Διαγραμμένο μέλος 188692
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα θα ήθελα εάν έχει κάποιος άποψη για την κυρία παρακάτω https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/masaz-poiotitos-apo-ellinida_i1266756
Σιγα ρε φιλε μην στα καταπιε κιολας... τι διαβαζουμε ρε πρωινιατικα...Καλησπερα,περασα σημερα απο Αγ.Δημητριου για ενα νουρου μασαζ με την Κριστινα(αν θυμαμαι καλα),ηληκια γυρω στα τριαντα ισως και λιγο παραπανω πολυ αδυνατη,ψηλη και αρκετα γυμνασμενη!Ο χωρος ενα απλο καθαρο διαμερισμα και τπτ παραπανω!Το κοριτσι με υποδεχτηκε με το μπουρνουζι κι αφου εκανα ντουζακι και πληρωσα περασαμε στον αγωνα!Ενα φουσκωτο στρωμα στο πατωμα που ξαπλωσα και με πασαλειψε αυτο το υγρο και ξεκινησε!Οι κινησεις καπως βιαστηκες και αγαρμπες στην αρχη αλλα σε 5 λεπτα περιπου βρηκε ρυθμο!Αφου με ετριψε με το κορμι της γυρισα και αρχισε να μου τον παιζει με τα μπουτια της μεχρι που εχυσα!Χωρις να χασει λεπτο ξαπλωσε πανω στα χυσια μου με ετριβε και τα εγλειφε!Ξαναγυρισα και αρχισε ο δευτερος γυρος με μασαζ μεχρι που ξαναγυρισα!Αυτη τη φορα ηταν πολυ πιο παιχνιδιαρα,,,ισως της εφυγε το στρες.Τριβοταν πανω μου και με εγλειφε καθε λιγο απο το αφαλο μεχρι τα αρχιδια!Ηρθαμε παλι πιο κοντα και αυτη τη φορα με τελειωσε τριβοντας τον στο μ**κι της!Στα πλας οτι ειχε πολυ διαθεση με αφηνε να πιανω παντου και στο τελος εβαλα και ενα δαχτυλο!Στα πλην οτι κουνιεται λιγο αγαρμπα σε σημειο που να σε ποναει καποιες στιγμες!Αφου τελειωσαμε πηγαμε στο μπανιο οπου με ετριψε απ την κορυφη μεχρι τα νυχια!Βγαινοντας ντυθηκα ,μου εδωσε ενα νερο και τη χαιρετησα!Εκεινη τη στιγμη απ οτι καταλαβα επλενε το στρωμα!Ηταν μια καλη εμπειρια και αν το βρει πιστευω λιγο ,ε την κινηση το κοριτσι θα διαπρεψει γιατι εχει υπομονη και πολυ ορεξη!
συμφωνώΤο´χω χτίσει το Nuru και τη συγκεκριμένη τυππισα και δεν έχω πάρει ποτέ κάτι έξτρα. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έγλυψε αρχιδια και χυσια.
Δηλαδή έγλειφε και τον πουτσο;Καλησπερα,περασα σημερα απο Αγ.Δημητριου για ενα νουρου μασαζ με την Κριστινα(αν θυμαμαι καλα),ηληκια γυρω στα τριαντα ισως και λιγο παραπανω πολυ αδυνατη,ψηλη και αρκετα γυμνασμενη!Ο χωρος ενα απλο καθαρο διαμερισμα και τπτ παραπανω!Το κοριτσι με υποδεχτηκε με το μπουρνουζι κι αφου εκανα ντουζακι και πληρωσα περασαμε στον αγωνα!Ενα φουσκωτο στρωμα στο πατωμα που ξαπλωσα και με πασαλειψε αυτο το υγρο και ξεκινησε!Οι κινησεις καπως βιαστηκες και αγαρμπες στην αρχη αλλα σε 5 λεπτα περιπου βρηκε ρυθμο!Αφου με ετριψε με το κορμι της γυρισα και αρχισε να μου τον παιζει με τα μπουτια της μεχρι που εχυσα!Χωρις να χασει λεπτο ξαπλωσε πανω στα χυσια μου με ετριβε και τα εγλειφε!Ξαναγυρισα και αρχισε ο δευτερος γυρος με μασαζ μεχρι που ξαναγυρισα!Αυτη τη φορα ηταν πολυ πιο παιχνιδιαρα,,,ισως της εφυγε το στρες.Τριβοταν πανω μου και με εγλειφε καθε λιγο απο το αφαλο μεχρι τα αρχιδια!Ηρθαμε παλι πιο κοντα και αυτη τη φορα με τελειωσε τριβοντας τον στο μ**κι της!Στα πλας οτι ειχε πολυ διαθεση με αφηνε να πιανω παντου και στο τελος εβαλα και ενα δαχτυλο!Στα πλην οτι κουνιεται λιγο αγαρμπα σε σημειο που να σε ποναει καποιες στιγμες!Αφου τελειωσαμε πηγαμε στο μπανιο οπου με ετριψε απ την κορυφη μεχρι τα νυχια!Βγαινοντας ντυθηκα ,μου εδωσε ενα νερο και τη χαιρετησα!Εκεινη τη στιγμη απ οτι καταλαβα επλενε το στρωμα!Ηταν μια καλη εμπειρια και αν το βρει πιστευω λιγο ,ε την κινηση το κοριτσι θα διαπρεψει γιατι εχει υπομονη και πολυ ορεξη!
Πρέπει να έχει τρελα υπόλοιπα άδειας, μια και λείπει κανένα 2μηνοΦαίδρα αν και μου είπαν είναι σε αδεια
Αν προσθέσεις ότι τα μαγαζιά αυτά ξεπλενουν χρηματακι για κεφάλια της ασφάλειας γίνονται ακόμη πιο σιχαμένα...Το θέμα αδέρφια είναι οτι όλα μα όλα τα μαγαζιά της πόλης έχουν καβαλήσει το καλάμι λόγο το ότι κόβουν χρήμα ....αν αρχίσουμε να μην πηγαίνει κανένας τότε θα ξυπνήσουν
Ρε φιλε τι να σου πω,για ποιο λογο να πω ψεματα?Μηπως θα με δεις στο δρομο και θα πεις ο να ο γαμιας που του γλειφαν τα αρχιδια?Η μηπως θα παρω λεφτα απο εσενα!Σου λεω τι πραγματικα εγινε!Το´χω χτίσει το Nuru και τη συγκεκριμένη τυππισα και δεν έχω πάρει ποτέ κάτι έξτρα. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έγλυψε αρχιδια και χυσια.
ναι περνουσε τη γλωσσα της απο πανωΔηλαδή έγλειφε και τον πουτσο;
30 παλιά. Η ταρίφα στα περισσότερα τώρα είναι 30+20+20.Φίλε μου το crystal όταν ξεκίνησε σαν Ελίνα καζά τότε προσέφερε φουλ πρόγραμμα με Νάντια στα 80€ το έκανε κανένα μήνα και με το που μάζεψε πελατεία το γύρισε στον φραπέ .....και σου λέει η άλλη γιατι να κάνω φουλ και να παίρνω 40 ενώ μπορώ να κάνω εκτωνοση και να βγάζω 30 ξεκούραστα....
Έχεις δίκιο φίλε. Απλώς ξεκίνησε δειλά δειλά και τώρα έχει παγειωθει. Για να περάσεις καλά πρέπει να υπολογίζεις και τα έξτρα 20.Το ελάχιστο που παίρνει η κοπέλα σου είπα φίλε μου