Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (12 μέλη και 28 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Χρόνια πολλά σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Η Κορίνα που λέτε είναι μια θεία κοντή χοντρή στη Β. Όλγας που με είχε υποδεχτεί με ρόμπα γιαγιάς και έφυγα τρέχοντας? Είχα γράψει και καυστικότατο ποστ….. Ή κάποια άλλη και κάνω λάθος!
Ωχ μην λες τέτοια και ήμουν έτοιμος να πάρω για σήμερα. Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος ας βοηθήσει

Διαγραμμένο μέλος 38448

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
405
Πόντοι
301
Μπορείς να πας στο aqua και να το ζητήσεις από Ρίτα ή Δανάη...
Μπορείς να πας στο aqua και να το ζητήσεις από Ρίτα ή Δανάη...
Εμφανισιακά λένε τίποτε ή παραπέμπουν σε Κορίνα και αυτές; Από Crystal καμία δεν βάζει κωλοδάχτυλο στη μαλακία;

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Χρόνια πολλά σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Η Κορίνα που λέτε είναι μια θεία κοντή χοντρή στη Β. Όλγας που με είχε υποδεχτεί με ρόμπα γιαγιάς και έφυγα τρέχοντας? Είχα γράψει και καυστικότατο ποστ….. Ή κάποια άλλη και κάνω λάθος!
Αυτη είναι ναι, έχει αναφερθει 3-4 φορες εδώ. Δεν νομίζω ότι αξίζει καν η αναφορα....Προσπεράστε.

Υπάρχει και μια αλλη Κορίνα, αυτή....είναι γύρω στα 40 και θα έλεγα ότι αξίζει.
Ομως δύσκολα την πετυχαίνεις και δεν έχει δικό της χώρο.

Τελευταία τροποποίηση:

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
Δυστυχώς ήρθε και η σειρά μου για αρνητικο σχόλιο.
Όσα θετικά είχα πει πιο παλιά για massagio μου γύρισαν μπούμερανγκ.....
Πέρασμα με μια καινούρια αδύνατη πιτσιρικα, πριν ξεκινήσει οτιδήποτε και πριν καν πάω για ντουζ με ρώτησε τι πρόγραμμα θα πάρω
Τόνισα πως θέλω και έξτρα και συμφωνήσαμε.
Μη τα παραλεω... Ήρθε η ώρα για να μου τον παίξει οπότε γύρισα και ξεκίνησε να βάζει λάδι στα μπούτια μου, της ζήτησα να βγάλει τα ρούχα αλλά αρνήθηκε γιατί ντεμεκ έχει περίοδο,. Οκ λέω τουλάχιστον βγάλε λίγο βυζί μπας και φτιάχνουμε μιας και ήταν ανέκφραστη και ψυχρή.... Η απάντηση δεν βγάζω το σουτιέν.
Οκ είπα άστο δεν πρόκειται να γίνει δουλειά ξενέρωσα.
Το εργαλείο ούτε που το ακούμπησε σημείωση.
Εννοείται ήρθε η κοπέλα από το γραφείο και ζήτησε 40€. Τα έδωσα και έφυγα χωρίς να δημιουργήσω το παραμικρό.
Θεωρώ πως δυστυχώς τέτοια κοροϊδία και αντιμετώπιση σε πελάτες που δεν δημιούργησαν ποτέ θέμα και μάλιστα στέλνουν και κόσμο ΜΟΝΟ αρνητικά θα επιφέρει .
Μεγάλο Χ από εμένα στο massagio δυστυχώς....
Στο τέλος εγώ χάρισα 20€..... Σε βάθος χρόνου αυτοί θα χάσουν πολύ περισσότερα

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι συνεχίζετε να πηγαίνετε σε μαγαζιά στυλ Massagio κτλ, παρά τα άσχημα σχόλια όλων εδώ μέσα. Μήπως είστε λίγο μαζόχες; Ή περιμένετε να αλλάξουν συμπεριφορά με εσάς τα κορίτσια; Είναι καλά δασκαλεμενα, μην μπαίνετε στον κόπο.

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
Μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι συνεχίζετε να πηγαίνετε σε μαγαζιά στυλ Massagio κτλ, παρά τα άσχημα σχόλια όλων εδώ μέσα. Μήπως είστε λίγο μαζόχες; Ή περιμένετε να αλλάξουν συμπεριφορά με εσάς τα κορίτσια; Είναι καλά δασκαλεμενα, μην μπαίνετε στον κόπο.εγω προσωπικά
Προσωπικά όσες φορές είχα πάει δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Πολύ καλό κλίμα και καλή εξυπηρέτηση από τα κορίτσια. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει πλέον και για ποιο λόγο είναι έτσι.
Σίγουρα λάθος επιλογή κοπέλας από πλευράς μου

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Πολύ καλό κλίμα και καλή εξυπηρέτηση από τα κορίτσια. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει πλέον και για ποιο λόγο είναι έτσι.
Όνομα πιτσιρικάς φίλε? Και από βυζί έλεγε τπτ?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.101
Πόντοι
736
Απαραβατος νόμος των απανταχου μασαζομαχων:
Απεχουμε τον Αυγουστο ! Εχουν και οι γυναίκες σας ψυχή, για τους ελευθερους δε , προτιμήστε άλλους τρόπους!

musicaddictedcg

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Έχω ρίξει ρε παιδιά πολύ διάβασμα...Εδώ μέσα :2funny::2funny: ούτε στις εξετάσεις δεν έδειχνα τόσο ζήλο!!!Λοιπόν μέσα στην εβδομάδα θα πάω Κρυστάλ.Είναι κοντά στην δουλειά μου δεν θα καταλάβει κανείς ότι θα λείψω :grin::grin: .Θέλω μόνο δυο τρεις συμβουλές απ τους πιο έμπειρους μιας και πρώτη φορά σε μασατζίδικο...Πρώτα απ όλα μια δυο επιλογές που προτείνετε απ το κρυστάλ να έχει κ λίγο πιάσιμο το παιχνίδι όχι μόνο οργανοπαίξιμο...Και μετά πας εκεί μπρούμητα ξαπλώνεις σε γυρνάει αυτή κ αρχίζει το έργο?Μην πάω εκεί κ μας κλαιν οι ρέγγες!!!Στα ιδρύματα και στα σίτι τουρ είναι πολύ απλά τα πράγματα!Εδώ δώστε λίγο φως σε μας τους άπειρους κ μόλις επιστρέψω θα κάνω κατάλογο για τους υπόλοιπους ανερχόμενους εγω!!!

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Ρε παιδια 55+ ειστε σοβαροί;
Sorry, δεν ήξερα ηλικία εμφάνιση κτλ
Απαραβατος νόμος των απανταχου μασαζομαχων:
Απεχουμε τον Αυγουστο ! Εχουν και οι γυναίκες σας ψυχή, για τους ελευθερους δε , προτιμήστε άλλους τρόπους!
Οι ελεύθεροι να απέχουμε λόγω μειωμένης απόδοσης των κοριτσιών ή γιατί υπάρχουν τόσες διαθέσιμες έξω;

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Μάλλον το βγάλσιμο ρούχων δεν είναι στάνταρ , αλλά εξαρτάται από την κοπέλα και τη διάθεση της, γενικά όχι μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.101
Πόντοι
736
Sorry, δεν ήξερα ηλικία εμφάνιση κτλ

Οι ελεύθεροι να απέχουμε λόγω μειωμένης απόδοσης των κοριτσιών ή γιατί υπάρχουν τόσες διαθέσιμες έξω;
Αγαπητέ με όλο το θαρρος, εισαι μέλος 12 χρόνια και ακόμα αναρωτιέσαι τα συτονόητα;;
Τον Αγουστο λοιπόν τα βαριά κανόνια απολαμβάνουν στις παραλίες τα 50αρικά μας και υπάρχει μόνο προσωπιικό ασφαλείας σε όσα είναι ανοιχτά , με οτι αυτό συνεπάγεται.
Να το αναλύσω περισσότερο;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.987
Πόντοι
1.056
Αγαπητέ με όλο το θαρρος, εισαι μέλος 12 χρόνια και ακόμα αναρωτιέσαι τα συτονόητα;;
Τον Αγουστο λοιπόν τα βαριά κανόνια απολαμβάνουν στις παραλίες τα 50αρικά μας και υπάρχει μόνο προσωπιικό ασφαλείας σε όσα είναι ανοιχτά , με οτι αυτό συνεπάγεται.
Να το αναλύσω περισσότερο;

Με καλυψες πλήρως.

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι συνεχίζετε να πηγαίνετε σε μαγαζιά στυλ Massagio κτλ, παρά τα άσχημα σχόλια όλων εδώ μέσα. Μήπως είστε λίγο μαζόχες; Ή περιμένετε να αλλάξουν συμπεριφορά με εσάς τα κορίτσια; Είναι καλά δασκαλεμενα, μην μπαίνετε στον κόπο.
Φίλε μου υπάρχουν και μερικοί όπως εγώ που ερχόμαστε από επαρχία και δεν έχουμε πρόσβαση σε μαγαζιά οπότε βολεύόμαστε με ότι υπάρχει διαθέσιμο.
ότι μπορεί να μην μας ικανοποιήσει κάποιο μαγαζί απλά δεν ξαναπάμε και ψάχνουμε κάτι άλλο.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Το θέμα αδέρφια είναι οτι όλα μα όλα τα μαγαζιά της πόλης έχουν καβαλήσει το καλάμι λόγο το ότι κόβουν χρήμα ....αν αρχίσουμε να μην πηγαίνει κανένας τότε θα ξυπνήσουν

level91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
584
Πόντοι
300
Καλησπερα,περασα σημερα απο Αγ.Δημητριου για ενα νουρου μασαζ με την Κριστινα(αν θυμαμαι καλα),ηληκια γυρω στα τριαντα ισως και λιγο παραπανω πολυ αδυνατη,ψηλη και αρκετα γυμνασμενη!Ο χωρος ενα απλο καθαρο διαμερισμα και τπτ παραπανω!Το κοριτσι με υποδεχτηκε με το μπουρνουζι κι αφου εκανα ντουζακι και πληρωσα περασαμε στον αγωνα!Ενα φουσκωτο στρωμα στο πατωμα που ξαπλωσα και με πασαλειψε αυτο το υγρο και ξεκινησε!Οι κινησεις καπως βιαστηκες και αγαρμπες στην αρχη αλλα σε 5 λεπτα περιπου βρηκε ρυθμο!Αφου με ετριψε με το κορμι της γυρισα και αρχισε να μου τον παιζει με τα μπουτια της μεχρι που εχυσα!Χωρις να χασει λεπτο ξαπλωσε πανω στα χυσια μου με ετριβε και τα εγλειφε!Ξαναγυρισα και αρχισε ο δευτερος γυρος με μασαζ μεχρι που ξαναγυρισα!Αυτη τη φορα ηταν πολυ πιο παιχνιδιαρα,,,ισως της εφυγε το στρες.Τριβοταν πανω μου και με εγλειφε καθε λιγο απο το αφαλο μεχρι τα αρχιδια!Ηρθαμε παλι πιο κοντα και αυτη τη φορα με τελειωσε τριβοντας τον στο μ**κι της!Στα πλας οτι ειχε πολυ διαθεση με αφηνε να πιανω παντου και στο τελος εβαλα και ενα δαχτυλο!Στα πλην οτι κουνιεται λιγο αγαρμπα σε σημειο που να σε ποναει καποιες στιγμες!Αφου τελειωσαμε πηγαμε στο μπανιο οπου με ετριψε απ την κορυφη μεχρι τα νυχια!Βγαινοντας ντυθηκα ,μου εδωσε ενα νερο και τη χαιρετησα!Εκεινη τη στιγμη απ οτι καταλαβα επλενε το στρωμα!Ηταν μια καλη εμπειρια και αν το βρει πιστευω λιγο ,ε την κινηση το κοριτσι θα διαπρεψει γιατι εχει υπομονη και πολυ ορεξη!

level91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
584
Πόντοι
300
Ρε παιδια 55+ ειστε σοβαροί;
Ειναι σιγουρα 55 χρονων κοντη και γεμτουλα με αξυριστο μουνι!Ο χωρος ενα πολυ μεγαλο σπιτι αλλα πολυ ακαταστατο!Στο μασαζ και στην πιπα παντως το τιμαει το 50αρικο!Τπτ αλλο δεν δοκιμασα αν και μου το υποσχεθηκε για την επομενη φορα που δεν προκειται ομως να ξαναπαω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom