You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
@ giannishot
Μας θεωρείτε ηλίθιους ;
Δεν καταλαβαίνουμε τι είστε και τι θέλετε να κάνετε;
2 μηνύματα ο ένας , 5 μηνύματα ο άλλος και ξαφνικά ανακαλύπτετε κοπέλες που κάνουν ακαποτα κλπ.
Επειδή σ’ αυτήν την πόλη όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, και για να το πω όσο πιο επιστημονικά μπορώ, get the fuck out of here (που θα λέγανε και στο χωριό μου, στο ορεινό Λασίθι).
Άντε με τον κάθε νταβατζή/νταλαβερτζη εδώ μέσα.
ΥΓ. Κάποια στιγμή πρέπει και οι ίδιες οι κοπέλες να ενδιαφερθούν γι αυτά που γράφετε και να σας μαζέψει η Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος.
Μας θεωρείτε ηλίθιους ;
2 μηνύματα ο ένας , 5 μηνύματα ο άλλος και ξαφνικά ανακαλύπτετε κοπέλες που κάνουν ακαποτα κλπ.
Επειδή σ’ αυτήν την πόλη όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, και για να το πω όσο πιο επιστημονικά μπορώ, get the fuck out of here (που θα λέγανε και στο χωριό μου, στο ορεινό Λασίθι).
ΥΓ. Κάποια στιγμή πρέπει και οι ίδιες οι κοπέλες να ενδιαφερθούν γι αυτά που γράφετε και να σας μαζέψει η Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος.
Φίλε μου δε διαφωνώ σε αυτό που λες γι'αυτό και δεν την διάλεγα ποτέ ούτε στο ριλαξ ούτε στο Βάνα. Αλλά όπως έχω ξαναπεί πιστεύω όλα είναι θέμα μαγαζιού και στο crystal ακολουθεί τη γραμμή του μαγαζιού που δεν περιέχει έξτρα+ έξτρα+ έξτρα συν ένα νεφρό. Όλο το παιχνίδι μέσα στη τιμή των 50€.Πως πάτε ακόμα με την Ρια θα ήθελα να ήξερα εμένα μου ζητούσε συν 20€ να βγάλει το κιλοτακι ....
giannishot
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
εγω λεω μπουρδες και ψεματα δες το λινκ που βρηκα απο αγγελια της παλαιοτερα εγω μιλαω με γεγονοτα τωρα το ποιος λεει μπουρδες και ψεματα φαινεταιTυπε λες μπουρδες και ψεματα και δε ξερω το γιατι μπορει οντος να ναι βλημα η γκομενα αλλα σεξ χωρις καποτα δε κανει
Κιλοτακι ήθελες ρε μεγάλε... να μη το πληρωσεις.;;Πως πάτε ακόμα με την Ρια θα ήθελα να ήξερα εμένα μου ζητούσε συν 20€ να βγάλει το κιλοτακι ....
Να καταλαβαίνουμε που πάμε τι πληρώνουμε κ τ κάνουμε...
giannishot
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
@ giannishot
Μας θεωρείτε ηλίθιους ;
εγω δεν θεωρω κανεναν ηλιθιο εδω μεσα αν θεωρεις εσυ ειναι δικαιωμα σου σου βαζω λινκ με αγγελια της κοπελας που παλαιοτερα εκανε σεξ χωρις τη χρηση προφυλακτικου και σε αφηνε να τελειωσεις μεσα και εσυ μου λες οτι λεω ψεματα τι να σου πω το ποιος ειναι νταβατζης και εχει συμφερον φαινεται και θα το κρινουν οι αλλοι ναι τωρα το ανακαλυψα που συνεβη σε φιλο και το ανεφερα με αποδειξεiς αν εσενα σε ενοχλει αυτο ειναι προβλημα σου καποιους τους ενδιαφερει και ποιος μου λεει εμενα που μου το παιζεις εξυπνος εσυ οτι δεν το κανει ακομα σε συγκεκριμενους πελατες της εφοσον το εκανε παλαιοτερα διαβασε την αγγελια της απο το λινκ
Καλησπέρα σε όλους.επισκέφθηκα τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Καμία σχέση με μασάζ η αγγελια.30 ευρώ μου είπε στο τηλ μασάζ και εκτόνωση αλλά το μασάζ είναι 5 λεπτα χάδια στη πλάτη και μετά γύρισμα για εκτόνωση.+20 για στοματικό.εμφανισιακα είναι μια ωραία κοπέλα με πιασίματα αλλά 30 ευρώ για 5λεπτη μαλακια.εγω δυστυχώς επειδή είχα καιρό να κάνω κάτι της είπα και για στοματικό αλλά η κοπέλα δεν το κατέχει το άθλημα.λογο οικονομικής δυσκολίας λογικά έβαλε την αγγελία αλλά δεν παρέχει κάτι αξιολογο.νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.
Καμία σχέση με μασάζ η αγγελια.30 ευρώ μου είπε στο τηλ μασάζ και εκτόνωση αλλά το μασάζ είναι 5 λεπτα χάδια στη πλάτη και μετά γύρισμα για εκτόνωση.+20 για στοματικό.εμφανισιακα είναι μια ωραία κοπέλα με πιασίματα αλλά 30 ευρώ για 5λεπτη μαλακια.εγω δυστυχώς επειδή είχα καιρό να κάνω κάτι της είπα και για στοματικό αλλά η κοπέλα δεν το κατέχει το άθλημα.λογο οικονομικής δυσκολίας λογικά έβαλε την αγγελία αλλά δεν παρέχει κάτι αξιολογο.νομίζω δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
πώς φαίνεσαι ότι είσαι νέος το έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτό το θέμα είναι κάποιος που θέλει να κάνει κακό σε κάποια κοπέλα και ανεβάζει αυτή την αγγελία Απλά τα πράγματα καμιά κοπέλα ακόμη και να το κάνει δεν θα το δημοσιεύσει πρέπει να είναι πολύ χαζή για να το κάνειεγω λεω μπουρδες και ψεματα δες το λινκ που βρηκα απο αγγελια της παλαιοτερα εγω μιλαω με γεγονοτα τωρα το ποιος λεει μπουρδες και ψεματα φαινεται
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
Ενώ οι άλλες το βγάζουν το κιλοτάκι έτσι εΠως πάτε ακόμα με την Ρια θα ήθελα να ήξερα εμένα μου ζητούσε συν 20€ να βγάλει το κιλοτακι ....
Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά η Ρία είναι μούναρος
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
Σταυρούπολη Λαμπράκη κάτι κ έχει μέχρι εκτόνωσηΡε παλικαρια το βανα που ειναι και τι περιλαμβανει το μενου ?
Σταυρούπολη Λαμπράκη κάτι κ έχει μέχρι εκτόνωση
ευχαριστώ αδερφουλη
ξέρουμε τιμή γιατί λέω να κάνω καμιά καταδρομική
και επίσης πια κορασίδα να προτιμήσω ?
Καλή είναι φίλε μου αλλά ζητούσε τα άντερα της στην βαναΕνώ οι άλλες το βγάζουν το κιλοτάκι έτσι ε
Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά η Ρία είναι μούναρος
Καλησπερα στην παρεα μετα απο μεγαλη αποχη..
Εχει κανεις αποψη για Ντενιζ απο Βενους;;
εμφανισιακα κτλ
ευχαριστω εκ των προτερων
Ντενιζ 20 χρ ομορφουλα με καμπυλες μετρια εκτονωση μεσα και δεν βγαζει ρουχα.
Καλή είναι φίλε μου αλλά ζητούσε τα άντερα της στην βανα
Μτά από την συζήτηση που έγινε γύρω από το όνομά της, μήπως αρχίσει πάλι να τα ζητάει;;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
ρε σαλτα απο εδω ρε τρομπα...30/05 εγγραφη και αμεσως κραξιμο...ουστεγω λεω μπουρδες και ψεματα δες το λινκ που βρηκα απο αγγελια της παλαιοτερα εγω μιλαω με γεγονοτα τωρα το ποιος λεει μπουρδες και ψεματα φαινεται
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.089
- Πόντοι
- 2.356
θα στραβόγαμησε ο τύπος μάλλον γιαυτόρε σαλτα απο εδω ρε τρομπα...30/05 εγγραφη και αμεσως κραξιμο...ουστ
Αν κ πιο πολύ Για τύπισα με κάνει
Εγώ με 20 πάντως περνούσα καλάΚαλή είναι φίλε μου αλλά ζητούσε τα άντερα της στην βανα
Το μωρό με το κιλότακι μόνο
30 δίνεις Για μασάζ συν 20 Για εκτόνωσηευχαριστώ αδερφουλη
ξέρουμε τιμή γιατί λέω να κάνω καμιά καταδρομική
και επίσης πια κορασίδα να προτιμήσω ?
Από κοπέλες δε ξέρω έχω καιρό να πάω
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Καλησπέρα σε όλους.επισκέφθηκα τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα. Θες να δώσεις μια περιγραφή για την κοπέλα; Εμφανισιακά, πρόσωπο, σώμα; Και πώς ήταν στο στοματικό; Ντυμένη;;;
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!