα εκτος Θεσσαλονικη. Εδω καλα καλα δεν ξερω τι παιζει με τα εντος.Άστο φίλε σίγουρα τρολαρεις.
Και πολύ καλά κανεις. Αν ασχοληθείς θα πάθεις κατάθλιψηοχι, πραγματικα. δεν ξερω καθολου τι παιζει με μασαζ, πριν απο κανα 6μηνο μπηκα στο παιχνιδι και δεν εχο ασχοληθει καθολου με τα εκτος Θεσσαλονικη. Εδω καλα καλα δεν ξερω τι παιζει με τα εντος.
Ηλικία περίπου πόσο είναι κ πόσα έδωσες για 1.5 ώραΧθεσινή συνάντηση με Βίκυ - Στεφανία... ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου η συνάντηση... αυτή τη φορά, με υποδέχθηκε στον υπέροχο χώρο που προσωρινά έχει στη Θεσσαλονίκη με το αυθεντικό χαμόγελό της. Πρώτα αυτή τη φορά, η καύλα μου μας οδήγησε στο κρεβάτι της και ακολούθησε πολύ ομορφο και με ένταση σεξ... Ακολούθως απόλαυσα το καταπληκτικο της μασάζ κι αφέθηκα παντελώς. Μπορεί κάποιοι να με χαρακτηρίσουν υπερβολικό στις περιγραφές, αλλά εγώ ξέρω ότι απόλαυσα 1,5 ώρα καύλας κι απογείωσης αισθήσεων. Η Στεφανία είναι υπέροχη σ αυτό που κάνει, εάν έρθει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη θα ανεβάσει πάρα πολύ το επίπεδο στο χώρο του μασάζ και του αισθησιακού έρωτα. Μπράβο ρε Στεφανία, σ ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές που μου χάρισες.
Περίπου 30. Κόστος αναλόγως υπηρεσιών. Επικοινώνησε απευθείας με την κοπέλα. Πολύ λίγα χρήματα πάντως για αυτό που πήρα... Και με μεγάλη άνεση χρόνου.Ηλικία περίπου πόσο είναι κ πόσα έδωσες για 1.5 ώρα
Κατα την αποψη σου αξιζει να επισκευτουμε το Vana για πρωτη φορα στο αθλημα? γιατι απο ανατολικα μονο το body free γνωριζω απο τα σχολια που διαβαζωΚαλησπερα σε όλους. Περασμα με Ευριδίκη στη vana. Εντυπωσιακή κοπέλα, πιο πολύ χαιδεμα παρά μασάζ. Δεύτερο μέρος καλό χωρίς να κλέβει χρόνο κτλ. Μια χαρά το μαγαζί, χωρίς βιασύνες.
Φίλε μ η Μαριάνα είναι πριβε?Σημερινό ρόστερ στη Μαριάνα., Η γνωστή Ιωάννα , Χαρά , Κατερίνα , Εύα. Ίσως το ποίο σοβαρό και vfm "ματατζιδικο" της γκρινιαροφτωχομανας. Όλες δοκιμασμένες από εμένα και η κάθε μία με την γλύκα τούς, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο.
Ο χώρος σου στη Θεσσαλονίκη που κοντά βρίσκεται?Καλημέρα !κοντά σας μέχρι την Τρίτη..
Καμια γυμνη δεν εχεις να βαλεις? Τετοιες φωτος βαζουν οι "φιλες" μας στο facebook.Καλημέρα !κοντά σας μέχρι την Τρίτη..
Ναι , μόνο αγκαζε ή σύσταση από πελάτη του μαγαζιού μπορείς να πάς.Φίλε μ η Μαριάνα είναι πριβε?
Καλημερα στο νιμα .....Αν ειναι τα εξτραδακια που κανουν οι κορασιδεs στον καθενα απο εμαs να μενουν κρυφα στο χρονοντουλαπο του ''Μπου'' και ο μυστηs να τα κραταει ο καθεναs για την παρτη του σαν επτασφραγιστο μυστικο ......τοτε ποιοs ο λογοs υπαρξηs του ''Mπου'' .........Kαλο ειναι εστω και με διακριτικοτητα να μαθαινονται οι εξτρα υπηρεσιεs που κανουν οι κορασιδεs kαι το αναλογο αντιτιμο φυσικα . 1] Απο την αλλη τα κρυφα ιδρυματα που δεν περνειs ευκολα λεξειs απο τον καθενα εδω που γνωριζει για την υπαρξη τουs και το στιγμα τουs .... 2] Aπο την αλλη .....αναφορεs και περιγραφεs μελων που ουτε καν αναφερονται σε λεπτομεριεs συνεβρεσειs με τισ κορασιδεs ......... 3] Face to face καταντια εχει φτασει το θεμα τηs ''ΒΑΝΕΣΑΣ'' συζητηση με την Εκδιδωμενη λαδοκορη του ΚΡΥΣΤΑΛ με παζαρια για τιμεs και ραντεβου σε εξαθλιωμενεs βρωμικεs παραγκεs . Υ.Γ [Να ξερεται παντα οι επιχειρματιεs γνωριζουν τα παντα kαι οι κορασιδεs κατατασουν τουs πελατεs σε δυο κατηγοριεs . 1ον] Σε αυτουs που δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν kαι με 50 ευρο θελουν να γαμησουν κιολαs 2oν] Και σε αυτουs που πληρωνουν 100* & 150* ευρο για διπλεs δυωρεs συνεδρειεs kαι με τιs αναλογεs υπηρεσιεs φυσικα Η παρατηρηση μου παντα σε φιλικο υφοs kαι απλα αναφερω την αποψη μου ωs μελοsΦιλικά και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, παρα μόνο συζήτησης: Διαφωνώ για τα περι σεξουαλικού. Τα μασάζ είναι μασάζ και ωσ μασαζ πρεπει να αντιμετωπίζονται. Αν αρχίσουν να γαμιόνται, δε θα είναι μασάζ, θα ειναι μπουρδέλα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν θελεις σεξ, υπάρχουν άλλες λύσεις. Για να χαρείς και να χύσεις μια όμορφη κοπελίτσα για 10-20 λεπτά σε ένα σχετικά διακριτικό και καθαρό περιβάλλον, το 50ρικο το θεωρώ τίμιο και έτσι πρέπει να παραμείνει. Τώρα τα εξτραδάκια, εξτραδάκια αλλά αυτά τα κρατάει ο καθένας για τον εαυτό του και είναι βλακώδες να τα δημοσιοποιούμε.
Που είναι αυτό φίλε και ποια έχεις να προτείνειςΣημερινό ρόστερ στη Μαριάνα., Η γνωστή Ιωάννα , Χαρά , Κατερίνα , Εύα. Ίσως το ποίο σοβαρό και vfm "ματατζιδικο" της γκρινιαροφτωχομανας. Όλες δοκιμασμένες από εμένα και η κάθε μία με την γλύκα τούς, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο.
φίλε, άκου να μαθαίνεις γιατί σήμερα μετά το έξτρα "φιλικό" σχόλιο σου, που έπιασες στο στόμα σου εμένα, και για αυτό αποφάσισα να επέμβω, οι άθλιες παραγκες που λες είναι σπίτια με 4 δωμάτια, 4 κρεβάτια σε σοβαρές πολικατοικιες; το αν ο χωρος συμμαζεύεται κάθε φορά μετά από κάθε ραντεβού δε σε αφορά *δεν υπάρχει χρόνος καμάρι μου* επιπλέον είπαμε 10000 φορές ότι είναι ΠΡΟΣΟΡΙΝΟ και ετοιμάζουμε κάτι που θέλει χρόνο, αλλά μάλλον γούσταρες να πληρώνεις ξενοδοχεία έξτρα χρήματα απ το να πας στην παράγκα όπως λες, και να μην χρειαστεί έξτρα εξοδα. μάλλον όμως είσαι επιχειρηματίας και σου φάγαμε τη δουλίτσα; Ε αγαπη; ντροπή σου και γενικα ντροπή σε όποιον κάθεται και κράζει κοπέλες που δηλώνουν ανεξάρτητες και κάνουν ότι καλύτερο για τον πελάτη. δε θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου κυρία μου βρες ένα μαντηλι να κλάψεις και τα λέμε!Καλημερα στο νιμα .....Αν ειναι τα εξτραδακια που κανουν οι κορασιδεs στον καθενα απο εμαs να μενουν κρυφα στο χρονοντουλαπο του ''Μπου'' και ο μυστηs να τα κραταει ο καθεναs για την παρτη του σαν επτασφραγιστο μυστικο ......τοτε ποιοs ο λογοs υπαρξηs του ''Mπου'' .........Kαλο ειναι εστω και με διακριτικοτητα να μαθαινονται οι εξτρα υπηρεσιεs που κανουν οι κορασιδεs kαι το αναλογο αντιτιμο φυσικα . 1] Απο την αλλη τα κρυφα ιδρυματα που δεν περνειs ευκολα λεξειs απο τον καθενα εδω που γνωριζει για την υπαρξη τουs και το στιγμα τουs .... 2] Aπο την αλλη .....αναφορεs και περιγραφεs μελων που ουτε καν αναφερονται σε λεπτομεριεs συνεβρεσειs με τισ κορασιδεs ......... 3] Face to face καταντια εχει φτασει το θεμα τηs ''ΒΑΝΕΣΑΣ'' συζητηση με την Εκδιδωμενη λαδοκορη του ΚΡΥΣΤΑΛ με παζαρια για τιμεs και ραντεβου σε εξαθλιωμενεs βρωμικεs παραγκεs . Υ.Γ [Να ξερεται παντα οι επιχειρματιεs γνωριζουν τα παντα kαι οι κορασιδεs κατατασουν τουs πελατεs σε δυο κατηγοριεs . 1ον] Σε αυτουs που δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν kαι με 50 ευρο θελουν να γαμησουν κιολαs 2oν] Και σε αυτουs που πληρωνουν 100* & 150* ευρο για διπλεs δυωρεs συνεδρειεs kαι με τιs αναλογεs υπηρεσιεs φυσικα Η παρατηρηση μου παντα σε φιλικο υφοs kαι απλα αναφερω την αποψη μου ωs μελοs