Να φανταστώ και αυτό πριβέ;Περασα χθες απο Vana Spa και ήταν η φανταστική Βικυ!!!!
Μετα απο καιρο ηρθε για λιγο απιστευτος κωλος και προστυχολογα!!!
Αλλαξε και το μαλλι της απιστευτη!!!
Δεν θα κατσει πολλες μερες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)
Περασα χθες απο Vana Spa και ήταν η φανταστική Βικυ!!!!
Μπορείς να μας κάνεις μια περιγραφή της Βίκυς φίλε μουΠερασα χθες απο Vana Spa και ήταν η φανταστική Βικυ!!!!
όχι δεν είναι πριβέ.Να φανταστώ και αυτό πριβέ;
Makrigiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Συνάδελφοι, ξέρει κάποιος αν γύρισε η Λούνα στο Luxury? Το είδα στο Facebook.
Δεν είναι πριβέ, είναι για όλο το λαό...Να φανταστώ και αυτό πριβέ;
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 21.671
Καλησπέρα χρυσέ μου, επικοινώνησε μαζί κ πολύ ευχαρίστως ν σε περιμένω.Καλησπέρα κορίτσι μου.. Κ'γώ θα ήθελα να κάνουμε ένα ραντεβού για την Τετάρτη /18. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Ευχαριστώ πολύ
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.242
- Πόντοι
- 201
Επισκεψη Νατασαρα Venus, καλο σκυλι ετοιμοπολεμο τουλαχιστον στο ματι δίνει πολλες υποσχεσεις ,στα του αγωνα μασαζ ανύπαρκτο ,χαιδεμα θα το ελεγα, σχεδον στο 20λεπτο με περασμα τεραστιων νυχιων απο κωλοτρυπιδοαρχιδα και στην συνεχεια γυρισμα με εκτονωση ψιλοκαλη ,με ρουχα η τύπισσα και ζητησε + 20 για να βγαλει την μπλουζα εννοείτε δεν τα εδωσα,τουλαχιστον χουφτωνεις βυζους τεραστιους ,ολα μαζι με των 50,τιματε μονο και μονο για το αναγκαιο κακο τις αποστασεις απο το σπιτι μου οταν βαριεμαι να τραβιχτω αλλου...καλημερες
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ενημερώσεις:
Massagio: πέρασμα με Αθηνά. Καλό πρόγραμμα και καλή εκτόνωση, ασχολείται με τον πελάτη και θέλει να τον ικανοποιεί χωρίς χάσιμο ή κλέψιμο χρόνου.
Krystal: πέρασμα με Αριάνα. Ωραίο Τυπακι, ευχάριστη, δεν δείχνει να κάνει αγγαρεία, θα δοκιμαστεί ξανά για να δω αν θα αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.
Luxury: ήθελα να δοκιμάσω με Έλενα αλλά άκουσα πως δεν κάνει εκτόνωση (αν είναι δυνατόν) και δεν πλησίασα.
Aqua: σταμάτησαν όλες όσες ήξερα, με Ξένια δεν γίνεται δουλειά αδέρφια.
Θα επισκεφτω την αγαπημένη μου Μαριαννα εντός των ημερών.
Ερωτήσεις: relief, τι φάση;
Επίσης, καμία πρόταση για vana;
Massagio: πέρασμα με Αθηνά. Καλό πρόγραμμα και καλή εκτόνωση, ασχολείται με τον πελάτη και θέλει να τον ικανοποιεί χωρίς χάσιμο ή κλέψιμο χρόνου.
Krystal: πέρασμα με Αριάνα. Ωραίο Τυπακι, ευχάριστη, δεν δείχνει να κάνει αγγαρεία, θα δοκιμαστεί ξανά για να δω αν θα αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα.
Luxury: ήθελα να δοκιμάσω με Έλενα αλλά άκουσα πως δεν κάνει εκτόνωση (αν είναι δυνατόν) και δεν πλησίασα.
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.242
- Πόντοι
- 201
Mακρια από ριλιφ ,πολύς ντόρος για τίποτα,εκτός αν έχεις χρήμα για επένδυσηΕνημερώσεις:
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Το χρήμα προσπαθώ να το δίνω εκεί που αξίζει. Ομοίως και τον χρόνο μου. Συνεπώς, θενκςMακρια από ριλιφ ,πολύς ντόρος για τίποτα,εκτός αν έχεις χρήμα για επένδυση
μετα απο αρκετο ψαξιμο χθες.. επισκεψη Στην Νικολετα στον Ευοσμο..καστανοξανθη γυρω στο 1.70 πανω κατω 30-35 χρονων λιγο αποτομη στο τηλεφωνο... Σωματακι μετριο προς καλο... μασαζ 8/10 εκτονωση 8/10 βγαζει ρουχα μενει με το κατω εσωρουχο την ωρα της εκτονωσης.. βρηκα το τηλεφωνο τυχαια και ρισκαρα αρκετα... μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος και θα ξανα δοκιμασω αλλη μια φορα σιγουρα ..
Τελευταία τροποποίηση:
Φίλε μια περιγραφή της Αθηνάς? δούλευε κ παλιότερα?Ενημερώσεις:
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ναι ήταν και στο παλιό μαγαζί στην Τούμπα. Πράσινα ματια, ωραίο σώμα, γύρω στα 35, ωραίο κορμί για τα γούστα μου, πολύ ευγενική και χαμογελαστη. Κατηγορία pro-milf, εμένα μου αρέσειΦίλε μια περιγραφή της Αθηνάς? δούλευε κ παλιότερα?
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.761
- Πόντοι
- 481
Γύρω στα 45 ίσωςΝαι ήταν και στο παλιό μαγαζί στην Τούμπα. Πράσινα ματια, ωραίο σώμα, γύρω στα 35, ωραίο κορμί για τα γούστα μου, πολύ ευγενική και χαμογελαστη. Κατηγορία pro-milf, εμένα μου αρέσει
Φίλε είναι πριβέ η συγκεκριμένη; Αν όχι που την βρίσκουμε;μετα απο αρκετο ψαξιμο χθες.. επισκεψη Στην Νικολετα στον Ευοσμο..καστανοξανθη γυρω στο 1.70 πανω κατω 30-35 χρονων λιγο αποτομη στο τηλεφωνο... Σωματακι μετριο προς καλο... μασαζ 8/10 εκτονωση 8/10 βγαζει ρουχα μενει με το κατω εσωρουχο την ωρα της εκτονωσης.. βρηκα το τηλεφωνο τυχαια και ρισκαρα αρκετα... μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος και θα ξανα δοκιμασω αλλη μια φορα σιγουρα ..
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.257
- Πόντοι
- 736
Σωστος!!!!Γύρω στα 45 ίσως
niksalonica