You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
Τι εννοεις; Ηταν ψυχρες, αδιαφορες,; Δωσε καμμια πληροφορια γιατι εχω σκοπο να παω μεθαυριο. Αν ειναι να ακυρωσω…Πέρασμα από vana με Έλλη η κάτι τέτοιο από μασάζ μέτρια προς χαλί και από εκτόνωση μέτρια πράγματα λοιπόν οι κοπέλες που είχε ήταν πάρα πολλές και δεν μου άρεσε σχετικά το κλήμα
Νά μήν πας crystal η Venus spa για να περάσεις καλάΤι εννοεις; Ηταν ψυχρες, αδιαφορες,; Δωσε καμμια πληροφορια γιατι εχω σκοπο να παω μεθαυριο. Αν ειναι να ακυρωσω…
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.127
- Πόντοι
- 736
Διάβασμα, πολύ διάβασμα νέε του 2009....Καλημέρα, ως νέος τι μου προτεινετε για μασαζάκι, να παίξει και καμιά εισχώρηση?
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Εδώ δεν μπήκαμε εμείς...επειδη ειδα ειρωνικα σχολια για το ποστ μου και δεν μπηκα καν στο κοπο να απαντησω στους μαλακες που τα γραψαν ρωταω σοβαρα τωρα τι πρεπει να κανω για να μπρω στο πριβε???
P.s
Δεν μιλάς όμορφα
1)με τον τρόπο που μιλάς περιμένεις βοήθεια?επειδη ειδα ειρωνικα σχολια για το ποστ μου και δεν μπηκα καν στο κοπο να απαντησω στους μαλακες που τα γραψαν ρωταω σοβαρα τωρα τι πρεπει να κανω για να μπρω στο πριβε???
2)κ να σου δώσουν τηλέφωνα τι θα κάνεις? εδώ έφαγες πόρτα στο μασάτζιο που δεν είναι πριβέ
3) για να μπεις σε πριβέ πρέπει κάποιος να σε συστήσει. Για να σε συστήσει κάποιος πρέπει να σε ξέρει ή να έχεις αποδείξει εδώ μέσα με την πάροδο του χρόνου πως είσαι αξιόπιστος κ σοβαρός. Όποτε επανερχόμαστε στο 1
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.127
- Πόντοι
- 736
gavarit93 και Gaidourino τι σχεση υπάρχει;επειδη ειδα ειρωνικα σχολια για το ποστ μου και δεν μπηκα καν στο κοπο να απαντησω στους μαλακες που τα γραψαν ρωταω σοβαρα τωρα τι πρεπει να κανω για να μπρω στο πριβε???
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 2.356
Απλά πράγματά πας στα ελεύθερα έρχεσαι ενημερώνεις κ μετά από πολλές ενημερώσεις αφού σε εμπιστευτει κάποιος θα σε συστήσειεπειδη ειδα ειρωνικα σχολια για το ποστ μου και δεν μπηκα καν στο κοπο να απαντησω στους μαλακες που τα γραψαν ρωταω σοβαρα τωρα τι πρεπει να κανω για να μπρω στο πριβε???
Α κ πούσε μαθέ τρόπους μεγάλο προτέρημα
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.182
- Πόντοι
- 34.538
Πω πω ρε μαλακα..σε ξεχασα χθες βραδυΑπλά πράγματά πας στα ελεύθερα έρχεσαι ενημερώνεις κ μετά από πολλές ενημερώσεις αφού σε εμπιστευτει κάποιος θα σε συστήσει
Α κ πούσε μαθέ τρόπους μεγάλο προτέρημα
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.049
- Πόντοι
- 2.356
Τα έμαθα σήμερα το πρωί από τον μαύροΠω πω ρε μαλακα..σε ξεχασα χθες βραδυ
Falakrovouno
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος αλλά έχω στο σάιτ αλλά έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά.Νομιζω το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι το κρυσταλ και σαν χώρος και οι κοπέλες. Με Νάντια έχω πάει ευχαριστημένος και στα δύο σκελη
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Στειλε στο βαιμπερ!Καλα ..θα κανουμε κανενα τραπεζι παλι μεσοβδομαδα,εχει ποδοσφαιρο..
Αν θελει και κανενας αλλος να ερθει,να ανανεωσουμε λιγο την παρεα,
ας στειλει πμ..
Επίσκεψη εχθές στο luxury μετα από τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στην σελίδα του για να δοκιμάσω την Βικτώρια ...Βικτώρια όμορφη κοπέλα μικρή σε ηλικία μελαχρινή Κοντούλα με ωραία σώμα...
Μπαίνω ξαπλώνω και με το που μπαίνει μέσα με ενημερωνει οτι δεν κάνει κάτι άλλο εκτός μασάζ λέω δεν πειράζει αφού ήρθες κάτσε ξεκινάει το μασάζ και στο 10 λεπτό με γυρίζει κάνει και 5 λεπτά μπροστά μασάζ και μου λέει αν είναι να έρθει άλλη κοπέλα για έξτρα την λέω φέρε δεν υπάρχε εκείνη την ώρα καμία και με ενημερώσε ότι αφού δεν έχει έξτρα τελιωσαμε. Αν θα έκανα και εκτόνωση θα είχα αλλά 20 λεπτά... Ο ορισμός της κοροϊδίας κόστος 30€ 20 λεπτά μασάζ... Από εμένα έφαγε το μαγαζί κόκκινη κάρτα αφού δεν εκτιμάνε τα λεφτά μας ας τα χάσουν εμπάργκο από όλους μας
Μπαίνω ξαπλώνω και με το που μπαίνει μέσα με ενημερωνει οτι δεν κάνει κάτι άλλο εκτός μασάζ λέω δεν πειράζει αφού ήρθες κάτσε ξεκινάει το μασάζ και στο 10 λεπτό με γυρίζει κάνει και 5 λεπτά μπροστά μασάζ και μου λέει αν είναι να έρθει άλλη κοπέλα για έξτρα την λέω φέρε δεν υπάρχε εκείνη την ώρα καμία και με ενημερώσε ότι αφού δεν έχει έξτρα τελιωσαμε. Αν θα έκανα και εκτόνωση θα είχα αλλά 20 λεπτά... Ο ορισμός της κοροϊδίας κόστος 30€ 20 λεπτά μασάζ... Από εμένα έφαγε το μαγαζί κόκκινη κάρτα αφού δεν εκτιμάνε τα λεφτά μας ας τα χάσουν εμπάργκο από όλους μας
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
θαλασσινά ή κρεατικά ???Καλα ..θα κανουμε κανενα τραπεζι παλι μεσοβδομαδα,εχει ποδοσφαιρο..
Αν θελει και κανενας αλλος να ερθει,να ανανεωσουμε λιγο την παρεα,
ας στειλει πμ..
Περασα απο crystal με Βιβη. Τραγικη! Στο μασαζ ειναι επικίνδυνη! Πιεζει πανω στη σπονδυλική στηλη! Εμας να βάλουνε να κανουμε μασαζ που ειμαστε ασχετοι αυτο δεν θα το καναμε. Σε βαζει να τελειωσεις πανω σου ουτε καν στο χερι ή στο στηθος της. Επισης φλύαρη υπερβολικα. Ειναι παραφωνια στο κρυσταλ.
Αυτη πρεπει να δουλευε στη βανα με αλλο ονομα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος
Αυτη πρεπει να δουλευε στη βανα με αλλο ονομα αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος
Καλημέρα στην παρέα.
Είμαι από εξωτερικό και όταν έρχομαι, δοκιμάζω τα τελευταία δύο χρόνια διάφορα μαγαζιά όπως λουξουρι, βάνα, κρισταλ και στην Καραμανλή το ένα.
Τώρα θα ήθελα να πάω σε πριβε. Όποιος θέλει να με.βοηθησει ας γράψει μήνυμα.
Καλά να περνάμε, μα θέλει και λίγο να είμαστε ενωμένοι, διότι θα μας πάρουν τα σοβρακα στο τέλος.
Είμαι από εξωτερικό και όταν έρχομαι, δοκιμάζω τα τελευταία δύο χρόνια διάφορα μαγαζιά όπως λουξουρι, βάνα, κρισταλ και στην Καραμανλή το ένα.
Τώρα θα ήθελα να πάω σε πριβε. Όποιος θέλει να με.βοηθησει ας γράψει μήνυμα.
Καλά να περνάμε, μα θέλει και λίγο να είμαστε ενωμένοι, διότι θα μας πάρουν τα σοβρακα στο τέλος.