Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Το συγκεκριμένο είναι private, και πασίγνωστο εδώ μέσα. Δε περίμενα ότι θα γίνει ποτέ ντου εκεί

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.711
Πόντοι
25.165

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.495
Πόντοι
216
Ποιό είναι δηλαδή?

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Καλησπέρα στο forum. Είμαι ο ένας από τους πελάτες την ώρα του πεσιματος. Μαντεψτε τον οίκο και την κορασίδα ταρζαν αρχικά.

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
καλά δεν καταλάβατε ακόμα από την φωτογραφία ποιο μαγαζί είναι???????????????????????????    
ποιος έχει από κάτω του φαρμακείο άλφα τράπεζα και οίκο ευγηρίας?????????????????
Η  ΕΒΙΤΑ είναι παιδιά ..........  :headbang:

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Σωστά. Η κοπέλα ποια είναι;

• Like
Αντιδράσεις: Ipnos

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.495
Πόντοι
216
Αν έπερνε πάντως τα βυζία της Εβίτας για αερόστατα σίγουρα θα είχε δραπετεύσει

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα στο forum. Είμαι ο ένας από τους πελάτες την ώρα του πεσιματος. Μαντεψτε τον οίκο και την κορασίδα ταρζαν αρχικά.

Tους πελάτες τελικά γιατί τους ταλαιπωρούν;;;

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
Πέρα από την πλάκα και το χιούμορ που κάνουμε εδώ μέσα επειδή Έτυχε τη συγκεκριμένη να τη δω σε ένα εμπορικό κέντρο με την κόρη της και όταν Τη χαιρέτησα είδα πως προσπάθησε να προστατέψει το παιδί της από αυτό που κάνει και από μακριά την είδα σαν μητέρα να φέρετε .
Πιστεύω ότι το ίδιο Πήγε να κάνει και σήμερα και  κρεμάστηκε από το φωταγωγό δεν το έκανα για να μη βλαψει το δικό τους το όνομα  αλλά για να προστατέψει αυτό που κάνει από τους ανθρώπους που αγαπάει.
Θέλει πάρα πολύ δύναμη ψυχική σκεφτείτε λίγο τον εαυτό σας να κρίνεις από ένα φωταγωγό 6 όροφος ψηλά και να κατεβαίνεις  δύο ορόφους κάτω,  κάποιοι εδώ μέσα θα μπορούμε να δούμε από το μπαλκόνι κάτω Επομένως αναλογιστείτε τη δύναμη που θέλει.
  η σημερινή της σύλληψη Εύχομαι να μην έχει αντίκτυπο στους ανθρώπους που είναι δίπλα της.
πριν από 1 μήνα είχα επισκεφτεί τη Εβιτα και με έχεις στείλει σε άλλο χώρο Κάπου στην Αρέτσου Μάλλον έχει πάρει χαμπάρι ότι την παρακολουθούν αλλά τελικά δεν κατάφερε να σώσει αυτό που κάνει και εύχομαι να συνεχίσει να το κάνει και Ευκαιρία να βρει ένα καινούργιο χώρο ποτέ δεν θα έχει τα προβλήματα του παλιού χώρου που ειχε

αν το διαβάζει η Εβίτα εύχομαι Κάθε εμπόδιο σε καλό και για αυτήν και για μας

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.065
Πόντοι
2.356
Παλιά είχε 2 ένα στην Καλαβρύτων κ ένα στην ανθέων κ ήταν μία χαρά με το πού έγινε το πρώτο πέσιμο στην Καλαβρύτων δε μπορεί να στεριώσει πουθενά. Ημουνα στην Καλαβρύτων στο σαλόνι κ ακουγόταν η ζετα από το δωμάτιο πολύ δυνατά κ λέω την Εβίτα θα ακούσουν οι διπλανοί τόσο πού φωνάζει μπα μου λέει δεν ακούνε, δε ξέρω τι να πω Κάτι δε κάνεις καλά μάλλον Εβίτα
Κρίμα γιατί δεν είναι κ πολλά τα prive στην πόλη

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361

Σας φόρτωσαν καμία κατηγορία ; δώσατε κατάθεση, που σημαίνει οτι θα σας καλέσουν και για μάρτυρες ; Σας άφησαν κατ΄ευθειαν ; Επειδή πάντα εχω στο πίσω μερος του μυαλού μου τον φόβο οτι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, θα ήθελα πολύ να μάθω τι είδους αντιμετώπιση είχατε, και τι ακολουθεί σε μια τέτοια περίπτωση !

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.153
Πόντοι
736
Πέρα από την πλάκα και το χιούμορ που κάνουμε εδώ μέσα επειδή Έτυχε τη συγκεκριμένη να τη δω σε ένα εμπορικό κέντρο με την κόρη της και όταν Τη χαιρέτησα είδα πως προσπάθησε να προστατέψει το παιδί της από αυτό που κάνει και από μακριά την είδα σαν μητέρα να φέρετε .
Πιστεύω ότι το ίδιο Πήγε να κάνει και σήμερα και  κρεμάστηκε από το φωταγωγό δεν το έκανα για να μη βλαψει το δικό τους το όνομα  αλλά για να προστατέψει αυτό που κάνει από τους ανθρώπους που αγαπάει.
Θέλει πάρα πολύ δύναμη ψυχική σκεφτείτε λίγο τον εαυτό σας να κρίνεις από ένα φωταγωγό 6 όροφος ψηλά και να κατεβαίνεις  δύο ορόφους κάτω,  κάποιοι εδώ μέσα θα μπορούμε να δούμε από το μπαλκόνι κάτω Επομένως αναλογιστείτε τη δύναμη που θέλει.
  η σημερινή της σύλληψη Εύχομαι να μην έχει αντίκτυπο στους ανθρώπους που είναι δίπλα της.
πριν από 1 μήνα είχα επισκεφτεί τη Εβιτα και με έχεις στείλει σε άλλο χώρο Κάπου στην Αρέτσου Μάλλον έχει πάρει χαμπάρι ότι την παρακολουθούν αλλά τελικά δεν κατάφερε να σώσει αυτό που κάνει και εύχομαι να συνεχίσει να το κάνει και Ευκαιρία να βρει ένα καινούργιο χώρο ποτέ δεν θα έχει τα προβλήματα του παλιού χώρου που ειχε

αν το διαβάζει η Εβίτα εύχομαι Κάθε εμπόδιο σε καλό και για αυτήν και για μας
Οτι πιο ακομψο, χαζο και μη αξιοπρεπες έκανες έκανες φιλε που την χαιρέτησες.
Φαντάσου το ανάποδο;
Να ησουν με την γυναικα/συντροφο/παιδί σου και να σε χαιρετούσε αυτή!
Παραβίασες τον πρωτο και απαραβατο κανόνα του παιχνιδιού.
Τετοιες χοντράδες κάνετε μερικοί και σας συμπεριφέρονται ανάλογα....

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Σας φόρτωσαν καμία κατηγορία ; δώσατε κατάθεση, που σημαίνει οτι θα σας καλέσουν και για μάρτυρες ; Σας άφησαν κατ΄ευθειαν ; Επειδή πάντα εχω στο πίσω μερος του μυαλού μου τον φόβο οτι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, θα ήθελα πολύ να μάθω τι είδους αντιμετώπιση είχατε, και τι ακολουθεί σε μια τέτοια περίπτωση !
δεν υπαρχει νομος που να μας απαγορευει να πηδαμε με χρηματα μονο εαν δεν ειχαν ταυτοτητα η αδεια οδηγησης θα μπορουσαν να τους πανε στο τμημα για εξακριβωση στοιχειων εαν τους πηγαν χωρις λογο ειναι παρανομη ενεργεια που διωκεται το 2007 ημουν σε μαγαζι και εγινε πεσιμο ειδαν οι μπατσοι την ταυτοτητα μου μεχρι εκει αλλα εδειξα οτι δεν τους υπολογιζα και ημουν ενημερος των δικαιωματων μου τους εδειξα εαν το τραβουσαν  θα αντιδρουσα νομικα πραγμα που φοβουνται τοτε υπηρχαν αλλοι νομοι τις κοπελες τις τραβουσαν αφτοφωρο  και τις εβαζαν ενα προστιμο

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Δευτερη επισκεψη στην λεγομενη Ροζιτα...πλεον ολοι ξερουν πως ειναι το καλλιτεχνικο της....μεγαλο πλεονεκτημα για μενα οτι κλεινω ραντεβου ακομα και τελευταια στιγμη δηλαδη λιγες ωρες πριν....πηγα για μασαζ μιας και βεβαρημενος απο κουραση...εξειδικευμενη καλα στο κομματι αυτο...παρολαυτα πηγαινοντας εκει μου προτινε το μασαζ πεους....για οσυς παιδια δινουν μεγαλυτερη σημασια στο κομματι αυτο το προτινω ανεπιφυλακτα...η κοπελα μπορει να σας κανει να χυσετε οσες φορες αντεχετε απο το πουθενα να σας αδειασει με ανεση χρονου...εγω πηρα κατι στο ενδιαμεσο απο αυτην παρολαυτα με πολυ χαλαρωση και εκτονωση...μια χαρα...ωραια και τιμια θα την επισκεφτω και παλι οχι γιατι ειναι ομορφη εντυπωσιακη η μουναρα....αλλα γιατι ειναι επικοινωνιακη ανετη καθαρη και ξερει να σου παρει απο πανω σου ολη την ενταση...φευγεις απο εκει αλοιφη...και χωρις να ματωνεις οικονομικα...και διαβαζοντας ολες τις υπολοιπες κριτικες απο αλλες κοπελες...για τις δικες μου αναγκες ειναι μια χαρα...αλλιως θα πηγαινα σε κατι πιο γκλαμουρ με καθαρα πακετο βιζιτας και οχι μασαζ....αυτα ελπιζω να βοηθησα παιδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom