Μου είχε πει ότι θα αλλάξει μέρος από την νέα χρονιά, γτ θα γίνει ιατρείο το οίκημα εκείνο. Γνωρίζεις αν έχει αλλάξει ή όχι ακόμα;Ενα πουλακι μου σφυριξε για δυνατη μιλφαρα στου Νικολα...
Θα παω απο βδομαδα να τσεκαρω..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
Poutsmaner
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2022
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καληαπερα φίλε, μπορείς να δώσεις τρόπο επικοινωνίας?μετα απο αρκετο ψαξιμο χθες.. επισκεψη Στην Νικολετα στον Ευοσμο..καστανοξανθη γυρω στο 1.70 πανω κατω 30-35 χρονων λιγο αποτομη στο τηλεφωνο... Σωματακι μετριο προς καλο... μασαζ 8/10 εκτονωση 8/10 βγαζει ρουχα μενει με το κατω εσωρουχο την ωρα της εκτονωσης.. βρηκα το τηλεφωνο τυχαια και ρισκαρα αρκετα... μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος και θα ξανα δοκιμασω αλλη μια φορα σιγουρα ..
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.998
- Πόντοι
- 5.956
Οι περισσότερεςΚαλησπέρα. Πέρασμα από Εύα angels. Απλά τσάμπα λεφτά. Δεν αξίζει. Συν ότι ανέβασε τα λεφτά που ζητάει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ πιστεύω ότι κάποιες μπαίνουν και διαβάζουν αυτήν την σελίδα
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.063
- Πόντοι
- 34.538
Body free;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακομα οχι..Μου είχε πει ότι θα αλλάξει μέρος από την νέα χρονιά, γτ θα γίνει ιατρείο το οίκημα εκείνο. Γνωρίζεις αν έχει αλλάξει ή όχι ακόμα;
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.470
- Πόντοι
- 2.846
Σε περνάει από κόσκινο.Ρε παιδιά αυτη η στεφανια μυστήρια ειναι τελικα εκατό φορες να μου πει πως θ γινει η συναντηση ασε που εμφανισιακά δεν αξιζει …
Ρε μάγκες τελικά είμαστε απίστευτοι! Κάθε μέρα γκρινιάζουμε δεν έχουμε κοπέλα στο μασάζ εκτός από φραπέ να προσφέρει και καλαμακι! Έρχεται η άλλη εξ Αθήνας με Φούλ πρόγραμμα μετά απο το μασάζ και πάλι θα βρούμε κάτι να πούμε!
Βρε καλά μας κάνουν φραπε και 70αρι!
Τελευταία τροποποίηση:
Και ποια είναι η αρχηγός ρε παληκάρια ? Απορία το έχω μήνες τώρα.Καθόλου ρε φίλε, το μαθαίνουν οι άλλες και την στέλνουν λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού.. πως νομίζεις τη σουταρανε τη Φαιδρά κ τη Βανέσα από το κρυσταλ, έμαθε από καραμαλακες μασαζολαγνους η Αρχηγος (ξέρουμε ποια όλοι) ότι οι άλλες κάνουν πίπες, προκειμένου να τους κάνει και αυτή, και της σούταρε η ίδια με συνοπτικές διαδικασίες.. μυαλό θέλει;;
Μάθημα 1ο : αν σε αυτά τα μαγαζιά τσιμπούκωσεις ή γαμησεις (φίλε εσυ που διαβάζεις τώρα) γιατί συμβαίνει άσχετα αν δεν σου συνέβη εσένα, μην το πεις πουθενά, ούτε καν εδώ σε εμάς- πιο πολλές πιθανότητες έχει να μαθευτεί και χαθεί το κορίτσι που γουστάρει να τα κάνει παρά να τα κάνει και άλλου! Άσχετα αν θέλεις να μοιραστείς και να μας ενημερώσεις ώστε να τον χώσουμε και εμείς. Επίσης, επειδή της τον εχωσες εσυ δεν σημαίνει ότι αν μου το πεις θα χώσω κι εγώ, αντιθέτως θα χάσεις κ εσυ το χώσιμο! Κοινός κρατάτε το παραπάνω για πάρτη σας και αφήστε εμάς να το ανακαλύψουμε μόνοι μας.. πληροφορείς μόνο για τα υπόλοιπα.. γκε-γκε;;
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 584
- Πόντοι
- 81
Φιλε δεν εκανα φουλ ,μου τπ επ έπαιζε εμενα οτι δεν κανει τετοια κανει μονο μασαζ η παρθέναΡε μάγκες τελικά είμαστε απίστευτοι! Κάθε μέρα γκρινιάζουμε δεν έχουμε κοπέλα στο μασάζ εκτός από φραπέ να προσφέρει και καλαμακι! Έρχεται η άλλη εξ Αθήνας με Φούλ πρόγραμμα μετά απο το μασάζ και πάλι θα βρούμε κάτι να πούμε!
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.470
- Πόντοι
- 2.846
Και έκατσες.Φιλε δεν εκανα φουλ ,μου τπ επ έπαιζε εμενα οτι δεν κανει τετοια κανει μονο μασαζ η παρθένα
Μεγάλη μαλάκια σου.
Όταν όλη την έχουν γαμηση και σε εσένα το έπαιζε Παρθενόπη.
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα. Πέρασμα από luxury με Κορινα. Νέα στο συγκεκριμένο. Δούλευε με είπε στο relax. Από εμφάνιση όχι το ιδιαίτερο. Στα του μασαζ καλή αλλά δεν θέλει να κάνει εκτόνωση. Γύρισε και με είπε αν θέλω να διαλέξω κάποια άλλη. Που είναι οι παλιές καλές κοπέλες;
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Κάτι ακόμα. Έχουμε κάποιο τηλεφωνο για το relax spa; Εγνατία με είπε ότι είναι
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Έπρεπε να στο έλεγε από πριν, η κλωσσα. Ντροπή τους. Πουλάνε και λατρέΚαλησπέρα. Πέρασμα από luxury με Κορινα. Νέα στο συγκεκριμένο. Δούλευε με είπε στο relax. Από εμφάνιση όχι το ιδιαίτερο. Στα του μασαζ καλή αλλά δεν θέλει να κάνει εκτόνωση. Γύρισε και με είπε αν θέλω να διαλέξω κάποια άλλη. Που είναι οι παλιές καλές κοπέλες;
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Το καταλαβαίνεις όταν σε τρίβει επι πόση ώρα στην πλάτη. Εγώ την είπα μασαζ από μπροστά δεν κανείς ; Και μετά με λέει αν θες μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί ή με άλλη για εκτόνωση. Νομίζω κλαίω το 20€Έπρεπε να στο έλεγε από πριν, η κλωσσα. Ντροπή τους. Πουλάνε και λατρέ
mr migiagki
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2022
- Like
- 351
- Πόντοι
- 21
Εγώ το άλλο το relax που με είπε στην Εγνατία δεν μπορώ να βρω. Μου βγάζει ένα eve αλλά γράφει οριστικά κλειστό
Mao-Mao4
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 611
- Πόντοι
- 81
Bei Facebook anmelden Εγνατιας 112 στον ημιόροφοΕγώ το άλλο το relax που με είπε στην Εγνατία δεν μπορώ να βρω. Μου βγάζει ένα eve αλλά γράφει οριστικά κλειστό
thesp1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 584
- Πόντοι
- 81
Τι να γαμησω απο αυτην ρε δεν άξιζε απορρω πως εδω μεσα την εχουν κανει θεα !!!!Και έκατσες.
Μεγάλη μαλάκια σου.
Όταν όλη την έχουν γαμηση και σε εσένα το έπαιζε Παρθενόπη.
Την έχω πατήσει 3 φορές έτσι φίλε αν ήταν θα έπαιρνα από την αρχή άλλη μωρη κάνε ενημέρωση από το σαλόνι και αν δεν μου αρέσει κάνω μεταβολή και δρομοΈπρεπε να στο έλεγε από πριν, η κλωσσα. Ντροπή τους. Πουλάνε και λατρέ