pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
βιβη ειναι αυτη που λετε ξανθια με τατου στο μπουτι και λιγο σσσ ..πειτε ρε αλανια για νεφελη λιγο οταν βγαζει το βυζι τι γινεται
Θα στο περιγράψω εγώ το βυζί φίλε που το έχω τιμήσει όυκο λίγες φορές. Βυζακι 2ρι στητο ρογα κοιτάει στο θεό ολοφυσικο. Διπλό εκτός από Νάντια που είναι τρομερό ντουο με Άρτεμις ( τα καλύτερα βυζιά της πόλης) και με Τόκυο πιστεύω θα έκαναν ωραίο προγράμμα. Γενικά ότι ωραίο μουνι κυκλοφορεί στο κρισταλ θα το βρεις. Βυζί No1 Άρτεμις No2 Νάντια Νο3 Νεφέλη για τα δικά μου γούστα πάντα. Βιβή δεν έχει δοκιμαστεί λόγω κριτικών αλλά θα δοκιμαστεί και αυτό το βυζί εεεε μουνι εεεε συγγνώμη κορασίδα ήθελα να πω. Καλοπερναμε συντροφιαβιβη ειναι αυτη που λετε ξανθια με τατου στο μπουτι και λιγο σσσ ..πειτε ρε αλανια για νεφελη λιγο οταν βγαζει το βυζι τι γινεται
Μπράβο αδερφέ τα περιέγραψε ωραιότατα. Άρτεμις ποια είναι δεν την έχω ακούσει αλλά άμα παίζει βυζί καλύτερο και από Νάντια πρέπει να την βρω ..αν κ φαν του βυζιου φουλ πρέπει και μια Νεφέλη να δοκιμάσω η κοπέλα φαινεται μουναραΘα στο περιγράψω εγώ το βυζί φίλε που το έχω τιμήσει όυκο λίγες φορές. Βυζακι 2ρι στητο ρογα κοιτάει στο θεό ολοφυσικο. Διπλό εκτός από Νάντια που είναι τρομερό ντουο με Άρτεμις ( τα καλύτερα βυζιά της πόλης) και με Τόκυο πιστεύω θα έκαναν ωραίο προγράμμα. Γενικά ότι ωραίο μουνι κυκλοφορεί στο κρισταλ θα το βρεις. Βυζί No1 Άρτεμις No2 Νάντια Νο3 Νεφέλη για τα δικά μου γούστα πάντα. Βιβή δεν έχει δοκιμαστεί λόγω κριτικών αλλά θα δοκιμαστεί και αυτό το βυζί εεεε μουνι εεεε συγγνώμη κορασίδα ήθελα να πω. Καλοπερναμε συντροφια
Να προσέχεις μόνο μην την πετύχεις σε μέρα που έχει περίοδο, δηλαδή περίπου 25 μέρες τον μήναΜπράβο αδερφέ τα περιέγραψε ωραιότατα. Άρτεμις ποια είναι δεν την έχω ακούσει αλλά άμα παίζει βυζί καλύτερο και από Νάντια πρέπει να την βρω ..αν κ φαν του βυζιου φουλ πρέπει και μια Νεφέλη να δοκιμάσω η κοπέλα φαινεται μουναρα
Να προσέχεις μόνο μην την πετύχεις σε μέρα που έχει περίοδο, δηλαδή περίπου 25 μέρες τον μήν
Ποια τη Νεφέλη ? Δεν ανησυχώ εγώ θα τις δαμασω τις έχω ?Να προσέχεις μόνο μην την πετύχεις σε μέρα που έχει περίοδο, δηλαδή περίπου 25 μέρες τον μήνα
Μήπως φιλτατε περνάςΝα προσέχεις μόνο μην την πετύχεις σε μέρα που έχει περίοδο, δηλαδή περίπου 25 μέρες τον μήνα
ΑυτήΗ Άρτεμις είναι αυτή που ήταν και στο παλιό ή άλλη?
Μήπως φιλτατε περνάς
κάντο λίγο λιανά αδερφέ.....Zakthess ιδιοκτήτρια του massaggio μασατζιδικου στη βίζιτα πρώτη είσαι...
Έχουμε πει πολλές φορές ότι πολλοί άντρες (να το παραφράσω λίγο) σκέφτονται με το κάτω κεφάλι και όχι με το πάνω, αν και διαχωρίζονται σαφώς οι λειτουργίες και οι χρήσεις του καθενός. Εις μάτην...... Ποτέ δεν βρίζω κανέναν αν και μερικές φορές χρειάζεται. Αλλά όχι δεν θα ρίξω το επίπεδό μου.Επισκεψη σημερα στο crystal με νεφελη μετα το σημερινο νομιζω σιγουρα τουλαχιστον μια φορα τον μηνα θα πηγαινω. Με ξενερωσε λιγο το οτι ενω ξαπλωσα χωρις πετσετα μου την εβαλε μονη της και μεχρι να με ρωτησει αν θελω σε ολο το σωμα δεν μου την εβγαζε, ισως φταιει οτι δεν εχω ξαναπαει μαζι της καθως ειανι η δευτερη φορα γενικα που πηγαινω. Στα του αγωνα πολυ καλη πολυ φτυσιμο και τελειωμα στα βυζια της μετα απο δικη της προτροπη. Στο μασαζ νομιζω βαζει λιγο παραπανω δυναμη καποιες φορες απο οτι πρεπει. Ξερει κανενας αν η νεφελη κανει τιποτα παραπανω εκτος φραπε?
Θα στο κάνω εγώ. Ο τύπος γράφει μαλακίες κ ψέματα συνέχεια κ επειδή του την μπαίνω σκέφτηκε με το 5χρονο μυαλό του να πει άλλη μία μαλακία. Για επιβεβαίωση διάβασε τα μηνύματα μου τόσα χρόνια κ τα δικά του. Έχει αλλάξει κ προφίλ βέβαια. Όπως είπα κ πριν δεν γουστάρω να γεμίζουμε σελίδες για μαλακίες όποτε για οτιδήποτε άλλο pmκάντο λίγο λιανά αδερφέ.....
Άστον να γράφει μαλακίες...Θα στο κάνω εγώ. Ο τύπος γράφει μαλακίες κ ψέματα συνέχεια κ επειδή του την μπαίνω σκέφτηκε με το 5χρονο μυαλό του να πει άλλη μία μαλακία. Για επιβεβαίωση διάβασε τα μηνύματα μου τόσα χρόνια κ τα δικά του. Έχει αλλάξει κ προφίλ βέβαια. Όπως είπα κ πριν δεν γουστάρω να γεμίζουμε σελίδες για μαλακίες όποτε για οτιδήποτε άλλο pm
Κανένας δεν το έχει δοκιμάσειΑν καποιος εχει παρει για μασαζ 2 κοπελες απο crystal αν μπορει ας μου στειλει πμ