You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
περασμα προ ημερων απο Φαιη,Αννυ.μπηκα με αννυ γτ βιαζομουν.μετρια πραματα,αρκετα μπατσάκια.λιγο τα εκλαψα.δεν θα προτιμηθει ξανα
MassageAddict
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2019
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Περασματα τελευταιας βδομαδας
Ακουα με Ριτα που μαλλον ειχε ορεξη και θυμισε τον παλιο καλο της εαυτο!!μακαρι να συνεχισει ετσι..
Κρυσταλ νομιζω η Τοκυο το χει παει σε αλλο επιπεδο..την αγαπαμε για την διαθεση της να περασεις και να περασει καλα?
Διαβασα για Βανα οτι η Ελισαβετ ειναι στην υποδοχη..μηπως να μπει στο ροστερ παλι;;
Αυτα..καλες βουτιες και προς τους καταστηματαρχες..αναβαθμιστε τις υπηρεσιες γιατι η εξελιξη μας εχει ξεπερασει σε σχεση με Αθηνα που επισης περασα σουπερ με ενα κατ οικον..
χαιρετισμους!!
Ακουα με Ριτα που μαλλον ειχε ορεξη και θυμισε τον παλιο καλο της εαυτο!!μακαρι να συνεχισει ετσι..
Κρυσταλ νομιζω η Τοκυο το χει παει σε αλλο επιπεδο..την αγαπαμε για την διαθεση της να περασεις και να περασει καλα?
Διαβασα για Βανα οτι η Ελισαβετ ειναι στην υποδοχη..μηπως να μπει στο ροστερ παλι;;
Αυτα..καλες βουτιες και προς τους καταστηματαρχες..αναβαθμιστε τις υπηρεσιες γιατι η εξελιξη μας εχει ξεπερασει σε σχεση με Αθηνα που επισης περασα σουπερ με ενα κατ οικον..
χαιρετισμους!!
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Guys ποιες είναι οι μεγαλύτερες και καλύτερες βυζάρες τις πόλης να μου της δώσει στο στόμα και να σκάσω το 50ρικο μου με ευχαρίστηση?
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 491
Πρόσφατη επίσκεψη σε κρυσταλ με Ναντια. Εξαιρετικό μασαζ. Αρχισα να ξυπναω απο την χαλαρωση με το αγγιγμα απο τις ρωγες της στην πλατη μου. Εξαιρετοι βυζοι δυνατο κορμι, μπατσες στην κωλαρα της.. Θα ξαναπαω εννοειται
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Nantia crystal είναι δλδ τα βυζομπαλα που λένε όλοι ?
Falakrovouno
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Ναι φίλε πρόσφατη επίσκεψη και συμφωνώ σε όλα με τον billsalonika.Nantia crystal είναι δλδ τα βυζομπαλα που λένε όλοι ?
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Πολύ μεγάλος ο βυζος?Ναι φίλε πρόσφατη επίσκεψη και συμφωνώ σε όλα με τον billsalonika.
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
Επίσης να προσθέσω πέρασμα όρο ημερών από. Βάνα με Βερόνικα πολύ ικανοποιημένος στα του καθήκοντος κλασσικά . Φεύγοντας είδα μια κοπέλα με μπλε μάτια μελαχρινή και δύο πλεξούδες ξανθές που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Έχει περάσει κανείς ξέρει τπτ?πρέπει. Να είναι καινούργια
np salonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
περασμα προ ημερων απο Φαιη,Αννυ.μπηκα με αννυ γτ βιαζομουν.μετρια πραματα,αρκετα μπατσάκια.λιγο τα εκλαψα.δεν θα προτιμηθει ξανα
τελικα ειναι η φαιη απο το angelπερασμα προ ημερων απο Φαιη,Αννυ.μπηκα με αννυ γτ βιαζομουν.μετρια πραματα,αρκετα μπατσάκια.λιγο τα εκλαψα.δεν θα προτιμηθει ξανα
καλησπέρα
πρόσφατη επίσκεψη στο crystal , συνεδρία με την Αρτεμις, νεαρή, εκτιμώ 20-23 χρονών, μελαχρινή, ανάστημα κοντά στο 1,70, ωραίο σώμα και στήθος, όμορφη, γλυκιά και πρόσχαρη στη συμπεριφορά και στη κουβέντα, από μασάζ μέτρια πράγματα, ωστόσο προσπαθεί να μείνεις ευχαριστημένος
κατά την άποψή μου, μια από τις top επιλογές στο μαγαζί είναι η Νάντια, συνδυάζει θεραπευτικό και αισθησιακό μασάζ, ξανθιά, ψηλή με χυμώδες σώμα και πλούσιο στήθος, πάντως νομίζω ότι τελευταία έχει βάλει παραπανίσια κιλά
Νεφέλη και Τόκυο επίσης είναι αξιόλογες επιλογές (για την Τόκυο αν δεν σας πειράζουν τα άπειρα τατουάζ που έχει)
να είμαστε καλά
πρόσφατη επίσκεψη στο crystal , συνεδρία με την Αρτεμις, νεαρή, εκτιμώ 20-23 χρονών, μελαχρινή, ανάστημα κοντά στο 1,70, ωραίο σώμα και στήθος, όμορφη, γλυκιά και πρόσχαρη στη συμπεριφορά και στη κουβέντα, από μασάζ μέτρια πράγματα, ωστόσο προσπαθεί να μείνεις ευχαριστημένος
κατά την άποψή μου, μια από τις top επιλογές στο μαγαζί είναι η Νάντια, συνδυάζει θεραπευτικό και αισθησιακό μασάζ, ξανθιά, ψηλή με χυμώδες σώμα και πλούσιο στήθος, πάντως νομίζω ότι τελευταία έχει βάλει παραπανίσια κιλά
Νεφέλη και Τόκυο επίσης είναι αξιόλογες επιλογές (για την Τόκυο αν δεν σας πειράζουν τα άπειρα τατουάζ που έχει)
να είμαστε καλά
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Βγάζει το από κάτω ή μόνο το από πάνω;καλησπέρα
να είμαστε καλά
ναι, έως του εσωτερικού κάτω ρούχουΒγάζει το από κάτω ή μόνο το από πάνω;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Έγινε ξανθιά η ΝΑΝΤΙΑ; Άλλο πάλι αυτό. Εξτραδακια παίζουν;καλησπέρα
να είμαστε καλά
billsalonika1926
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.676
- Πόντοι
- 491
Πρόσφατη επίσκεψη Vana - Σταυρουπολη. Μασάζ με Ελίνα (Έλενα - Ελένη ή κάτι τέτοιο... ) μια 35άρα μάλλον, κοντή μεν, ευπαρουσίαστη κι ευγενική δε. Καλό μασάζ, με χαλάρωσε. Τα έβγαλε όλα πλην κάτω εσωρούχου. Επικοινωνιακή, με όρια, αλλά και με αισθησιασμό. Μάλλον θα ξαναπάω.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
σωματάκι @billsalonika το κορίτσι?Πρόσφατη επίσκεψη Vana - Σταυρουπολη. Μασάζ με Ελίνα (Έλενα - Ελένη ή κάτι τέτοιο... ) μια 35άρα μάλλον, κοντή μεν, ευπαρουσίαστη κι ευγενική δε. Καλό μασάζ, με χαλάρωσε. Τα έβγαλε όλα πλην κάτω εσωρούχου. Επικοινωνιακή, με όρια, αλλά και με αισθησιασμό. Μάλλον θα ξαναπάω.