demian123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 201
Καλημερα στο νιμα .....Αν ειναι τα εξτραδακια που κανουν οι κορασιδεs στον καθενα απο εμαs να μενουν κρυφα στο χρονοντουλαπο του ''Μπου'' και ο μυστηs να τα κραταει ο καθεναs για την παρτη του σαν επτασφραγιστο μυστικο ......τοτε ποιοs ο λογοs υπαρξηs του ''Mπου'' .........Kαλο ειναι εστω και με διακριτικοτητα να μαθαινονται οι εξτρα υπηρεσιεs που κανουν οι κορασιδεs kαι το αναλογο αντιτιμο φυσικα . 1] Απο την αλλη τα κρυφα ιδρυματα που δεν περνειs ευκολα λεξειs απο τον καθενα εδω που γνωριζει για την υπαρξη τουs και το στιγμα τουs .... 2] Aπο την αλλη .....αναφορεs και περιγραφεs μελων που ουτε καν αναφερονται σε λεπτομεριεs συνεβρεσειs με τισ κορασιδεs ......... 3] Face to face καταντια εχει φτασει το θεμα τηs ''ΒΑΝΕΣΑΣ'' συζητηση με την Εκδιδωμενη λαδοκορη του ΚΡΥΣΤΑΛ με παζαρια για τιμεs και ραντεβου σε εξαθλιωμενεs βρωμικεs παραγκεs . Υ.Γ [Να ξερεται παντα οι επιχειρματιεs γνωριζουν τα παντα kαι οι κορασιδεs κατατασουν τουs πελατεs σε δυο κατηγοριεs . 1ον] Σε αυτουs που δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν kαι με 50 ευρο θελουν να γαμησουν κιολαs 2oν] Και σε αυτουs που πληρωνουν 100* & 150* ευρο για διπλεs δυωρεs συνεδρειεs kαι με τιs αναλογεs υπηρεσιεs φυσικα Η παρατηρηση μου παντα σε φιλικο υφοs kαι απλα αναφερω την αποψη μου ωs μελοs
Διακριτικότητα και δημόσιο φορουμ καυλωμένων, ειναι αδύνατον να πανε μαζι. Εκτός αν εννοείς πμ, που τότε δεν μιλάμε για δημοσιοποίηση.
Δες το πρακτικα, αν εγω βγω κ πω η τάδε μου τον έγλειψε, την επόμενη μέρα όλοι θα της ζητάνε πίπες. Αν το κάνει θα πάρει πόδι, αν δεν το κάνει θα έχει μόνιμα δυσαρεστημένους πελάτες.
Βανέσα κουτοπόνηρη και άπειρη σε θέματα συμπεριφοράς, αλλά βρίσκει και κάνει.
Κατ εμέ. η μαγεια και ο λόγος ύπαρξης του μπου περα απο το ενημερωτικό κομματι, ειναι τετοιες συζητησεις!