ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.234
- Πόντοι
- 206
Εξαρτάται και σε ποια περιοχή της Αθήνας θέλει να πάει........Δίπλα απ τον Πειραιά
Εξαρτάται και σε ποια περιοχή της Αθήνας θέλει να πάει........Δίπλα απ τον Πειραιά
Καμμια φίλε, όλες είναι η χοντρες η στα όρια της ασιτίας, μασαζ της πλάκας (χαιδεμα στη πλάτη) , σου την παίζουν κακήν κακώς στο τέλος, χωρίς ίχνος ερωτισμού, αντε το πολύ πολύ να πιάσεις λιγο βυζάκι, που θα είναι η πεσμένο η τόσο μικρο που το δικό σου είναι μεγαλύτερο!Παιδια massagio τι λέει? ξέρουμε ποιες δουλεύουν? κάποια να προτίνετε?
Γύρισε; Είχε σταματήσει μέσα στο καλοκαίριΠαιδιά ξέρετε τι παίζει με Λύδια από κρυσταλ; Θα ήθελα να την δοκιμάσω αλλά δέχεται έξτρα πράγματα; Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας μου πει την έχω βάλει καιρό τώρα στο μάτι
Δύσκολα φιλοςΓύρω στα 45 ίσως
Καλησπέρα πέρασα με την Λυδία και δέχεται όπως λέγονται πιστεύω Όλες οι κοπέλες πρώτο και δεύτερο μέρος εγώ έμεινα ευχαριστημένος....Παιδιά ξέρετε τι παίζει με Λύδια από κρυσταλ; Θα ήθελα να την δοκιμάσω αλλά δέχεται έξτρα πράγματα; Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες ας μου πει την έχω βάλει καιρό τώρα στο μάτι
Νικολετα;έχουμε κανενα τηλεφωνο ;μετα απο αρκετο ψαξιμο χθες.. επισκεψη Στην Νικολετα στον Ευοσμο..καστανοξανθη γυρω στο 1.70 πανω κατω 30-35 χρονων λιγο αποτομη στο τηλεφωνο... Σωματακι μετριο προς καλο... μασαζ 8/10 εκτονωση 8/10 βγαζει ρουχα μενει με το κατω εσωρουχο την ωρα της εκτονωσης.. βρηκα το τηλεφωνο τυχαια και ρισκαρα αρκετα... μπορω να πω οτι εμεινα ευχαριστημενος και θα ξανα δοκιμασω αλλη μια φορα σιγουρα ..
Το πως παιρνουν χαμπαρι τα αφεντικα, οτι γινεται κατι παραπανω στα δωματια, σας βαζει σε σκεψεις ?Σωστός ο παίχτης.. αστα να πά σταδιαλα! Ένα μαγαζί της προκοπής με νεαρά εμφανίσιμα μουνακια, που να κάνουνε καλό μασάζ και μετά να έχεις επιλογές (μόνο μασάζ - μασάζ εκτόνωση - μασάζ πίπα) όχι γαμησια, αλλά τα παραπάνω είναι απαραίτητο να υπάρχουν! Άσε που θα μαζέψουν όλο το τάληρο .. τα υπόλοιπα θα κλείσουν! Όπως έλεγε ένας από αυτούς που έχουν τέτοιο μαγαζί : τι κάνει η κοπέλα μέσα, το ξέρετε εσυ και αυτή.. αλλά κοιμάστε γενικά οι μαγαζάτορες που δεν αφήνετε τα κορίτσια να εξελιχθούν.. τι σε πείραζε εσένα η Βανέσσα που έκανε πίπες;; Και την έδιωξες, ουρα θα ήταν τώρα για αυτην(θα πήγαινα κ γω που δε μου άρεσε καθόλου - αλλά μια πίπα το δονα).. Άντε ξυπνήστε
Απο το μουνί-τηςΤο πως παιρνουν χαμπαρι τα αφεντικα, οτι γινεται κατι παραπανω στα δωματια, σας βαζει σε σκεψεις ?
Υποθέτω καμερεςΤο πως παιρνουν χαμπαρι τα αφεντικα, οτι γινεται κατι παραπανω στα δωματια, σας βαζει σε σκεψεις ?
Body free;;;Ενα πουλακι μου σφυριξε για δυνατη μιλφαρα στου Νικολα...
Θα παω απο βδομαδα να τσεκαρω..
Κάποιες, λίγες, ΔΕΝ μπαίνουν. Όλες οι άλλες μπαίνουν.Καλησπέρα. Πέρασμα από Εύα angels. Απλά τσάμπα λεφτά. Δεν αξίζει. Συν ότι ανέβασε τα λεφτά που ζητάει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ πιστεύω ότι κάποιες μπαίνουν και διαβάζουν αυτήν την σελίδα
Καθόλου ρε φίλε, το μαθαίνουν οι άλλες και την στέλνουν λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού.. πως νομίζεις τη σουταρανε τη Φαιδρά κ τη Βανέσα από το κρυσταλ, έμαθε από καραμαλακες μασαζολαγνους η Αρχηγος (ξέρουμε ποια όλοι) ότι οι άλλες κάνουν πίπες, προκειμένου να τους κάνει και αυτή, και της σούταρε η ίδια με συνοπτικές διαδικασίες.. μυαλό θέλει;;Το πως παιρνουν χαμπαρι τα αφεντικα, οτι γινεται κατι παραπανω στα δωματια, σας βαζει σε σκεψεις ?
Εξ - υπακου - γετε αυτό.. ξέρουμε και ποιεςΚαλησπέρα. Πέρασμα από Εύα angels. Απλά τσάμπα λεφτά. Δεν αξίζει. Συν ότι ανέβασε τα λεφτά που ζητάει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ πιστεύω ότι κάποιες μπαίνουν και διαβάζουν αυτήν την σελίδα