Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.065
- Πόντοι
- 2.356
τόσο πολύ καιρό έχεις πού το έσβησες??ΚΑΛΗΜΕΡΑ το τηλεφωνο της Εβιτας να το τσεκαρω γιατι εχω καιρο να παω ?
τόσο πολύ καιρό έχεις πού το έσβησες??ΚΑΛΗΜΕΡΑ το τηλεφωνο της Εβιτας να το τσεκαρω γιατι εχω καιρο να παω ?
Η αγγελία της Κατερίνας στη Καλαμαριά υπάρχει κάπου μάγκες? πέρυσι είχε ανεβάσει στο kane*** ... το Post It κάτω από την οθόνη του pc στο γραφειο δεν είναι πια εκεί.. (!!!)
Κατ΄όψιν δε λέει πολλά. Είναι λίγο γεμάτη. (παρεπιμπτόντως μέτρια εμφάνιση ήθελα να γράψω)Σαντρα, Σισσυ,Ιωαννα εχω γνωση. Η Μαρινα αξιζει η θα μου ζαλισει τα @@ η Εβιτα;
πότε θα με πας στη φιλενάδα σου
Ενημέρωση για την συγκεκριμενη:
Δεν ξερω αν έχει αναφερθει και παλαιοτερα...
Η συναντηση έγινε πριν λιγο καιρο στον χωρο μου.Η κοπελα ανω των 45 χρονων αλλα με ομορφο και σφιχτο σωμα.
Έβγαλε ρουχα και ξεκίνησε το χαλαρό μασαζάκι...το οποίο μόνο χαιδεμα ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο.Στο 15λεπτο μου λεει να γυρισω...συνεχιζει το μασαζ-χαιδεμα για κανενα 5λεπτο και τελος πηγαινει προς το επιμαχο σημειο.Αδιάφορη εκτονωση με το χέρι και σου αφηνε να πιασεις και να την χαιδεψεις οπου ηθελες.Με ενημερωσε φυσικα οτι έχει κι αλλα προγραμματα με σεξ αλλα εγω εκεινη την στιγμη ηθελα μασαζοχαλάρωμα.
Κοστος 50Ε.
με 50e γαμας κιολας. τελικα εισαι αυτο που λεει το νικ σου.
Μπορει και να ειμαι!!Και σιγουρα για να εβαλα αυτο το νικ παραπεμπει και σε χιουμορ.
Δηλαδη έχεις να προτεινεις κατι αντιστοιχο κατοικον σε αυτη την τιμη και να γαμας κιολας?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ το τηλεφωνο της Εβιτας να το τσεκαρω γιατι εχω καιρο να παω ?
Να πω το τριτο;
Πολλες αδερφε, ΠΟΛΛΕΣ.
Λιγο το forum να ψαξεις, λιγο καμια αγγελια, λιγο απο εδω λιγο απο εκει μια χαρα θα επιανε τοπο το 50ευρω.
Παντως εμενα δεν μου κανεις εντυπωση.
Εδω γραφουν κριτικες για μασαζ με 20 ευρω και αλλα 30-40 να βγαλουν ρουχα, να τις χαιδεψουν και αντε στην καλυτερη να τους την παιξουν.
Για το δε πηδημα ουτε λογος να γινεται και αν γινει θελουν 80+.
Αν την ψαξεις λιγο θα την βρεις την ακρη. Αργοτερα θα ερθουν και τα prive και θα γουσταρεις καλυτερα.
Εμφάνιση της κοπέλας? Εννοώ πρωσοπο, ελληνίδα η ξένη? Οι φωτογραφίες της αληθινές?Ενημέρωση για την συγκεκριμενη:
Δεν ξερω αν έχει αναφερθει και παλαιοτερα...
Η συναντηση έγινε πριν λιγο καιρο στον χωρο μου.Η κοπελα ανω των 45 χρονων αλλα με ομορφο και σφιχτο σωμα.
Έβγαλε ρουχα και ξεκίνησε το χαλαρό μασαζάκι...το οποίο μόνο χαιδεμα ηταν και τιποτα το ιδιαιτερο.Στο 15λεπτο μου λεει να γυρισω...συνεχιζει το μασαζ-χαιδεμα για κανενα 5λεπτο και τελος πηγαινει προς το επιμαχο σημειο.Αδιάφορη εκτονωση με το χέρι και σου αφηνε να πιασεις και να την χαιδεψεις οπου ηθελες.Με ενημερωσε φυσικα οτι έχει κι αλλα προγραμματα με σεξ αλλα εγω εκεινη την στιγμη ηθελα μασαζοχαλάρωμα.
Κοστος 50Ε.
Εμφάνιση της κοπέλας? Εννοώ πρωσοπο, ελληνίδα η ξένη? Οι φωτογραφίες της αληθινές?
Θα το βγαλουμε στο σφυρι;
Θα διαβαζει η Εβιτα τωρα και θα εχει αφρισει...
Η εβιτα με την ανακριση που θα κανει οταν παει καποιος και το τηλεφωνο να εχει δεν λεει τιποτα. Δεν αφηνει ευκολα η Εβιτα να περασει πελατης. οποτε κυριως συστημενος πρεπει να παει καποιος.