Επίσκεψη crystal , παρούσες Νεφέλη , Άρτεμης , Βιβή , Αντριανα και η Ελίνα (boss)...αν δεν τα μπερδεύω. Πέρασα με Άρτεμης...δεν υπάρχει ρε παιδιά...σωματάρα με τούμπανο βυζί και θεϊκό κωλαράκι...και όμορφο πρόσωπο. Σκέτο καύλο-ράπανο που θα έλεγε και ο μεγάλος Μπουκόφσκι. Μία ώρα γεμάτη , η καλύτερη ώρα που έχω περάσει ποτέ μου σε τέτοιο μαγαζί . Στα 30+20 το τίμημα και επειδή πέρασα πάρα μα πάρα πολύ καλά έδωσα από μόνος μου κάτι παραπάνω...έτσι για ένα καφέ να πιει το μωρό από μένα. Να τονίσω πως δεν μου ζήτησε παραπάνω χρήματα από μόνος μου της έδωσα κάτι παραπάνω.
Τελικά πιστεύω πως είναι το καλύτερο μαγαζί το Crystal , είναι τίμιο ξέρεις ότι δεν έχει κάτι παραπάνω ( αν κάποιος κατάφερε κάτι παραπάνω μπράβο του) έχει νομίζω τα πιο όμορφα μωρά στον χώρο και το πιο βασικό ο χώρος είναι άψογος , έτσι πρέπει να κάνουν ανακαίνιση και τα υπόλοιπα ιδρύματα δεν αρκεί μόνο το φουλ πρόγραμμα που προσφέρουν.
Για διπλό οι τιμές είναι 40+20+20 και είναι προτιμότερο να διαλέξεις την μία κοπέλα και να την αφήσεις να διαλέξει αυτή παρτενέρ μίας και ξέρουν με ποιες έχουν καλύτερη χημεία. Να προσθέσω επίσης ότι η Άρτεμης δυστυχώς θα φύγει εξωτερικό οπότε θα σταματήσει , όσοι λοιπόν την έχετε υπ όψιν τρεχάτε να προλάβετε .
Ξέρω ότι πολύ θα πείτε 50€ για μια μαλακία? Ναι το προτιμώ από το να δώσω 80 και 100 σε κάτι ορκ που πήγα και πλήρωσα ή σε ξεπετες του 10λεπτου ή σε χώρους αχούρια.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.