Δωδεκανήσου 13α 2 όροφος.. τηλ δ έχω τ απόγευμα άμα πάω σήμερα ν χαλαρώσω θ παρω κ θ ενημερώσω τους μάχιμους
ουρές έξω από την πολυκατοικία...
Δωδεκανήσου 13α 2 όροφος.. τηλ δ έχω τ απόγευμα άμα πάω σήμερα ν χαλαρώσω θ παρω κ θ ενημερώσω τους μάχιμους
Φιλος τα κοριτσια λειτουργουν με ραντεβου. Αιντε ειδαμε κατι εδω και παμε και ψαχνουμε κουδουνια? Εχουν τηλεφωνο κλεινεις ραντεβου οπως γινεται σε ολα τα μασατζιδικα.Επειδη δεν μπορω να στειλω πμ και δεν ξερω το γιατι απανταω εδω σε εναν φιλο που μου εστειλε πμ οτι δεν εβγαλα ακρη με την δωδεκανησου αλλα εχει ενα κουδουνι διαφορετικό απο τα αλλα. Βεβαια δεν ξερω αν πρεπει να πω τι γραφει
Φιλος τα κοριτσια λειτουργουν με ραντεβου. Αιντε ειδαμε κατι εδω και παμε και ψαχνουμε κουδουνια? Εχουν τηλεφωνο κλεινεις ραντεβου οπως γινεται σε ολα τα μασατζιδικα.
Ρε μαστορα για πες μας τη εννοεις οτι γαμουσες 2 γκομενες μεσα στο δωματιο?Μετά από διακοπές πηγα βανα ν χαλαρώσω.. πολλές κοπέλες
Αλλά τ μούτρα της μιας ποιο ξινά από της άλλης.. όλες Καρβουνισμενες από σολάριουμ Λένα ίνα κ τ λοιπά αλλά τ περιβάλλον δ τραβούσε.. όποτε κατηφόρισα Δωδεκανήσου στη ελινα ωραιος χώρος μικρός κ ζεστός γ τ χειμώνα.. παλιά γνώριμη μέσα η γνωστή αλεξια μ σούπερ διάθεση.. μια ναντια
Ν τη δεις καλοκαίρι έξω κ ν ζαλιστεις... θ κάτσει βαριά μέχρι 15 Αύγουστο μου είπε.. μια Εύα με @@ αλλά δ την ήξερα κ μια μικρή κουκλίτσα κ αυτή καινούργια.. τιμές γνωστές στο 30αρι.. πέρασμα μ ναντια κ αλεξια σ διπλό μ προσφορά γνωριμίας στα 50.. ότι κ ν πω είναι λίγο.. ο παράδεισος του αντρα..
Ρε μαστορα για πες μας τη εννοεις οτι γαμουσες 2 γκομενες μεσα στο δωματιο?
Σ είπε κανένας ότι γαμουσα.;;Ρε μαστορα για πες μας τη εννοεις οτι γαμουσες 2 γκομενες μεσα στο δωματιο?
Ανάμεσα από τ ποδαράκια σ έμαθες τ έχεις η τ ψάχνεις ακόμα..;;γεμίσαμε μαλακες εδώ..Θαρρω οτι λεει μασαζ μετα του φραπέως ο νεανίας.αλλα τον κοβω λιγο τρομπα γτ ο ιδιος βρωμισε κ για σελεμπριτι σε prive κ εθεσε σε κινδυνο την ακεραιοτητα του ιδιου του χωρου.Κ τωρα κανει το ιδιο με το να αμολα διευθυνσεις κλπ.Προσεχε λιγο νεραρε μου.Υπαρχουν τσέοι .Μην είσαι παίκτωρ πουλακίου