Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (7 μέλη και 55 επισκέπτες)

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Πέρασμα από την εν λόγω περίμενα αρκετή ώρα από κάτω χώρος στην β Όλγας πάω επάνω και μου ανοίγει μια πανω από 40 περίπου δεν λέει και πολλά έκανα μεταβολή και δρόμο από φάτσα ήταν πολύ χάλια και δεν ελέγε πολλά μάλλον θα είναι κανένα πρεζονι

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
Συνάδελφε η γνωστή Κορίνα είναι δεν είναι 40 πάνω από 55 ειναι

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Μετά από μερικές επισκέψεις στο crystal είπα να βαθμολογήσω τα κορίτσια
Εμφάνιση
Νεφέλη 9/10 , Ναντια 6/10 , Τόκιο 6/10 , Άρτεμις 7/10
Μασάζ
Νεφέλη 8/10 , Ναντια 9/10 , Τόκιο 5/10 , Άρτεμις 5/10
Τελείωμα
Νεφέλη 8/10( θα έβαζα παραπάνω αν δεν ζητούσε εξτρα) , Ναντια 9/10 , Τόκιο 9/10 , Άρτεμις 7/10.
Νεφέλη κόμματα, Ναντια άψογη με υπέροχο στήθος, Τόκιο σου βγάζει μια προστυχια , Άρτεμις γλυκιά ωραίο στήθος.
Θα ήθελα να κάνω συνέδρια με την Φαίδρα και θα ήθελα απόψεις από όσους είχαν εμπειρία μαζί της
Καλησπέρα παιδιά,πέρασμα την προηγούμενη βδομάδα με Φαίδρα.Την είχα δει και γω και μου άρεσε.Ομορφη κοπέλα και γλυκιά.Στο.μασαζ ήταν ωραία χαλαρωτικά .είχε απαλό άγγιγμα και προσωπικά μαρεσει το μασάζ της Νάντιας που σε πατάει κανονικά,αλλά αν δεν παίζει μασάζ μαρεσει το χαλαρωτικό τουλάχιστον να αισθάνεσαι ένα απαλό άγγιγμα .στο δεύτερο μέρος ήταν λίγο μαγκωμενη ,αλλά μετά προς τέλος λύθηκε.Κοιταζομασταν στα μάτια ενώ μου τον έπαιζε και εκεί έβγαλε μια καύλα,ωραιο βλέμμα εντονο...μου πρόσφερε το στήθος της,ωραίο μικρό στητο.Καλη εντυπωση γενικά.θα ξαναπερνουσα μαζί της.Αγαπημενη μου από εκεί είναι η Νάντια.και σε μασάζ και στο δεύτερο μέρος.

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα για Εβίτα υπάρχει κάτι αξιόλογο;;;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.671
Πόντοι
2.720
Καλησπέρα για Εβίτα υπάρχει κάτι αξιόλογο;;;
Τη τελευταία φορά που πήγα συνάντησα ένα μελαχροινο ψηλό άβγαλτο γύρω στα 28. Μέσα ήταν δύναμη και μου πρότεινε με έξτρα και κώλο. Αρνήθηκα ευγενικά έκανα το δοκιμαστικό μου και αποχώρησα. Γενικά καλά. Μπορώ να πω αρκετά καλά. Αλλά δεν είναι ο τύπος μου όμως. Πάντως μια δοκιμή μιας και είναι και vfm θα μπορούσε κάποιος να ρισκάρει. Όνομα δε θυμάμαι. Κατά τα άλλα είχε τη Σίσυ που εγώ ποτέ μου δεν έχω περάσει καλά. Δηλαδή λέμε έχω τέτοιες αναμνήσεις από τη Σίσυ που καλύτερα έδινα μια ισπανική στη χοντρή. ?????

konstantinos78

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
12
Πόντοι
0
Τη τελευταία φορά που πήγα συνάντησα ένα μελαχροινο ψηλό άβγαλτο γύρω στα 28. Μέσα ήταν δύναμη και μου πρότεινε με έξτρα και κώλο. Αρνήθηκα ευγενικά έκανα το δοκιμαστικό μου και αποχώρησα. Γενικά καλά. Μπορώ να πω αρκετά καλά. Αλλά δεν είναι ο τύπος μου όμως. Πάντως μια δοκιμή μιας και είναι και vfm θα μπορούσε κάποιος να ρισκάρει. Όνομα δε θυμάμαι. Κατά τα άλλα είχε τη Σίσυ που εγώ ποτέ μου δεν έχω περάσει καλά. Δηλαδή λέμε έχω τέτοιες αναμνήσεις από τη Σίσυ που καλύτερα έδινα μια ισπανική στη χοντρή. ?????
Σοφία την λένε άμα θυμάμαι καλά. Την έχω συνάντηση 3 φορές μέσα σε 2 μήνες και ήταν μια χαρα

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Μετά από μερικές επισκέψεις στο crystal είπα να βαθμολογήσω τα κορίτσια
Εμφάνιση
Νεφέλη 9/10 , Ναντια 6/10 , Τόκιο 6/10 , Άρτεμις 7/10
Μασάζ
Νεφέλη 8/10 , Ναντια 9/10 , Τόκιο 5/10 , Άρτεμις 5/10
Τελείωμα
Νεφέλη 8/10( θα έβαζα παραπάνω αν δεν ζητούσε εξτρα) , Ναντια 9/10 , Τόκιο 9/10 , Άρτεμις 7/10.
Νεφέλη κόμματα, Ναντια άψογη με υπέροχο στήθος, Τόκιο σου βγάζει μια προστυχια , Άρτεμις γλυκιά ωραίο στήθος.
Θα ήθελα να κάνω συνέδρια με την Φαίδρα και θα ήθελα απόψεις από όσους είχαν εμπειρία μαζί της
Φίλε μου έγραψες κάτι και κόλλησα!!τι εννοείς στην νεφέλη θα έβαζες παραπάνω αν δεν ζητούσε έξτρα;;;τι εννοείς;;τι έξτρα όλες το ίδιο κάνουν !!!

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Φίλε μου έγραψες κάτι και κόλλησα!!τι εννοείς στην νεφέλη θα έβαζες παραπάνω αν δεν ζητούσε έξτρα;;;τι εννοείς;;τι έξτρα όλες το ίδιο κάνουν !!!
Το ότι ζητάει χρήματα για να βγάλει την μπλούζα της για παράδειγμα είναι αντί καυλωτικό σε σχέση με την Ναντια που το προσφέρει απλόχερα. Οποτε η βαθμολογία του τελείωματος πέφτει . Πίπες και γαμησια δεν παίζουν εκεί μέσα. Αυτό.

anonimos fan

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2021
Like
81
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να μαθω παραπανω πληροφοριες για crystal massage γτ τωρα τελευταια βλεπω πολλες αναρτησεις και θελω να το επισκεφθω!!! Τι κανουν στο προγραμμα τους;

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Το ότι ζητάει χρήματα για να βγάλει την μπλούζα της για παράδειγμα είναι αντί καυλωτικό σε σχέση με την Ναντια που το προσφέρει απλόχερα. Οποτε η βαθμολογία του τελείωματος πέφτει . Πίπες και γαμησια δεν παίζουν εκεί μέσα. Αυτό.
Φίλε μου τακτικος πελάτης της Νεφέλης και δεν μου έχει ζητήσει ποτέ έξτρα για να βγάλει ρούχα. Και να ήθελε επειδή τυχαίνει να γνωρίζω και τη τακτική του κρυσταλ οποία ζητήσει έξτρα για να βγάλει ρούχα εκτός εσωρούχων φεύγει κακήν κακώς. Τα μόνα έξτρα που εγώ προσωπικά μου έχουν ζητηθεί είναι να δαχτυλωσω (όχι από όλες κάποιες το προσφέρουν και τσαμπα ονόματα δε λέμε) μουνακι η κωλαρακι.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.657
Πόντοι
25.165
Μερικους σας βλεπω να πηγαινετε σε σπιτακια που πληρωνεις απλα για να κανεις γουτσου γουτσου αγκαλιτσες με κοπελες και μετα να μας λετε και απο πανω, γουστα ειναι αυτα, εμεις πληρωνουμε τι σε νοιαζει εσενα. (αυτο που λεω υπαρχει στην ιαπωνια). Απορω πως υπαρχουν τα μαγαζια αυτα και πως καθομαστε ασχολουμαστε σε ενα μπουρδελοσαιτ και μιλαμε και για αυτα. Καταντια μεχρι και σε αυτο η Ελλαδα. Και ναι σπαστηκα τωρα και βγαζω χολη. Ξυπνατε ρεεεεεεεεεε

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
72
Πόντοι
0
Μερικους σας βλεπω να πηγαινετε σε σπιτακια που πληρωνεις απλα για να κανεις γουτσου γουτσου αγκαλιτσες με κοπελες και μετα να μας λετε και απο πανω, γουστα ειναι αυτα, εμεις πληρωνουμε τι σε νοιαζει εσενα. (αυτο που λεω υπαρχει στην ιαπωνια). Απορω πως υπαρχουν τα μαγαζια αυτα και πως καθομαστε ασχολουμαστε σε ενα μπουρδελοσαιτ και μιλαμε και για αυτα. Καταντια μεχρι και σε αυτο η Ελλαδα. Και ναι σπαστηκα τωρα και βγαζω χολη. Ξυπνατε ρεεεεεεεεεε
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Έχω στο πρόγραμμα μου να πάω crystal και σκέφτομαι για διπλό... Αξίζει;;; και ποιες;;
Ευχαριστώ

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Φίλε μου τακτικος πελάτης της Νεφέλης και δεν μου έχει ζητήσει ποτέ έξτρα για να βγάλει ρούχα. Και να ήθελε επειδή τυχαίνει να γνωρίζω και τη τακτική του κρυσταλ οποία ζητήσει έξτρα για να βγάλει ρούχα εκτός εσωρούχων φεύγει κακήν κακώς. Τα μόνα έξτρα που εγώ προσωπικά μου έχουν ζητηθεί είναι να δαχτυλωσω (όχι από όλες κάποιες το προσφέρουν και τσαμπα ονόματα δε λέμε) μουνακι η κωλαρακι.
Μαζί σου. Ποτέ μου δεν έδωσα έξτρα χρήματα. Αναπαράγω πράγματα που διάβασα εδώ προς διευκόλυνση των υπολοίπων. Και εγώ τα χώνω τα δαχτυλάκια μου. Αν μ αφήσουν καλώς αν δεν μ αφήσουν πάλι καλώς.

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Σ αυτά τα χρήματα στην θεσσαλονικη είναι από τα καλύτερα που μπορείς να κανείς. Ξέρω κατάντια αλλά περί ορέξεως μπουγάτσα!

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Σ αυτά τα χρήματα στην θεσσαλονικη είναι από τα καλύτερα που μπορείς να κανείς. Ξέρω κατάντια αλλά περί ορέξεως μπουγάτσα!
Αδερφε 50 ευρω για να μου κανουν μια απλη επαληψη με λαδι και να μου τον παιξουν;
Ειμαστε σοβαροι;
Με 60 - 80 ερω εχεις φουλ προγραμμα χωρις να παρακαλας να βγαλει μπλουζα η εσωρουχο.
Αλλα αυτοι ειμαστε και αυτα μας αξιζουν.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Αδερφε 50 ευρω για να μου κανουν μια απλη επαληψη με λαδι και να μου τον παιξουν;
Ειμαστε σοβαροι;
Με 60 - 80 ερω εχεις φουλ προγραμμα χωρις να παρακαλας να βγαλει μπλουζα η εσωρουχο.
Αλλα αυτοι ειμαστε και αυτα μας αξιζουν.
Και μας πουλάει λατρέ η καθεμία

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
935
Πόντοι
361
Γεια σας και παλι μετα απο καιρο!Κορωνοϊος,καραντινες κλπ απειχα γενικως! Κ το καλοκαιρι καθως λειπουν τα καλα κομματια για διακοπες,επισκεφτηκα Venus ηταν η Μπετυ και η Κατερινα,προσωπικα δεν μου λενε κατι και αποχωρησα,that's all!

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
136
Πόντοι
1
Γεια σας και παλι μετα απο καιρο!Κορωνοϊος,καραντινες κλπ απειχα γενικως! Κ το καλοκαιρι καθως λειπουν τα καλα κομματια για διακοπες,επισκεφτηκα Venus ηταν η Μπετυ και η Κατερινα,προσωπικα δεν μου λενε κατι και αποχωρησα,that's all!
Ενώ ξεκίνησες πολλά υποσχόμενος .... τελείωσες απότομα σαν Ελληνική ταινία...

• Χαχα
Αντιδράσεις: NIK A

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom