Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Cavlman

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Αυτήν εννοούσα από 28ης.. Βίκυ τη λένε όχι Αννα, σορρυ!

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
-Vana Spa: Θεώνη, τα λόγια περιττά. Μια πολύ καλη συνεδρια με καλο happy end!
         Μαγκυ : καλο μασαζ και πολύ καλο τελειωμα...το ζει! O χώρος καθαρος και ομορφος.
-Aqua Βασ. ολγας : Μαρια.. μασαζ αδιαφορο, εκτόνωση αγγαρείας!
      Ρενα.. μασαζ καλο και δεν ξερω πως αλλα την ρωτησα για πιπα και πηρα θετικη απαντηση, και ηταν και καλή…!!!
-Venus Καραμανλη :  Ιωάννα… μασαζ σαν να μην σε κανει, όλα τα υπολοιπα αγγαρεια. εφυγα σχετικα γρηγορα..!
-Crystal : Αλεξια : πολύ καλη περιπτωση και της αρεσει αυτό που κανει.!
-Dames : χωρος αθλιος, υπηρεσιες μετριες προς καλες.κοριτσια για ολα τα γουστα.!!!

Να πω και κατι τελευταίο ρε μάγκες....Νατασα 2008-2009 στο aqua στην Βασ. Ολγας (τοτε λεγοταν αλλιως,δεν θυμαμαι)
ενα μελαχρινο τρελο μωρο απο Ευοσμο αν θυμααμι καλα...ηταν απιστευτη μεσα στο δωματιο και το ζουσε παρα πολυ το ολο θέμα!
τι την ειχα ταξει για να την πηδηξω αλλα τιποτα, μονο χερακι τελειωμα αλλα μιλαμε ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ...!!!
...αχχχχχ...
αυτα τα λιγα και απο μενα παιδες...
να ειστε ολοι καλα.

panteliskomotini80

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
24
Πόντοι
0
καλά μας κάνουν !!  μυαλό δεν βάζουμε!!  Γαμημένη αναβροχιά!
Καλά τα λέτε ρε παιδιά, αλλά σόρρυ κιόλας, 5 μαγαζιά έχει η πόλη, αν δεν πας να δεις τι παίζει πως θα ξέρεις? Έγραψα την εμπειρία μου και δεν ξαναπήγα, μήπως γλιτώσει και κανένα άλλο αλάνι τα χρήματα του.
Δηλαδή αυτοί που μιλάνε συνέχεια εδώ για τα πριβέ αλλά δεν μας λένε πως να πάμε, είναι οι έξυπνοι και εμείς που τρώμε τη φόλα είμαστε οι μ@#κες?
Ωραία ρε μάγκες, έτσι είναι τα πράγματα, για πείτε τώρα πόσες φορές δλδ να γαμήσεις τη Ράνια από Dames, αφού κάθε φορά που ρωτάς κανέναν για πληροφορίες ή σε γράφει στα π@π@ρι@ του ή σου ζητάει λεφτά paysafe και διάφορα τέτοια.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.065
Πόντοι
2.356
Αν ήμουνα στην θέση σου θα τον έβγαζα στην φόρα (αν φυσικά είναι αλήθεια η ναχαμε να λέγαμε) τον καριολη πού  ζήτησε pay safe για να σε συστήσει σε πριβε

panteliskomotini80

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
24
Πόντοι
0
nikmech λέγεται το παλικάρι και αν δεν πιστεύεις πες μου που να σου στείλω το μνμ να το δεις

Cavlman

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Εγώ από χθες “παρακαλάω” με ενημέρωση ένα κατεβατό και πόσες ερωτήσεις να μου με συστήσει κάποιος στο αντιστρες που με βολεύει ή κάπου αλλου ανατολικά αλλά τζίφος.. τι να πω;; Μήπως θέλουν να πηγαίνουν μόνοι τους.. δεν μπορώ να καταλάβω!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.065
Πόντοι
2.356
nikmech λέγεται το παλικάρι και αν δεν πιστεύεις πες μου που να σου στείλω το μνμ να το δεις
δε χρειάζεται σε πιστεύω γνωστός ο τύπος θα έπρεπε να ντρέπεται

Εγώ από χθες “παρακαλάω” με ενημέρωση ένα κατεβατό και πόσες ερωτήσεις να μου με συστήσει κάποιος στο αντιστρες που με βολεύει ή κάπου αλλου ανατολικά αλλά τζίφος.. τι να πω;; Μήπως θέλουν να πηγαίνουν μόνοι τους.. δεν μπορώ να καταλάβω!!
εσύ έχεις πολύ πλάκα τελικά

Αλίμονο αν οποίος ζητούσε κονέ με την πρώτη να έμπαινε στα πριβε

Θα είχαν κλείσει Ολα τώρα

Εχω βάλει Εγώ προσωπικά αρκετούς αλλά αφού είχαν ενημερώσεις αρκετές κ αφού απέκτησαν την εμπιστοσύνη μου

Καλά ξεκίνησες με την ενημέρωσή σου αν κ ήταν μετά από πίεσή κ όχι από μονός σου

Κάποιοι νομίζουν ότι με το πού θα κάνουν προφίλ θα μπουν σε Ολα τα μαγαζιά μέγα λάθος

Cavlman

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Οκ.. συνεχίζουμε κ βλέπουμε τότε!!

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Καλημέρα παίδες.. μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να στείλω pm, μου έχουν στείλει ένα/δυο και δεν μπορώ να απαντήσω κιολας!! Επίσης περιμένω να μου πει κάποιος είτε εδώ είτε σε pm  πως να πάω antistres.. thank you.. Για τον φιλο που με ρωτάει για την Νατασα από Venus, δεν έχει βγάλει ποτε ρούχα ούτε σε μένα φιλαράκι, τα χώνω μέσα από τα ρούχα!
Για τα πμ που ρωτάς υπάρχει όριο 10 posts για να μπορείς να στείλεις πμ οπότε τώρα δεν θα έχεις πρόβλημα ;)

Cavlman

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2019
Like
48
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ φίλε μου, να σαι καλά!!

pandesign4

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
45
Πόντοι
0
Οκ.. συνεχίζουμε κ βλέπουμε τότε!!

και εγω εκανα εγγραφη.εκανα μια αναφορα απο καποιες περιπτωσεις που πηγα και ενημερωσα,αλλα
δεν ξερω κατα ποσο μπορουν αυτοι που ξερουν να σου ανοιξουν πορτες.
επισης λογω δουλειας απλα παρακολουθουσα χωρις να κανω σχολια.
δεν σημαινει οτι δεν εω ριξει χρημα

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω  για δύο κοπέλες. Μέχρι αρχές Νοέμβρη που το dames ήταν Τσιμισκή είχα πετύχει μία μελαχρινή Βίκυ μιλφάκι αλλά πολύ δυνατό μελαχροινό και μία μικρούλα γεματούλα αλλά γκαυλόφατσα. ΑΠό ότι έμαθα η μικρούλα είναι στο crystal , για την Βίκυ ξέρεις κανείς τι κάνει?

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Είχε κάνει και παλαιότερα ανάρτηση

Ειμαι Εμφανισιμη κοπελα 26 ετων κανω ερωτικο μασαζ και άλλα στο χωρο μου. 70 ευρω για μια εκτονωση και συν 20 για δευτερη εκτονωση. Με επιπλεον 60 ευρώ προσφερω σεξ χωρις την χρηση προφυλακτικου. Θα σε αφησω να χυσεις μεσα στο καυτο και υγρο μουνάκι μου, χωρις καμια προφυλαξη. Δεν δεχομαι ατομα κατω των 30 . Ζητω σοβαροτητα και εχεμυθεια .. Τηλεφωνο επικοινωνίας 6971532952 Ωρες επικοινωνίας 11 το πρωι εως 10 το βραδυ . Eχει πάει κανείς; καλό ή φόλα;

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
αν δεν κανω λαθος φιλε  saklford αυτη ειναι η αγγελια της βικης  σε ενα στενο της β ολγας
για εμενα δεν αξιζει

madness_85

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2019
Like
54
Πόντοι
0

Τώρα ρε παιδιά είμαστε σοβαροί. Αφήνει κρεμπιέ η τύπισσα?  Είναι δυνατόν το βλήμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom