Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Πού την έκανες ότι ήθελεςΠροτιμούσα την Ιωάννα την αλλήθωρη στο μαγαζί της Κρήνης
Πού την έκανες ότι ήθελεςΠροτιμούσα την Ιωάννα την αλλήθωρη στο μαγαζί της Κρήνης
Και που έκανε φανταστική πίπαΠού την έκανες ότι ήθελες
Αντε και με το Όσκαρ!!Μετα απο πολλες προσπαθιες να κλεισω ραντεβου με νατασα απο venous απογοητευτικα που δεν σηκωναν το τηλεφωνο και πηγα massagio περασμα με τοκιο δεν ηταν καποια κοπελα εξω στο σαλονι αλλα σιγουρα ειχε ακοαμ 2 κοπελες σε ενα δωματιακι διπλα απο το μπανιο. στο πρωτο μερος χαιδεμα στο δευτερο μερος εμενα μαρεσε ξερει πως να σε φτιαχνει. μου ειπε οτι θεσσαλονικη δεν κανει ραντεβου τωρα δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι και μου ειπε οτι μεσα στον ιουλιο θα εχουμε δυο νεες ταινιες της
καποτε στο TEXAS!!!Με τα ράστα;
Με ποιες κοπέλες δοκίμασες;Μετά απο τόσα χρόνια που παρακολουθώ το θέμα γράφω την πρώτη μου κριτική, Πέρασα εχθες σπο Luxury είχε προσφορά για 2 γυναίκες και είπα να δοκιμάσω αφού τελείωσε το μασάζ επέλεξα να μείνω με την μία κοπέλα που ήταν άριστη στην μετέπειτα χαλάρωση μου. Απο μασάζ για χαλαρωτικό καλό ήταν θα ήθελα να έτριβαν λιγότερο τα πόδια και περισσότερο το υπόλοιπο σώμα, ο χώρος πεντακάθαρος και οι κοπέλες ευγενικές και ορεξάτες, η χαλάρωση ήταν όπως ακριβώς την ήθελα. Μένει να δοκιμάσω και άλλα μέρη να σχηματίσω καλύτερη γνώμη.
Να σε διορθώσω λιγάκι..Νομίζω πεγκυ αν θυμάμαι καλά
και μούγκριζε στο ξεκώλιασμα με το όρτσα μάτι...Και που έκανε φανταστική πίπα
Ακριβώς. Μου αρέσει που έλεγε «σε παρακαλώ μην με γαμησεις από τον κωλο»και μούγκριζε στο ξεκώλιασμα με το όρτσα μάτι...
Ελληνίδες όλες τότε;Ακριβώς. Μου αρέσει που έλεγε «σε παρακαλώ μην με γαμησεις από τον κωλο»
Δεν γνωρίζω κάτι αλλά εμένα πιο πολύ fail μου μοιάζει. Δεν θα το τολμούσα.Αυτό φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον...Γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε για την αγγελία;ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΟΛΑ
Θέλεις να γνωρίσεις μια όμορφη ,έμπειρη και καυτή 36αρα που ξέρει πως να σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο?.Ειμαι έμπειρη και επαγγελματίας.Με το αισθησιακό στριπτίζ και ερωτικό μασάζ μπορώ να σε απαλλάξω από τα ψυχολογικά σου κ σεξουαλικά προβλήματα,ακόμα κ παρέα με την φίλη μου,στο χώρο σου...kanesex.com
Οι συγκεκριμένες ναι.Ελληνίδες όλες τότε;
Γεια σου αγορίνα,Καλησπερα στα Καρντασια .... Επειδη ελειπα πολλα χρονια κυριος ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ και ΕΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ . Μπορειτε να μου πειτε μερικα μαγαζια μασαζ στην Θεσσαλονικη για να παω ?
Σας ευχαριστω πολυ Καρντασια !!!
Γεια σου αγορίνα,
Μασάζ ή και κάρφωμα θέλεις?
Αν γινονται και τα 2 ...θα τα προτιμουσα ....εχεις να μου πεις κατι ?Γεια σου αγορίνα,
Μασάζ ή και κάρφωμα θέλεις?
Πολύ καλή, ομιλιτική, κοινωνική και πολύ καλό δεύτερο μέρος.Guys, για Λούνα από luxury, έχει κανείς άποψη;
Πολύ καλή, ομιλιτική, κοινωνική και πολύ καλό δεύτερο μέρος.
Πέρασμα από Aqua την προηγούμενη βδομάδα. Μαρία την λέγανε.... Ότι πιο χάλια έχω πετύχει στην.. καριέρα μου.... Μισή ώρα κουβέντα, μασαζάκι μηδέν, όταν φτάσαμε στο υπολοιπομενο τέταρτο, μου ζήτησε να γυρίσω. Γυρνάω και μου λέει... να προχωρήσει, απάντησα καταφατικά και με ρωτάει.... τι να κάνει.... ξενέρωσα τρομερά. Άφησα 30 για .. ψυχοθεραπεία και ένα τεράστιο "Χ"...Ohhh yes!