You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203491
Επισκέπτης
Επισκεψη σημερα στο crystal αποφασσα να δοκιμασω διπλο με τοκιο και νεφελη. Στο μασαζ πιο πολυ μασαζ εκανε η νεφελη, η τοκιο λιγα πραγματα. καποια στιγμη η νεφελη ξεκινησε λιγο οταν ημουν ξαπλωμενος μπρουμιτα να μου ποιανει τα αρχιδια, ε σιγα σιγα γυρισα και αρχισαν να μου βαζουν τα βυζια τους και οι 2 στα μουτρα και τον επαιζαν ταυτοχρονα. μετα μου τον επαιζε η τοκιο στα βυζια της νεφελης οπο ηρθε το τελος. κοστος 30+20+20 γενικα καλη εμπειρια δεν ξερω αν ειχαν καλη χημεια καθως δεν εχω δοκιμασει διπλο με αλλες αλλα για μια δυο φορες ηταν οκ. και γενικα μου φανηκαν να εχουν περισσοτερο διαθεση οταν ακουσαν οτι θελω διπλο
ειδα μια φαιδρα ξανθια πολυ δυνατη μου φανκε, αξιζει να την επισκευθω?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Φυσικά θα έχουν καλή διάθεση αγαπητέ , γιατι μας ξεπετανε νωρίτερα!!!Επισκεψη σημερα στο crystal αποφασσα να δοκιμασω διπλο με τοκιο και νεφελη. Στο μασαζ πιο πολυ μασαζ εκανε η νεφελη, η τοκιο λιγα πραγματα. καποια στιγμη η νεφελη ξεκινησε λιγο οταν ημουν ξαπλωμενος μπρουμιτα να μου ποιανει τα αρχιδια, ε σιγα σιγα γυρισα και αρχισαν να μου βαζουν τα βυζια τους και οι 2 στα μουτρα και τον επαιζαν ταυτοχρονα. μετα μου τον επαιζε η τοκιο στα βυζια της νεφελης οπο ηρθε το τελος. κοστος 30+20+20 γενικα καλη εμπειρια δεν ξερω αν ειχαν καλη χημεια καθως δεν εχω δοκιμασει διπλο με αλλες αλλα για μια δυο φορες ηταν οκ. και γενικα μου φανηκαν να εχουν περισσοτερο διαθεση οταν ακουσαν οτι θελω διπλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να μην αναφέρω τα σχόλια μετά στο κουζινάκι.....
Δυστυχώς τα παλιότερα επικά ΔΙΠΛΑ απο τις θεές του χώρου, τώρα δεν υπάρχουν η ελάχιστες αξίζουν (για τους πιο άπειρους διπλό δεν σημαίνει μονο οτι στον παίζουν και οι δύο, αλλα παιζουν ΚΑΙ μεταξύ τους)
Αχ τι μου θύμισες τωρα.....
Νασαι καλά για την ενημέρωση!
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Προσυπογράφω για τα σχόλιαΦυσικά θα έχουν καλή διάθεση αγαπητέ , γιατι μας ξεπετανε νωρίτερα!!!
Για να μην αναφέρω τα σχόλια μετά στο κουζινάκι.....
Δυστυχώς τα παλιότερα επικά ΔΙΠΛΑ απο τις θεές του χώρου, τώρα δεν υπάρχουν η ελάχιστες αξίζουν (για τους πιο άπειρους διπλό δεν σημαίνει μονο οτι στον παίζουν και οι δύο, αλλα παιζουν ΚΑΙ μεταξύ τους)
Αχ τι μου θύμισες τωρα.....
Νασαι καλά για την ενημέρωση!
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τέτοιο ίδρυμα?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Ο φιλος μας ο Νικολας ειναι...BODY FREE..Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τέτοιο ίδρυμα?
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Καλά λες το sbf είναι τα αρχικά.Ο φιλος μας ο Νικολας ειναι...BODY FREE..
Ευχαριστώ.
Η συγκεκριμένη είναι στο ρόστερ;
Γενικά τι παίζει επειδή έχω να πάω χρόνια
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Στο site έχει ποικιλία βλέπωΚαλά λες το sbf είναι τα αρχικά.
Ευχαριστώ.
Η συγκεκριμένη είναι στο ρόστερ;
Γενικά τι παίζει επειδή έχω να πάω χρόνια
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Αν το μισάωρο στα 60 είναι φουλ θα παωΑλλαζει κοριτσια συχνα...
Εχω πετυχει κσι καλες,οπως επισης και δρακους..
Κανε μια επισκεψη να τσεκαρεις..
XxaaxaxxΣιγα ρε φιλε μην στα καταπιε κιολας... τι διαβαζουμε ρε πρωινιατικα...
kolobaristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Τίποτα νεότερο φίλε, ακόμα και για nuru της είχα προτείνει. Τα κλασσικά μασάζ, handjob και ισπανικό.Τελικά έχουμε update από την Κατερίνα στη Καλαμαριά? Ρώταγε ένας συνάδελφος αλλά απάντηση δε πήρε.
kolobaristas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2017
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Σεβεται τα πτυχια της μου ειχε πει μια φορα... Το καλυτερο που εχει κανει ειναι να κατεβασει και κυλοτακι, εννοειται και οι βυζαρες ειναι εξω...Ξεραίλα. Κανένας δε λαδώθηκε?
Τίποτα νεότερο φίλε, ακόμα και για nuru της είχα προτείνει. Τα κλασσικά μασάζ, handjob και ισπανικό.
Κάποια στιγμή μου ειπέ ότι κάνει και μασάζ προστάτη θεραπευτικό σε παππούδες.Σεβεται τα πτυχια της μου ειχε πει μια φορα... Το καλυτερο που εχει κανει ειναι να κατεβασει και κυλοτακι, εννοειται και οι βυζαρες ειναι εξω...
Να περιμένετε να σας πάρουν τα χρόνια για να τον φάτε αλάνια μου….????. Εκτιμώ ότι αν ήταν μικρότερη και της ανέμιζαν εδώ οι φραγκάτοι συνάδελφοι κανένα πράσινο θα γίνονταν του Δράμαλη η μάχη.
Μετά από μερικές επισκέψεις στο crystal είπα να βαθμολογήσω τα κορίτσια
Εμφάνιση
Νεφέλη 9/10 , Ναντια 6/10 , Τόκιο 6/10 , Άρτεμις 7/10
Μασάζ
Νεφέλη 8/10 , Ναντια 9/10 , Τόκιο 5/10 , Άρτεμις 5/10
Τελείωμα
Νεφέλη 8/10( θα έβαζα παραπάνω αν δεν ζητούσε εξτρα) , Ναντια 9/10 , Τόκιο 9/10 , Άρτεμις 7/10.
Νεφέλη κόμματα, Ναντια άψογη με υπέροχο στήθος, Τόκιο σου βγάζει μια προστυχια , Άρτεμις γλυκιά ωραίο στήθος.
Θα ήθελα να κάνω συνέδρια με την Φαίδρα και θα ήθελα απόψεις από όσους είχαν εμπειρία μαζί της
Εμφάνιση
Μασάζ
Τελείωμα
Νεφέλη 8/10( θα έβαζα παραπάνω αν δεν ζητούσε εξτρα) , Ναντια 9/10 , Τόκιο 9/10 , Άρτεμις 7/10.
Νεφέλη κόμματα, Ναντια άψογη με υπέροχο στήθος, Τόκιο σου βγάζει μια προστυχια , Άρτεμις γλυκιά ωραίο στήθος.
Θα ήθελα να κάνω συνέδρια με την Φαίδρα και θα ήθελα απόψεις από όσους είχαν εμπειρία μαζί της
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
βαλε βαθμους και στις αλλες τσουπρες....Ανδριαννα,Βιβη,Δαναη...Μετά από μερικές επισκέψεις στο crystal είπα να βαθμολογήσω τα κορίτσια
Εμφάνιση
Μασάζ
Τελείωμα
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Στη Νάντια γιατί 6/10, τόσο πολύ παχυνε;Μετά από μερικές επισκέψεις στο crystal είπα να βαθμολογήσω τα κορίτσια
Εμφάνιση
Μασάζ
Τελείωμα