Wandererwonder
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.115
- Πόντοι
- 1.436
τι προγραμματα κανει η κοπελα και ποσο χρεωνει?Γνωρίζοντας πως το κορίτσι θα απουσιάσει για ένα μικρό διάστημα στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησα μια επίσκεψη για το πρόγραμμα τάντρα που προσφέρει. Κυρίως επικεντρώνεται σε απαλά αγγίγματα από τα χέρια της αλλά πολύ περισσότερο στην επαφή των σωμάτων..! Πριν από την την έναρξη της συνεδρίας φτιάχνει την κατάλληλη ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό και μουσική υπόκρουση ταξιδευτικού χαρακτήρα. Το πρώτο μισό της συνεδρίας με βρήκε μπρούμητα στο κρεβάτι απλώς να αισθάνομαι τα αγγίγματα αρχικά από τα χέρια της και στην συνέχεια με όλο της το σώμα ! Η αίσθηση είναι εξαιρετική καθώς έχει πολύ απαλό σώμα ! Στο δεύτερο μισό, βρισκόμουν ανάσκελα και πλέον είχα οπτική επαφή αλλά και ενεργή συμμετοχή στο ''παιχνίδι'' των αγγιγμάτων πράγμα που απογείωσε όλες τις αισθήσεις μου..! Η ευχάριστη αυτή ''ταλαιπωρία'' ολοκληρώθηκε με την τεχνική edjing που θεωρώ πως είναι μια πολύ έντονη εμπειρία ! Ευτυχώς είμαι από τους τυχερούς (δεν έχω τριχοφυία) και μπορώ να απολάυσω αυτό το πρόγραμμα. Κλείνοντας θα της ευχηθώ καλό ταξίδι και στο επανιδείν!