You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
Χαιρετώ την παρέα. Πριν μια εβδομάδα επίσκεψη στο Κρίσταλ, είχε 5 κοπέλες εκείνη την ημέρα. Διάλεξα την Ίριδα, στο πρώτο μέρος έβαλε δύναμη (εγώ το ζήτησα) οπότε ήταν και το πιο ΄΄''δυνατο'' μασάζ που έτυχα στο συγκεκριμένο μαγαζί και μου άρεσε. Επίσης και στο δεύτερο μέρος έμεινα ευχαριστημένος. Το καλό σοσιαλ και το δυνατο μασάζ για μενα είναι σίγουρα στα συν. Γενικά κάποιες κοπέλες στο Κρισταλ ήταν πιο τυπικές στο δεύτερο μέρος, κάποιες πιο αισθησιακές (τώρα αν εχει σχέση με συμπάθειες ή είναι θέμα χαρακτήρα δεν ξέρω). Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει η Ίριδα, που περα από αυτό είναι (για εμένα) όμορφη κοπέλα με ωραίο στήθος. Ίσως να μην είναι η πρώτη επιλογή μου, αλλά σίγουρα αξίζει.
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Νομίζω δέχεται πρόταση γάμουΠαιδιά ξέρετε τι παίζει με Λύδια από κρυσταλ; Θα ήθελα να την δοκιμάσω αλλά δέχεται έξτρα πράγματα; Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας μου πει την έχω βάλει καιρό τώρα στο μάτι
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Και τα 100 εκεί γύρω είναι πάντωςστείλε μου στο μέιλ μου μωρό μου το γράφω πιο πάνω!!! θα τα πούμε εκεί!! γύρω στα 130 πάντως υπολογιζεις!!
Ναταλία Βερόνικα Δόμνα
ψοφανε για πουτσα. ειδικα η τελευταια!Ναταλία Βερόνικα Δόμνα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
ψοφανε για πουτσα. ειδικα η τελευταια!
Επειδή μπορώ να την πάρω, σημαίνει πως πρέπει να την πάρω κιόλας; Αυτό εννοώ φίλε μουΕννοειται τα οικονομικά του καθενος ειναι σεβαστα.
Μπορεις ?Την παιρνεις
Δεν μπορείς?Παμε για αλλα
Αλλα αυτοι που λενε κατεβα και ανεβα και καντο 100 και καντο 80 και εχουμε κριση κλπ ειναι παπαριες αυτα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Πάντως έξτρα δεν δέχεταιΝομίζω δέχεται πρόταση γάμου
Θυμάσαι φίλε ποιες άλλες δούλευαν ονόματα?Χαιρετώ την παρέα. Πριν μια εβδομάδα επίσκεψη στο Κρίσταλ, είχε 5 κοπέλες εκείνη την ημέρα. Διάλεξα την Ίριδα, στο πρώτο μέρος έβαλε δύναμη (εγώ το ζήτησα) οπότε ήταν και το πιο ΄΄''δυνατο'' μασάζ που έτυχα στο συγκεκριμένο μαγαζί και μου άρεσε. Επίσης και στο δεύτερο μέρος έμεινα ευχαριστημένος. Το καλό σοσιαλ και το δυνατο μασάζ για μενα είναι σίγουρα στα συν. Γενικά κάποιες κοπέλες στο Κρισταλ ήταν πιο τυπικές στο δεύτερο μέρος, κάποιες πιο αισθησιακές (τώρα αν εχει σχέση με συμπάθειες ή είναι θέμα χαρακτήρα δεν ξέρω). Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει η Ίριδα, που περα από αυτό είναι (για εμένα) όμορφη κοπέλα με ωραίο στήθος. Ίσως να μην είναι η πρώτη επιλογή μου, αλλά σίγουρα αξίζει.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.924
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 574
- Πόντοι
- 81
Ενα ραντεβουGood morning
Καλημέρα, σε ποιο μαγαζί δουλεύουν αυτές?ψοφανε για πουτσα. ειδικα η τελευταια!
Μμμμ...Σέξι φωτό!!!Αν μπορούσα, θα έβαζα πολλά παραπάνω likes!!!Good morning
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 20.924
Σε περιμένω ν το διαπιστώσεις!Μμμμ...Σέξι φωτό!!!Αν μπορούσα, θα έβαζα πολλά παραπάνω likes!!!
anonimos fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2021
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
gia poia angelina milame?Καλησπέρα νέος στο μπου παλαίμαχος στο άθλημα
Πολλές ώρες Βάνα σπα αξίζει Ναταλία Βερόνικα Δόμνα για υπηρεσίες
Ευριδίκη εμφανισιακά αν και στο δωμάτιο δεν λέει τίποτα είναι κούκλα
Ελίνα είναι γκαβλιαρα αλλά αλλά...
Οι άλλες κάτω του μετρίου δοκιμασμένα από μένα και φίλους
Κρυσταλ με Νεφέλη Αντζελίνα και Τόκιο όλες τους τέλειες καθαρές και στα του έργου άψογες όπως λένε πολλοί συνάδελφοι εδώ πέρα.αντριαννα δεν έχω πάρει αλλά αγενεστατη κοιτάει με ύφαλο επειδή κανένας δεν την παίρνει κακό στο μαγαζί κάνει
Επίσης στεφάνια πριβέ μασάζ σε σπίτι δοκιμή πριν λίγες μέρες καθαρή άψογη και καλή με την ώρα και στο πρόγραμμα αν της το βγάλεις εμφανισιακά νταξει συμπαθητική αναλόγως τα γούστα μην περιμένετε τίποτα τρελό απ' ότι μου είπε θα ναι εδώ μέχρι τις 25 Ιανουαρίου.
Από την εμπειρία μου και τα χιλιόμετρα μου ξέρω ότι ανάλογα άμα σε γουστάρει η κοπέλα θα κάνει παραπάνω πράγματα και αν δεν σε γουστάρει λιγότερα.εμενα ας πούμε μου χει τύχει και σεξ και πίπα χωρίς πληρωμή η παραπάνω εκτονώσεις και μου χει τύχει και πετσέτα.αυτα από μένα ελπίζω να βοήθησα
Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 292
- Πόντοι
- 20
Vana spaΚαλημέρα, σε ποιο μαγαζί δουλεύουν αυτές?
Πέρασμα από Στεφανια στο πρόγραμμα edge .Το κορίτσι ειναι φοβερό,σε άνεση χρόνου αλλά και υπηρεσία.ωραιο διαμέρισμα με μασαζοκρεβατο και όλα το
Παλιοκαυλα με στραγγιξες χτες,πραγματικά δεν έχω λόγια!!!Σε περιμένω ν το διαπιστώσεις!
Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 292
- Πόντοι
- 20
Νομίζω Αντζελίνα την λένε μια μελαχρινή petite και στο δέρμα μελαχρινήgia poia angelina milame?
KavliarisJohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 970
- Πόντοι
- 81
Επίσκεψη στη Βανέσα το μεσημέρι, χάλια ο χώρος της(είπε θα αλλάξει όμως το καταλαβαίνει) τα υπόλοιπα κανονικά .. μιλήστε μαζί, θα συνεννοηθείς . Full έκανα!
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλησπερα σε όλους. Περασμα με Ευριδίκη στη vana. Εντυπωσιακή κοπέλα, πιο πολύ χαιδεμα παρά μασάζ. Δεύτερο μέρος καλό χωρίς να κλέβει χρόνο κτλ. Μια χαρά το μαγαζί, χωρίς βιασύνες.