Μην μου στέλνετε μηνύματα καλώς ή κακώς δεν πρόκειται να το δώσω. Άλλωστε από εκεί δεν δέχεται παιχνίδιΗ Τόκιο συνεχίζει στο κρυσταλ; Αν κρίνω από αυτά που βλέπω στο ινστα της με τις παρέες που έχει βλέπω σύντομα να αλλάζει καριέρα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 38448
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 405
- Πόντοι
- 301
Καλημέρα κ καλή εβδομάδα παίδες. Ξέρει κανείς αν παίζει σε κανένα από τα μαγαζιά δάχτυλο από κάποια κοπέλα κατά τη χειρομάλαξη; Ας στείλει πμ όποιος είχε σχετική εμπειρία.
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι.. τι ακριβώς παίζει με τα μασαζ? Υπάρχει κανένα όπως Αθήνα που με 80 ευρώ έχει Full για καμιά ώρα?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 2.356
Προφανώς βαριέστε να διαβάσετε κάποιοι δεν εξηγείται αλλιώς μία σελίδα πίσω αν δεις έχω απαντήσει στην ιδία ακριβώς ερώτησηΕπειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι.. τι ακριβώς παίζει με τα μασαζ? Υπάρχει κανένα όπως Αθήνα που με 80 ευρώ έχει Full για καμιά ώρα?
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Μπορείς να πας στο aqua και να το ζητήσεις από Ρίτα ή Δανάη...Καλημέρα κ καλή εβδομάδα παίδες. Ξέρει κανείς αν παίζει σε κανένα από τα μαγαζιά δάχτυλο από κάποια κοπέλα κατά τη χειρομάλαξη; Ας στείλει πμ όποιος είχε σχετική εμπειρία.
Τελευταία τροποποίηση:
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει κοπέλα σε κάποιο μασατζιδικο της πόλης που να κάνει γλυφοκωλι
Διαγραμμένο μέλος 38448
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 405
- Πόντοι
- 301
Ας βάζει
Ας βάζει καμία πρώτα δάχτυλο και να ξέρει να το κάνει και έχουμε ακόμα χρόνια για γλυφοκώλια στο χωριό μας αυτόΚαλησπέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει κοπέλα σε κάποιο μασατζιδικο της πόλης που να κάνει γλυφοκωλι
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Στα στούντιο πάντως δεν είναι λίγες οι κοπέλες που το κάνουν (και σε call girls ακόμα περισσότερες)Ας βάζει
Ας βάζει καμία πρώτα δάχτυλο και να ξέρει να το κάνει και έχουμε ακόμα χρόνια για γλυφοκώλια στο χωριό μας αυτό
η κορίνα κάνει. είναι βασ. όλγας. περίπου 55 χρονών.Καλησπέρα ξέρει κανείς αν υπάρχει κοπέλα σε κάποιο μασατζιδικο της πόλης που να κάνει γλυφοκωλι
κατεβαίνει στην περιοχή χωρίς να το ζητήσεις.
ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 6987 523 929
ΖΗΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ. ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ. 6987 523 929
kanesex.com
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Από εμφάνιση το λέει , παλεύεται ή θα είναι σαν να πάω με την γιαγιά μου ?η κορίνα κάνει. είναι βασ. όλγας. περίπου 55 χρονών.
κατεβαίνει στην περιοχή χωρίς να το ζητήσεις.
ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 6987 523 929
ΖΗΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ. ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ. 6987 523 929kanesex.com
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Η ερώτηση δεν περιλάμβανε μόνο το που κάνουν φούλ. Διάβασα αρκετές σελίδες και είδα 20-30 λεπτά στα 100-120 ευρώ. Η ερώτηση ήταν με 80 ευρώ που κάνουν φούλ πρόγραμμα καμιά ώρα. Αν βρεις καμία απάντηση σε αυτό πες μου και μένα..Προφανώς βαριέστε να διαβάσετε κάποιοι δεν εξηγείται αλλιώς μία σελίδα πίσω αν δεις έχω απαντήσει στην ιδία ακριβώς ερώτηση
με 50 σου κάνει μασάζ και πίπα. στα ίδια λεφτά αν θέλεις έχει δωμάτιο πίσω με κρεββάτι. δεν είναι πιτσιρίκα ούτε γιαγιά. νορμάλ κιλά. για τα χοντρά και σε αυτά τα λεφτά είναι οκ.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Από εμφάνιση το λέει , παλεύεται ή θα είναι σαν να πάω με την γιαγιά μου ?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 2.356
Η ερώτηση δεν περιλάμβανε μόνο το που κάνουν φούλ. Διάβασα αρκετές σελίδες και είδα 20-30 λεπτά στα 100-120 ευρώ. Η ερώτηση ήταν με 80 ευρώ που κάνουν φούλ πρόγραμμα καμιά ώρα. Αν βρεις καμία απάντηση σε αυτό πες μου και μένα..
Θα μπορούσες όμως να πάρεις τηλ κ να ρωτήσεις σ αυτά πού ανέφερα πού ξέρεις μπορεί να σου λυθεί η απορία γιαυτα πού ζητάς
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις.. καλό σαββατοκύριακοΘα μπορούσες όμως να πάρεις τηλ κ να ρωτήσεις σ αυτά πού ανέφερα πού ξέρεις μπορεί να σου λυθεί η απορία γιαυτα πού ζητάς
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 2.356
Εχεις δίκιο πρέπει να ανεβάσουμε τιμοκατάλογο με τιμές υπηρεσίες κ ΤηλεφωνάΔεν έχει νόημα αυτό που κάνεις.. καλό σαββατοκύριακο
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Σε ευχαριστώ πολύ, για την απάντησημε 50 σου κάνει μασάζ και πίπα. στα ίδια λεφτά αν θέλεις έχει δωμάτιο πίσω με κρεββάτι. δεν είναι πιτσιρίκα ούτε γιαγιά. νορμάλ κιλά. για τα χοντρά και σε αυτά τα λεφτά είναι οκ.
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
Όχι δεν χρειάζεται άστο.. κανένας λόγος εμείς βλάκες ήμαστε που τα μοιραζόμαστε στην Αθήνα και έχουμε με 80 ευρώ 2-3 πιστολιές σε 1 ώρα με μουνάκια σε πεντακάθαρους χώρους. Κρατήστε τα μυστικά τα 50 ευρώ για μια ξυνή μαλακία που αν κατέβει το σουτιέν κάνετε πάρτι ή 130 ευρώ για 1 πιστολιά .. καλύτερα μυστικό παρά να βγούνε στην φόρα πως σας τα παίρνουν και να ξεφτιλίζεστε.. 2-3 μέρες θα κάτσω θεσσαλονίκη ούτως ή άλλως.. έκλεισα από γραφείο και ησύχασα..Εχεις δίκιο πρέπει να ανεβάσουμε τιμοκατάλογο με τιμές υπηρεσίες κ Τηλεφωνά
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
Πέρασμα από Μαριάνα πριν 10 ημέρες, τρεις οι κοπέλες η Γιάννα (παλιά γνωστή) Έλση 30κατι ετών αν και μικροεδειχνε σωματείο νορμάλ χωρίς πλαδαρότητα και χωρίς περισια η έλλειψη κιλών, βυζάκια στητα μικρά, και μια άλλη αδιάφορη δε θυμάμαι όνομα. Πέρασμα με Έλση (έφαγα παπά στο σαλονιασμα με την τσαχπινια της) όπου μου ανέφερε προϋπηρεσία σε φραπετζιδικο με εξτραδακια (και στοματικό) στην Εγνατία, στα του αγώνα ξενέρωσα συμετοχή ελάχιστη πίπα με δόντια.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 2.356
Σου έδωσα 2 μαγαζιά να πάρεις τηλ κ να ρωτήσεις αυτά πού θες κ βαρέθηκες να πάρεις κ ξυνιστηκες τα μυστικά πού είναι δε το κατάλαβα ακόμαΌχι δεν χρειάζεται άστο.. κανένας λόγος εμείς βλάκες ήμαστε που τα μοιραζόμαστε στην Αθήνα και έχουμε με 80 ευρώ 2-3 πιστολιές σε 1 ώρα με μουνάκια σε πεντακάθαρους χώρους. Κρατήστε τα μυστικά τα 50 ευρώ για μια ξυνή μαλακία που αν κατέβει το σουτιέν κάνετε πάρτι ή 130 ευρώ για 1 πιστολιά .. καλύτερα μυστικό παρά να βγούνε στην φόρα πως σας τα παίρνουν και να ξεφτιλίζεστε.. 2-3 μέρες θα κάτσω θεσσαλονίκη ούτως ή άλλως.. έκλεισα από γραφείο και ησύχασα..
μάλλον εσύ θες να σε πάρω από το χέρι να σε πάω να
Καλό Σάββατοκυριακο κ σε σένα
Χρόνια πολλά σε όλους. Έχω μια ερώτηση. Η Κορίνα που λέτε είναι μια θεία κοντή χοντρή στη Β. Όλγας που με είχε υποδεχτεί με ρόμπα γιαγιάς και έφυγα τρέχοντας? Είχα γράψει και καυστικότατο ποστ….. Ή κάποια άλλη και κάνω λάθος!