Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
419
Πόντοι
26
Έχω βρεθεί μαζί της (δεν ξέρω το παρελθόν της), καθαριότητα στην συνάντηση προφανώς με προφύλαξη χωρίς ίχνος ξεπέτας και πολύ επικοινωνιακή και με καλούς τρόπους.
Ίσως εγώ στάθηκα τυχερός ή ο φίλος άτυχος
καλημερα στην παρεα
συμφωνώ και εγω με τα λεγόμενα σου,η κοπελα ηταν άψογη σε ολα

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Καλησπέρα σε όλους.επισκέφθηκα τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Καμία σχέση με μασάζ η αγγελια.30 ευρώ μου είπε στο τηλ μασάζ και εκτόνωση αλλά το μασάζ είναι 5 λεπτα χάδια στη πλάτη και μετά γύρισμα για εκτόνωση.+20 για στοματικό.εμφανισιακα είναι μια ωραία κοπέλα με πιασίματα αλλά 30 ευρώ για 5λεπτη μαλακια.εγω δυστυχώς επειδή είχα καιρό να κάνω κάτι της είπα και για στοματικό αλλά η κοπέλα δεν το κατέχει το άθλημα.λογο οικονομικής δυσκολίας λογικά έβαλε την αγγελία αλλά δεν παρέχει κάτι αξιολογο.νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.

Κάνε μια περιγραφή της αν θες γιατί φαντάζομαι οτι οι φωτογραφίες δεν είναι αληθινές.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.340
Πόντοι
736
Ενώ οι άλλες το βγάζουν το κιλοτάκι έτσι ε
Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά η Ρία είναι μούναρος
η Ρια εκεί που θέλει προχωράει πολύ...
Τουλάχιστον πριν πάει στη Βανα... Και νομίζω από εκεί γιαυτό έφυγε...

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.340
Πόντοι
736
Μάγκες μου όλοι οι άνθρωποι εκεί που θέλουν προχωράνε πολύ..
το έχω ξαναπεί ότι η κάθε κοπέλα μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω με έναν πελάτη ακόμα και Χωρίς χρήματα αλλά στην προκειμένη περίπτωση η συγκεκριμένη κάποτε το είχε σύστημα να προχωράει

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Καλησπερα συναδερφοι!
Υπαρχει κανενα καλο μασατζιδικο στην Θεσσαλονικη αυτη την στιγμη!? Επικειται επαγγελματικο ταξιδι .............!
οποιαδηποτε πληροφορια καλοδεχουμενη!  :hi:

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
Ξερει κανεις αν αξιζει το vana spa?

Υπάρχουν εκατοντάδες μηνύματα σε αυτό το νήμα για το συγκεκριμένο. Τι εννοείς αν αξίζει; Αυτό είναι υποκειμενικό και εξαρτάται κάθε φορά και από τον ανταγωνισμό. Έχεις πάει κάπου αλλού; Αν ναι, πες μας από που έμεινες ικανοποιημένος και από που όχι. Ίσως έτσι κάποιος μπορέσει να σε βοηθήσει. Συγκριτικά με ό,τι έχεις δοκιμάσει δηλαδή.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Κάνε μια περιγραφή της αν θες γιατί φαντάζομαι οτι οι φωτογραφίες δεν είναι αληθινές.

Kalispera,

Pou mporoume na diabasoume / mathoume perissotera gai thn Ria?
eimai palios sunagonistis alla pleon me fagane ta xena..
otan erxomai omos suxna pukan olo kai tah karatiso epafi me kapoio kai tha diabaso ti paizei sthn poli mas..
opoios thelei an mou apantisie me PM.
kala na pername kai me prosoxi

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Καμία σχέση με μασάζ η αγγελια.30 ευρώ μου είπε στο τηλ μασάζ και εκτόνωση αλλά το μασάζ είναι 5 λεπτα χάδια στη πλάτη και μετά γύρισμα για εκτόνωση.+20 για στοματικό.εμφανισιακα είναι μια ωραία κοπέλα με πιασίματα αλλά 30 ευρώ για 5λεπτη μαλακια.εγω δυστυχώς επειδή είχα καιρό να κάνω κάτι της είπα και για στοματικό αλλά η κοπέλα δεν το κατέχει το άθλημα.λογο οικονομικής δυσκολίας λογικά έβαλε την αγγελία αλλά δεν παρέχει κάτι αξιολογο.νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.
Tη ειναι αυτη νεο φρουτο παντος απο τα τηλ που εχει το ενα εχει φραγη το αλλο ειναι κλειστο

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
64
Πόντοι
1
καλησπέρα στο vana spa το μασσαζ εχει φραπε και στοματικο η μονο μασαζ?

Manthes38

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Θες να δώσεις μια περιγραφή για την κοπέλα; Εμφανισιακά, πρόσωπο, σώμα; Και πώς ήταν στο στοματικό; Ντυμένη;;;
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
1,70 καστανόξάνθη γύρω στα 58-60 κιλα,ομορφουλα και συμπαθητικια.Με κάτι σαν νυχτικό και φουστανακι με υποδέχτηκε.στοματικο ήταν σαν να μην εχει κάνει ποτέ στη ζωή της.της είπα αν πρόκειται να συνεχίσει αυτό που κάνει θα πρέπει να βελτιωθεί τουλάχιστον στο στοματικό..γιατί να πληρώνει κάποιος για στοματικό 50ευρω και πεντάλεπτο χαιδεμα πλάτης είναι υπερβολικο

Manthes38

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
16
Πόντοι
0
1,70 καστανόξάνθη γύρω στα 58-60 κιλα,ομορφουλα και συμπαθητικια.Με κάτι σαν νυχτικό και φουστανακι με υποδέχτηκε.στοματικο ήταν σαν να μην εχει κάνει ποτέ στη ζωή της.της είπα αν πρόκειται να συνεχίσει αυτό που κάνει θα πρέπει να βελτιωθεί τουλάχιστον στο στοματικό..γιατί να πληρώνει κάποιος για στοματικό 50ευρω και πεντάλεπτο χαιδεμα πλάτης είναι υπερβολικο
Sexaris66 ελπίζω να σε κάλυψα με το μήνυμα εδώ πέρα.δεν βρήκα πως μπορώ να απαντήσω στα μηνύματά και μέσα από το προφίλ σου δεν με άφηνε να σου στείλω μηνυμα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Παντος το τηλ της τυπε ειναι κλειστο σημερα τη εγινε της μιας μερας ηταν?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Εχει δικο της χώρο;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom