Καλησπέρα σε όλους.
Αρχικά, ευχαριστώ τους παλιούς για την καθοδήγηση και τις συμβουλές. Παραθέτω την πρώτη μου εμπειρία λοιπόν.
Εισαγωγή στο στίβο με παρθενκή επίσκεψη Venus Spa Κων. Καραμανλή. Αφού καλούσα σε aqua και venus για 1-2 μέρες χωρίς αποτέλεσμα, απάντησε η Κατερίνα από Venus. Με ενημερώνει ότι είναι μόνο αυτή στο χώρο και κλείνω ραντεβού επί τόπου. Πηγαίνω, με ενημερώνει διακριτικά με ατάκες του στυλ 'έχεις ξαναέρθει σε τέτοιου είδους spa?' και 'α! σε ποιο έχεις πάει?' Πολύ φιλική και ευγενική κοπέλα και φαινόταν σαν να είναι από φυσικού της έτσι. Με ενημερώνει για το 30 + 20 και την ενημερώνω από μόνος ότι έχω στη διάθεση μου 35 λεπτά, οπότε τόσο κράτησε η επίσκεψη. Η κοπέλα όμορφη, με μικρό και στητό στήθος, επιτρέπει να απλώνεις χέρι και να χαμηλώσεις το σουτιέν της, μέχρι εκεί. Κάνει απαλό χαλαρωτικό μασάζ, ίσα-ίσα για να μπεις στο κλίμα χαλάρωσης, με ύφος αισθησιακό. Αν έχετε απαιτήσεις για πέρασμα από καλίμπρα και ίσιωμα, τότε σε καμία περίπτωση. Στα του αγώνα, δεν υπήρχε τάση διεκπεραιωτική και σου δίνει την εντύπωση ότι το απολαμβάνει επίσης. Σαν αρνητικό θα αναφέρω το χώρο όπου με πρότεινε πριν και μετά να κάνω ντουζ αλλά η ντουζιέρα δυστυχώς φαινόταν χειρότερη από δημοτικού γυμναστηρίου, οπότε με τίποτα. Λέω να συνεχίσω με Νατάσα από Venus που έχει παινευτεί πολύ, όπως και να έχει θα επανέλθω με εντυπώσεις.
Αγωνιστικού χαιρετισμούς, υγεία και λεφτά για πέταμα.