Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Γνωρίζοντας πως το κορίτσι θα απουσιάσει για ένα μικρό διάστημα στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησα μια επίσκεψη για το πρόγραμμα τάντρα που προσφέρει. Κυρίως επικεντρώνεται σε απαλά αγγίγματα από τα χέρια της αλλά πολύ περισσότερο στην επαφή των σωμάτων..! Πριν από την την έναρξη της συνεδρίας φτιάχνει την κατάλληλη ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και μουσική υπόκρουση ταξιδευτικού χαρακτήρα. Το πρώτο μισό της συνεδρίας με βρήκε μπρούμητα στο κρεβάτι απλώς να αισθάνομαι τα αγγίγματα αρχικά από τα χέρια της και στην συνέχεια με όλο της το σώμα ! Η αίσθηση είναι εξαιρετική καθώς έχει πολύ απαλό σώμα ! Στο δεύτερο μισό, βρισκόμουν ανάσκελα και πλέον είχα οπτική επαφή αλλά και ενεργή συμμετοχή στο ''παιχνίδι'' των αγγιγμάτων πράγμα που απογείωσε όλες τις αισθήσεις μου..! Η ευχάριστη αυτή ''ταλαιπωρία'' ολοκληρώθηκε με την τεχνική edjing που θεωρώ πως είναι μια πολύ έντονη εμπειρία ! Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς (δεν έχω τριχοφυία) και μπορώ να απολάυσω αυτό το πρόγραμμα. Κλείνοντας θα της ευχηθώ καλό ταξίδι και στο επανιδείν! :hi:
τι προγραμματα κανει η κοπελα και ποσο χρεωνει?

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω κλείσει ραντεβού με την Άννα της αγγελίας. Επειδή δεν έχει χώρο δικό της και ζητάει και κάτι τις παραπάνω για τις υπηρεσίες της ...έχει κάποιος άποψη , αν αξίζει τα χρήματα που ζητά και πως είναι εμφανισιακά , η ίδια ισχυρίζεται ότι οι φωτό της αγγελίας είναι δικές της .. δύσκολο το κόβω όμως . Αν κάποιος έχει κάνει ραντεβού μαζί της ας μου πει αν αξίζει ... ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.326
Πόντοι
34.538

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω κλείσει ραντεβού με την Άννα της αγγελίας. Επειδή δεν έχει χώρο δικό της και ζητάει και κάτι τις παραπάνω για τις υπηρεσίες της ...έχει κάποιος άποψη , αν αξίζει τα χρήματα που ζητά και πως είναι εμφανισιακά , η ίδια ισχυρίζεται ότι οι φωτό της αγγελίας είναι δικές της .. δύσκολο το κόβω όμως . Αν κάποιος έχει κάνει ραντεβού μαζί της ας μου πει αν αξίζει ... ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!
Αδελφε,μονο για το τιτλο της αγγελιας τρωει ακυρο..
Καλα να περασεις..

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81

Αν πας γράψε να μάθουμε τι έγινε.. & γω μίλησα να μαζί της αλλά δεν βρήκαμε κοινή ώρα.. θέλει βράδυ που δεν μπορώ! Ποιο πολύ εμένα με ενδιαφέρει αν βλέπετε

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Αν πας γράψε να μάθουμε τι έγινε.. & γω μίλησα να μαζί της αλλά δεν βρήκαμε κοινή ώρα.. θέλει βράδυ που δεν μπορώ! Ποιο πολύ εμένα με ενδιαφέρει αν βλέπετε
Αν πάω...θα ενημερώσω...αν , δεν είμαι ιδιαίτερα ζεστός όμως κάτι μου λέει να κάνω πίσω ....

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
αν παει και ζησει....θα γραψει

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Τι εννοείς? Καλύτερα να μην πάω δηλαδή? Αν έχεις άποψη θα ήθελα να μου πεις.
εννοω οτι στο kanesex βρισκεις απο πρεζονια μεχρι κλεφτες μεχρι τραβεστι
τωρα ενταξει καποιο τολμηροι κανουν καταδρομικες...εγω ποτε

Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους...Διαβαζω το σαιτ εδω κ 4 μηνες περιπου..
Καταρχας να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για την ενημερωση σας εδω κ τοσα χρονια..
Μιας κ ειμαι απο επαρχια δεν εχω πολλες εμπειριες να καταγραψω,παρολα αυτα θα σας αναφερω μερικες στην πολη σας οταν την επισκεφθηκα..

Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Να ξεκινησω με το πολυσυζητημενο Κρυσταλ..
Περασα με την κοπελα εν ονοματι Ολιβια..
Ειναι νταρντανα τ κοριτσι..Τ διαλεξα κυριως για το στηθος της..
Στα του αγωνα δεν περασα καλα να πω την αληθεια..
1ο μερος μασαζ της πλακας,απαλο χαιδεμα..10 λεπτα με το ζορι
Αλλα δυστυχως κ το δευτερο μερος απογοητευτικο..Με ξεπεταξε πλ γρηγορα..
Συνολο στο δωματιο εικοσι λεπτα τ πολυ..(Χωρις τ ντουζ)

Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Επισκεψη στο relief στην Καλαμαρια..
40 ευρω γ 45 λεπτα μασαζ..
Η κυρια ονοματι Μαρια μ ειπε οτι δεν κανει τιποτα ερωτικο..
Στο μασαζ ημουνα γυμνος αλλα με σκεπασε με πετσετα κατα τη διαρκεια της συνεδριας...
Δε θα ξαναπροτιμηθει..

Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Επισκεψη στη Θεανω π ανεφεραν καποια συναδελφοι..
Μονο μασαζ κ τιποτα παραπανω..
50 ευρω γ 2 ωρες σχεδον...Ο χωρος αθλιος,μασαζ στο πατωμα κ η κοπελα χαλια για τα δικα μ γουστα..
Δε θα ξαναπροτιμηθει...

Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Like
10
Πόντοι
0
Κατερινα Αρετσου στην καλαμαρια..Δεν υπαρχουνε λογια για τ συγκεκριμενη..
Μιλαει ολη την ωρα,ψωναρα θα τη χαρακτηριζα,νομιζει πως τα ξερει ολα..
Το μονο καλο ειναι τ μασαζ π σ κανει..Απο κει κ περα η εμφανιση δε σχολιαζετε,χαλια μαυρα..Καπνιζε μεσα στο δωματιο π κανει το μασαζ κ εμενα με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια τ τσιγαρου..
Δε θα ξαναπροτιμηθει σε καμια περιπτωση..

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Καλησπερα στο Νημα .......περασμα απο κρυσταλ και συγκεκριμενα με ΙΡΙΔΑ ....πολυ ωραια συνεδρια χωριs βιασυνεs και κλεψιμο χρονου, πολυ ωραια παρουσια .η κοπελα πολυ ευγενικη χαμογελαστη με καλο sosial , Πολυ ωραιο σωμα στηθοs -kολοs τελιοs kαι ενα προσωπακι ολο ναζια. Πολυ καλο πρωτο μεροs με καλη πιεση σε επιμερουs σημεια ....καλο πολυ καλο δευτερο μεροs θα ελεγα πολυ sexy κατασταση ........ Μετα απο ερωτηση μου για την για την '' ΚΡΙΣΤΥ '' μου επιβεβαιωσε πωs ειχε αδεια και επανειρθε κανονικα......Eπoμενos Iδωμεν

Τελευταία τροποποίηση:

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Καλησπερα στο Νημα .......περασμα απο κρυσταλ και συγκεκριμενα με ΙΡΙΔΑ ....πολυ ωραια συνεδρια χωριs βιασυνεs και κλεψιμο χρονου, πολυ ωραια παρουσια .η κοπελα πολυ ευγενικη χαμογελαστη με καλο sosial , Πολυ ωραιο σωμα στηθοs -kολοs τελιοs kαι ενα προσωπακι ολο ναζια. Πολυ καλο πρωτο μεροs με καλη πιεση σε επιμερουs σημεια ....καλο πολυ καλο δευτερο μεροs θα ελεγα πολυ sexy κατασταση ........ Μετα απο ερωτηση μου για την για την '' ΚΡΙΣΤΥ '' μου επιβεβαιωσε πωs ειχε αδεια και επανειρθε κανονικα......Eπoμενos Iδωμεν
Μπράβο σου φίλε μου, επιτέλους μια καλή κριτική για την Ίριδα έστω από έναν.. μπορεί για τους υπόλοιπους να είναι σαύρα(το πρόσωπο σίγουρα) αλλά κρίμα να έχει μόνο αρνητικά σχόλια(ίσως και να βελτιώθηκε βέβαια)! Την επόμενη φορά που θα πας μαζί της να της μεταφέρεις(μετά από αρκετές επαναλήψεις από πολλούς στο νήμα) να προσέχει τη συμπεριφορά της και τις μαλακιες που λέει(παπατζες) όλη την ώρα!

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Καταδρομικό πέρασμα πριν λίγες μέρες από Κρίσταλ, παρούσες Ολίβια - Ανδριάνα - Ίριδα - Τοκυο.
Η Ιριδα εμενα δεν μου αρέσει στο πρόσωπο. Πολύ καλό κορμί αλλά με χαλάει η φάτσα της.
Η Ολίβια καλό πρόσωπο αλλά XL κορμί με μεγάλο στήθος, αν σου αρέσουν οι νταρντάνες ειναι ΟΚ. Η Ανδριάνα είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία, σπασμένη στο πρόσωπο, πεσμένο στήθος. Η Τοκυο είναι μέσα στα τατου και τα σκουλαρίκια αλλά βγάζει πολύ καυλα όποτε και επιλέχθηκε! Καλό μασάζ με πίεση λίγη που μου αρέσει αφού το ζήτησα στα δεύτερο μέρος κεντάει το κορίτσι.. καλή συνέδρια, θα ξανά προτιμηθεί!

Filip073

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2022
Like
40
Πόντοι
0
Η Ιριδα είναι με τα φεγγάρια της .. Για την Κριστη σου είπαν σίγουρα έτσι ;γιατί εγώ που ξανατηλεφώνησα μου είπαν σε άδεια είναι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom