Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Μπορεί κάποιος φίλος να μου στείλει τη διεύθυνση του Dames έστω και σε pm; Συγνώμη που ρωτάω δεν είμαι παρτάκιας αλλά θα είμαι μόνο αύριο στην πόλη

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Ξερει κανεις το ροστερ την Εβιτας;
Σάντρα (AL) 162 cm ξανθιά ωραίο σφιχτό σώμα και ρώγα κάγκελο
Σίσσυ (GR) επέστρεψε μετά από καιρό
Ιωάννα (BG) Με προϋπηρεσία σε Venus ως Βάλια και παλιότερα Μάγκυ
Μαρίνα (GR?)Συρία εμφάνιση με

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Κριτικών και επισκέψεων συνέχεια.

Επίσκεψη στο Relax. Είχα πάρει τηλέφωνο, δούλευαν Κορίνα και Νίκη, ζήτησα να μου κρατήσουν τη Νίκη.

Στα του μασάζ, έχοντας συνηθίσει από το εξαιρετικό τρίψιμο της Ιωάννας, πράγματι με εξέπληξε ευχάριστα η τεχνική και η ικανότητα της Νίκης. Και δεν σου γεμίζει το μάτι έτσι μικροκαμωμένη που είναι.

Όσο, δε, για εκτόνωση; Ήταν εξαρχής ξεκάθαρη :"Μόνο μασάζ κάνω. Ποτέ δεν αγγίζω. Εκτόνωση μόνος σου αν θες". Και πράγματι, παρά το ότι προσπάθησα να φέρω προς τα εκεί και στη συνέχεια την κουβέντα, παρέμεινε ανένδοτη.

Τουλάχιστον άξιζαν τα 30 ευρώ για μια ώρα πολύ καλού μασάζ.
Και εγω που νομιζα οτι μονο σε μενα δεν εκανε εκτονωση.Αρχιζω και αναρωτιεμαι τι περισσότερο έχουν απο εμας αυτοι που γραψαν οτι τους εκανε εκτονωση και κολογλυφαδα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Για την θεια Λενα δεν θα πει κανεις καμιά καλή κουβέντα.

were

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλ της Ροζιτας;
Ευχαριστώ

Rock_82

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος αν καμιά κοπέλα σε μασατζιδικο είναι λίγο πιο αυστηρή...? Δηλαδή στο πρόγραμμα να είναι αφέντρα,με την αγριάδα της κτλ.Εξευτελισμο, κάνα χαστούκι, μαστίγιο κτλ

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Για την θεια Λενα δεν θα πει κανεις καμιά καλή κουβέντα.
Η θεια Λενα θελει λιγο ταρακουνημα γιατι δεν ειναι με τα καλα της 50 ευρω μονο για να δεις το βυζι βλεπω της θειας μου τσαμπα και χωρις να τη βαλω σακουλα στα μουτρα. Θα συμφωνησω με αυτα που λεει ο φιλος-Θεωνη για τη Θεωνη απλα η κοπελα ειναι οικονομικη σε σχεση με τις αλλες στο κωλοχανειο Vana. Πειτε καποιος αν βρειτε την Ελεναρα απο aqua δεν υπηρχε μεσα στο δωματιο  τετοια κοπελα σε μασατζιδικο μια φορα στις τοσες πετυχαινεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom