Μην τον πιστεύετε, γνωστός μαλάκας. Όποια δεν του κάθεται βγαίνει κ λέει μαλακίες. Έχει αλλάξει κ username 2-3 φορέςΦίλε θα μπορούσες να μου στείλεις τηλέφωνο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.489
- Πόντοι
- 216
Πήρα την Ρένα, μελαμψή με ωραίο στήθος και ωραίο στοματικό.....Μπορείς φίλε να μας πεις ποιο κορασιο διάλεξες και μια περιγραφή σωματότυπο και υπηρεσίες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
Τώρα σίγουρα κάνεις πλάκα εΚαλησπέρα παιδια ποιος μπορει να μιυ δωσει ενα τηλέφωνο απο πριβε μασαζζ
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Συγνώμη βρε παλικάρι μου. Μήπως θες να σου δώσουμε και 100 ευρώ να σου βγει και τσάμπα;Καλησπέρα παιδια ποιος μπορει να μιυ δωσει ενα τηλέφωνο απο πριβε μασαζζ
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Μισό να κάνω ποπ κορνΚαλησπέρα παιδια ποιος μπορει να μιυ δωσει ενα τηλέφωνο απο πριβε μασαζζ
Ps δεν λες να βάλεις μυαλό
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Μπορώ εγώ.Καλησπέρα παιδια ποιος μπορει να μιυ δωσει ενα τηλέφωνο απο πριβε μασαζζ
Από ποιό θες?
Γεια σου να ρωτήσω γιατί μπερδεύτηκα Εγνατίας 112 μου βγάζει το eve spa αυτό είναι η κάνω λάθος. Σε ευχαριστώΕπίσκεψη στο Relax Spa, Εγνατίας 112 ισόγειο. Άλλαξε το ρόστερ, είδα κάποιες καινούργιες (3). Μασάζ με Άννα, 30 συν 20. Καλή μελαχρινή όμορφη. Θα ξαναπάωγια δοκιμή με τις άλλες 2.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Δωστε του ρε παιδια να παρει τηλεφωνο να χασει τα λογια του να γινει ρομπα. πλακα θα εχει.
Τελικα η Αντζυ (Ροζιτα), αν και γεματη ηταν τελεια λυση για ενα γρηγορο ξεκαυλωμα.
Απο οτι μου ειχε πει, μαλλον παντρευτηκε, γιατι το κινητο της εχει μονιμη φραγη.
Αν καποιος συναγωνιστης εχει αλλη πληροφορια, ας ενημερωσει!
Απο οτι μου ειχε πει, μαλλον παντρευτηκε, γιατι το κινητο της εχει μονιμη φραγη.
Αν καποιος συναγωνιστης εχει αλλη πληροφορια, ας ενημερωσει!
Το body free που είναι στην Καραμανλή και εκεί στο Ιπποκράτειο που ήταν η Αγάπη με την Ζέτα. Και αυτές με αγγελίες δουλεύουν, άρα φρι θεωρούνται.Ανατολικά έχει κάποιο φρι που να αξίζει;
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Να υποθέσω, το χιλιοστό προφίλ της Ψάλτη;
Εμφανίσιμη Ελληνίδα
Εμφανίσιμη Ελληνίδα με πλούσιο στήθος μόνο σε δικό σου χώρο και μόνο με δωράκι.. Στείλε μου μνμ στο vaswsexy@gmail.com..
kanesex.com
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Και δεν απαντάει κιόλας σε email
Τσέκαρε παραπάνω ρε συ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γεια σου να ρωτήσω γιατί μπερδεύτηκα Εγνατίας 112 μου βγάζει το eve spa αυτό είναι η κάνω λάθος. Σε ευχαριστώ.
Τσέκαρε παραπάνω ρε συ
Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Η Αγάπη με την Ζέτα που έχουν αγγελία;Το body free που είναι στην Καραμανλή και εκεί στο Ιπποκράτειο που ήταν η Αγάπη με την Ζέτα. Και αυτές με αγγελίες δουλεύουν, άρα φρι θεωρούνται.
debatelaw1
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
αν δεν κανω λαθος, εκει ειναι 3 μαγαζια ! στο ισογειο, οπως λεει ο συναδελφος, το eve spa που δεν παιζει κατι αλλο εκτος απο μασαζ και το dames ! τους οροφους τους μπερδευω, θα το παιξεις δια της εις ατοπον επαγωγης !Γεια σου να ρωτήσω γιατί μπερδεύτηκα Εγνατίας 112 μου βγάζει το eve spa αυτό είναι η κάνω λάθος. Σε ευχαριστώ
Σ ευχαριστώΚαι δεν απαντάει κιόλας σε email
Τσέκαρε παραπάνω ρε συ
Σ' ευχαριστώαν δεν κανω λαθος, εκει ειναι 3 μαγαζια ! στο ισογειο, οπως λεει ο συναδελφος, το eve spa που δεν παιζει κατι αλλο εκτος απο μασαζ και το dames ! τους οροφους τους μπερδευω, θα το παιξεις δια της εις ατοπον επαγωγης !
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
To dames είναι στον πάνω όροφο. Πιο χαμηλά είναι το eveΣ ευχαριστώ
Σ' ευχαριστώ
priestx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 142
- Πόντοι
- 0
Καλημερα στην παρεα παρακολουθω αρκετό καιρό. Έτυχε να ανέβω Θεσσαλονίκη και να έχω λίγο χρόνο ελεύθερο άλλα Δυστυχώς δεν αξιοποιήθηκε καθώς πέρασα απο aqua και η μόνο διαθέσιμη ήταν μια ξανθιά λίγο μεγάλη ονομα δεν συγκράτησα . Άλλα μου φάνηκε ότι είχε μασέλα και την έκανα με ελαφρά. Ποιο άλλο να προτιμήσω για full μπορεί κάποιος να προτείνει?