You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 68K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (9 μέλη και 43 επισκέπτες)
Αρτέμις στο Crystal. Στήθος σε άλλο επίπεδο…Κατά τη γνώμη σας, ποιο είναι το καλύτερο βυζί στο χώρο αυτή την περίοδο; Εν ενέργεια. Για βυζολαγνους
Ακολουθεί (σε κάποια απόσταση βέβαια) η Ναντια
Καλημέρες... επίσκεψη crystal κ ραντεβού με κριστιανα..28-30 αδύνατο μωράκι μ φλογερό βλέμμα...όταν έβγαλε μπλούζα μ ξενέρωσε που είδα ταττο κ piercing ..όλες ακολουθούν τον «αρχηγό»τοκυο σαυτο το μαγαζί... ούτε ζέστη ούτε κρύο μέτρια πράματα ίσως φταίει κ η διάθεση μου μετά από τόσο καιρό καραντίνας.. καλή ανάσταση σε όλους
Γύρισε η Σάσα στην Εβίτα;;κοντα στα 30.με καλο κρεβατι.ωραια πιπα.κ ειναι στην εβιτα μετα της 5.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Την ίδια άποψη έχω και εγώ για ΚριστιανναΚαλημέρες... επίσκεψη crystal κ ραντεβού με κριστιανα..28-30 αδύνατο μωράκι μ φλογερό βλέμμα...όταν έβγαλε μπλούζα μ ξενέρωσε που είδα ταττο κ piercing ..όλες ακολουθούν τον «αρχηγό»τοκυο σαυτο το μαγαζί... ούτε ζέστη ούτε κρύο μέτρια πράματα ίσως φταίει κ η διάθεση μου μετά από τόσο καιρό καραντίνας.. καλή ανάσταση σε όλους
Η Αλεξία γύρισε στο crystal;Την ίδια άποψη έχω και εγώ για Κριστιαννα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Τις φορές που πήγα Crystal, δεν ήταν εκείΗ Αλεξία γύρισε στο crystal;
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Πηρα τηλ σε μασατζιδικο της πολης για να μαθω τι παιζει απο θεμα υγιεινης αν κανουν σελφ τεστ κτλπ και μου ειπαν τι ειναι τα σελφ τεστ κ δεν ξερουμε τετοια πραγματα κ φρικαρα!!!!Εδω κανουμε μονο θερμομετρηση στης κοπελες κ τπτ αλλο!!!!Προσοχη μαγκες μου διοτι 2 φιλοι απο δυτικα την πατησαν κ τωρα ειναι με κορωνα!!!!Ν.3.
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Μήπως να μας έλεγες πού έγινε αυτό, για να ξέρουμε και εμείς;Πηρα τηλ σε μασατζιδικο της πολης για να μαθω τι παιζει απο θεμα υγιεινης αν κανουν σελφ τεστ κτλπ και μου ειπαν τι ειναι τα σελφ τεστ κ δεν ξερουμε τετοια πραγματα κ φρικαρα!!!!Εδω κανουμε μονο θερμομετρηση στης κοπελες κ τπτ αλλο!!!!Προσοχη μαγκες μου διοτι 2 φιλοι απο δυτικα την πατησαν κ τωρα ειναι με κορωνα!!!!Ν.3.
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.470
- Πόντοι
- 2.846
οχι.Γύρισε η Σάσα στην Εβίτα;;
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.470
- Πόντοι
- 2.846
κανονικο σωμα κοντα στο2 βυζακι.κ κοντα στα 30Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Σωματότυπος η νεαρά?
Ξέρεις που δουλεύει;
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 234
- Πόντοι
- 21
Ας γράψει κάποιος δύο κουβέντες για τη Βίκυ στη Δελφών. Κώστος και κανένα link.
Έψαξα για το crystal και βρήκα ένα στη Τούμπα , πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε κανένας. Μετά από μερικές ώρες μη πήραν πίσω και ρωτούσαν γιατί κάλεσα.......
Έψαξα για το crystal και βρήκα ένα στη Τούμπα , πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε κανένας. Μετά από μερικές ώρες μη πήραν πίσω και ρωτούσαν γιατί κάλεσα.......
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Αν εμφανιστεί πάντως θα ήθελα ένα ΡΜ!Ρενα τελος
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Βρες αγγελία της στο κανεσεξ κ;ι στείλε μήνυμα από εκεί για να σε περάσει Face control. Δεν έχει τηλέφωνο.Ας γράψει κάποιος δύο κουβέντες για τη Βίκυ στη Δελφών. Κώστος και κανένα link.
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Χρόνια πολλά σε όλους ,επίσκεψη προ ημερών σε Θεανώ που αναγράφηκε πιο πίσω,χυπικη κατάσταση ,μασάζ άνω του μετρίου κ ως εκεί ,χώρος στο Ράδιο Σίτυ,με άφησε να κάνω μπάνιο εκεί,και βγήκα με μπαργαλατσο έξω δεν είπε τίποτα ξάπλωσα χώρις πετσέτα αλλά ως εκεί ,μασάζ έκανα κ καλά μόνο στα πόδια μήπως πάει στο σημείο αλλά δεν....1 ώρα 20€,αξίζει μόνο για μασάζ......
Υγ. Η Βίκυ πώς είναι στο kanesex ως Βίκυ η με άλλο όνομα ?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.857
- Πόντοι
- 2.356
Την έχει βγάλει την αγγελία εδώ κ μέρεςΧρόνια πολλά σε όλους ,επίσκεψη προ ημερών σε Θεανώ που αναγράφηκε πιο πίσω,χυπικη κατάσταση ,μασάζ άνω του μετρίου κ ως εκεί ,χώρος στο Ράδιο Σίτυ,με άφησε να κάνω μπάνιο εκεί,και βγήκα με μπαργαλατσο έξω δεν είπε τίποτα ξάπλωσα χώρις πετσέτα αλλά ως εκεί ,μασάζ έκανα κ καλά μόνο στα πόδια μήπως πάει στο σημείο αλλά δεν....1 ώρα 20€,αξίζει μόνο για μασάζ......
Faliriotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα και χρονια πολλά.
Πριν λίγες ημέρες μεγάλη εβδομάδα πέρασμα από angels spa στην Βασίλης Όλγας με Φαίη πρώην Αλεξάνδρα από Μαριάννα. Παρούσα και η Άννυ που δεν είναι στα γούστα μου λίγο περιττών κιλών οπότε δεν την πήρα.
Στα του αγώνα την έριξα ένα δυνατό γαμησι που το ευχαριστήθηκα.
Πριν λίγες ημέρες μεγάλη εβδομάδα πέρασμα από angels spa στην Βασίλης Όλγας με Φαίη πρώην Αλεξάνδρα από Μαριάννα. Παρούσα και η Άννυ που δεν είναι στα γούστα μου λίγο περιττών κιλών οπότε δεν την πήρα.
Στα του αγώνα την έριξα ένα δυνατό γαμησι που το ευχαριστήθηκα.