You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (9 μέλη και 58 επισκέπτες)
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Στο Crystal σημερα ήταν Αντριάννα, Τόκιο και Ελίνα. Ήθελα να πιω ένα φραπε απο τα χεράκια της Νάντιας αλλα τελικά δεν ήπια καφέ και αποχώρησα. Αυτό με τα extraδάκια το είχα ψιλιαστεί με την Αντριάννα παλιότερα.
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 206
Πρώτη φορά ναι σε δραχμές πλήρωσα φίλος.........Τελευταία όμως σε ευρώ......Ελπίζω να σε κάλυψα.......Αν κρίνω από τα σχόλια σου, εσύ τελευταία φορά που πήγες είχες πληρώσει σε δραχμές...
Δεν ήταν ειρωνεία......πλάκα ήταν...........Επιστρέφω την ειρωνεία. Απλά δεν θέλω να μιλήσω με συγκεκριμένο άτομο εκεί μέσα . Αν ξέρει κανείς ρώτησα.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Η ελινα είναι καινούργια; Περιγραφή έχουμε; Και υπηρεσίες (έξτρα);Στο Crystal σημερα ήταν Αντριάννα, Τόκιο και Ελίνα. Ήθελα να πιω ένα φραπε απο τα χεράκια της Νάντιας αλλα τελικά δεν ήπια καφέ και αποχώρησα. Αυτό με τα extraδάκια το είχα ψιλιαστεί με την Αντριάννα παλιότερα.
Ξανθιά νεαρή κανονικού αναστήματος, μικρομετριο στήθος, μασάζ ψιλοαδιαφορο, κατεβάζει μπλουζάκι. Απο υπηρεσίες ακολουθει την πολιτική +10 να πιάσεις, +10 να ακουμπήσεις και πάει λέγοντας. Ψάχνει για κορόιδα, δεν θα προτιμηθεί ξανά.Η ελινα είναι καινούργια; Περιγραφή έχουμε; Και υπηρεσίες (έξτρα);
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Κατάλαβα. Ευχαριστώ. Συνεχίζω το εμπάργκο λοιπόνΞανθιά νεαρή κανονικού αναστήματος, μικρομετριο στήθος, μασάζ ψιλοαδιαφορο, κατεβάζει μπλουζάκι. Απο υπηρεσίες ακολουθει την πολιτική +10 να πιάσεις, +10 να ακουμπήσεις και πάει λέγοντας. Ψάχνει για κορόιδα, δεν θα προτιμηθεί ξανά.
Περασμα απο Crystal , με Δαναη, καινουργια κοπελα. Μετριο αναστημα, μικρο στηθος, μεγαλη περιφερεια, ξανθια, μικρουλα 22-23. Πολυ δυναμη στο μασαζ χωρις ιδιαιτερη τεχνικη, καλο social. Εκτονωση μετρια πραματα. Μετριο προς αρνητικο προσημο. Συστηνεται προσπερασμα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Νομίζω είναι η παλιά Ιωάννα στην Βάνα. Μέτρια προς χάλια. Αλλά περί ορέξεως…Περασμα απο Crystal , με Δαναη, καινουργια κοπελα. Μετριο αναστημα, μικρο στηθος, μεγαλη περιφερεια, ξανθια, μικρουλα 22-23. Πολυ δυναμη στο μασαζ χωρις ιδιαιτερη τεχνικη, καλο social. Εκτονωση μετρια πραματα. Μετριο προς αρνητικο προσημο. Συστηνεται προσπερασμα
pirosvestis43
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2021
- Like
- 183
- Πόντοι
- 1
εχει καινούριες στη βάνα , κανε μας μια περιγραφη τους και αμα περασεις με καμια καινουρια δωσε ενημερωση για εξτραδακια ρουχα πιασιματα κλπΠαλικάρια καλησπέρα
Σκέφτομαι να κάνω καταδρομική σήμερα το απόγευμα στη Βάνα
Έχουμε καμία καλή πρόταση ?
masssazakias123
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σας παιδια... στη Βανα ολες κανουν μασαζ ή εχει και καποιες που σηκωνουν μονο τα τηλ ?
Νομίζω η Ελισάβετ πλέον σηκώνει μόνο τα τηλέφωνα. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις.....γεια σας παιδια... στη Βανα ολες κανουν μασαζ ή εχει και καποιες που σηκωνουν μονο τα τηλ ?
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Η παλιά γνωστή Ελισάβετ;Νομίζω η Ελισάβετ πλέον σηκώνει μόνο τα τηλέφωνα. Αλλά μπορείς να ρωτήσεις.....
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.099
- Πόντοι
- 736
Η μαυρούλα στο massagio απο υπηρεσίες τι λέει;
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Η παλιά γνωστή Ελισάβετ
ναι αυτη..Η παλιά γνωστή Ελισάβετ;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑεχει καινούριες στη βάνα , κανε μας μια περιγραφη τους και αμα περασεις με καμια καινουρια δωσε ενημερωση για εξτραδακια ρουχα πιασιματα κλπ
τελικά χθες περασα με μια εφη 30+20
δε τρελάθηκα κιόλας
απλα διεκπεραιωτικη
δε θα ξαναπροτιμηθει.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Πόσες φορές κοίταξε το ρολοι αυτή;ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
τελικά χθες περασα με μια εφη 30+20
δε τρελάθηκα κιόλας
απλα διεκπεραιωτικη
δε θα ξαναπροτιμηθει.
Πήγα κρυσταλ και πηρα Λίνα. Πολύ ψοφια, όλα μετρια, μασαζ και φραπες. Ζητουσα και κατι παραπανω απο πιασιματα και να κατεβασει φουστα αλλα μου ελεγε την αλλη φορα και τετοια. Χρημα ήθελε αλλα δεν έδινα ευρω. Επειδη είμαι νεος στο χωρο θέλω να ρωτησω αν πας 4-5 φορεσ στην ιδια μασατζου μπορει να γινει κατι περισσοτερο; Υπαρχει καποιος που τις "ταισε" πολλες φορες και είδε χαρα στα σκελια του ή καμμια πίπα; Υποψιαζομαι τις απαντησεις αλλα το φορυμ ειναι για να ρωτας...
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Η γνωστή ΕΛΣΑ; Θα έκανα μασάζ μαζί της. Καλό.ναι αυτη..
Πολύ καλός λόγος για να πάω Βάνα!Η γνωστή ΕΛΣΑ; Θα έκανα μασάζ μαζί της. Καλό.
Ξέρετε αν η Έλσα περνάει για πρόγραμμα??