μιλφοφαγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2019
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Μπορεί κάποιος φίλος να μου στείλει τη διεύθυνση του Dames έστω και σε pm; Συγνώμη που ρωτάω δεν είμαι παρτάκιας αλλά θα είμαι μόνο αύριο στην πόλη
ελα φιλος
Μπορεί κάποιος φίλος να μου στείλει τη διεύθυνση του Dames έστω και σε pm; Συγνώμη που ρωτάω δεν είμαι παρτάκιας αλλά θα είμαι μόνο αύριο στην πόλη
Εγώ ναντια κ αλεξια που δοκίμασα όλα ήταν πολύ όμορφα.. βέβαια είναι κ τ θα τον βγάλεις το κάθε άνθρωπο.. έχει κ δυο μικρες που δ δοκίμασα αλλά δ δείχνουν κ πολύ ζεστές... αν δοκίμασε κάποιος ας ενημερωσειετσι να αρχισουν τα λεγοντε κ τα σχολια το πρωτο αρνητικο επεσε
για να δουμε ο επομενος που θα παει η αληθεια ειναι πως το παραδιαφημισαμε
ετσι να αρχισουν τα λεγοντε κ τα σχολια το πρωτο αρνητικο επεσε
για να δουμε ο επομενος που θα παει η αληθεια ειναι πως το παραδιαφημισαμε
υπαρχει περιπτωση στην δωδεκανησου μαζι με αλεξια να δουλευει κ η αθανασια που δουλευε επισης παλια dames η να την εχει πετυχει καπου αλλου συναδερφος?Εγώ ναντια κ αλεξια που δοκίμασα όλα ήταν πολύ όμορφα.. βέβαια είναι κ τ θα τον βγάλεις το κάθε άνθρωπο.. έχει κ δυο μικρες που δ δοκίμασα αλλά δ δείχνουν κ πολύ ζεστές... αν δοκίμασε κάποιος ας ενημερωσει
Καλό μιλφάκι αλλά δεν βγάζει και κανένα ρούχο. Στα 50 ευρώ υπάρχουν καλύτερεςΠροτιμώ Βάνα με Ελισάβετ που κάνει και σούπερ μασάζ 1 ώρα!
Η Δεύτερη ποιά ήταν?Περασμα απο Μαρριανα την προηγουμενη τριτη μονο 2 κοπελες λογω αδειων. περασα με σοφια. η κοπελα ειναι λιγο περιεργη απλα θελει καταλληλη μεταχειρηση να ξεμπλοκαρει μετρια πιπα καλο πηδημα, της ζητησα να τελειωσω στο στομα και εκει εκλεψε τον πηρε και τον εβαλε στο στηθος. στο μασαζ παρα πολυ καλη οπως και στο δευτερο γυρο μεταλαχθηκε ηταν δοτικη με καλυτερη πιπα και τελειο πισοκωλητο.
πιστευω την επομενη φορα να δοκιμασω κατι πιο extrem και οχι καποια που θελει δουλεια να λυθει.
ΓιανναΗ Δεύτερη ποιά ήταν?
πηρε καπιοσ τηλεφονο στο μαγαζι αυτο για να ροτησει;
17....? Στο 2002 δηλαδή....? Γιατί ειδικά τότε...? ;)Το τηλέφωνο ισχύει το μαγαζί είναι ανοιχτό για όλους Αλλά ρε παιδια έχουμε γυρίσει 17 χρόνια πίσω
Διαβάζω κάποιους να είναι ευχαριστημένοι που δίνουν 50 ευρώ για να τους τον παίξει μία τύπισσα η οποία κάνει και χαλιά μασάζ
το 2002 αρχισαν να εμφανίζονται τα ανοιχτα σε ολους μασατζιδικα με το 50αρικο για μαλακια17....? Στο 2002 δηλαδή....? Γιατί ειδικά τότε...? ;)
Δεν πρεπει να γραφουμε εδω για τα πριβε μαγαζια ποσες φορες θα το πουμεΘα συμφωνησω απολυτα φιλε για τα στρουμφ. Γνωστη μας π δουλευε σε μασαζ γνωστο δε θελω να πω ονομα πιασανε τα στρουμφ τα κορασια και τους εσειχναν μια μια τις φωτοτυπιες με συζητησεις απο εδω μεσα και προσωπικα μυνηματα μας που ζητουσαν πληροφοριες και χαρες για να μπουν!!!Οποτε το νου μας. Και ειδηκα κατι καινουργιοι που θελουν πριβε με το καλημερα
νομιζω αυτη δεν κανει κατι πλεον,καθαρα μασαζ,πολυ παλιοτερα κατι γινοτανΚαλησπέρα.μηπως γνωρίζετε για αυτή την αγγελία αν κάνουν κάτι έξτρα πέρα από μασάζ?
ευχαριστωνομιζω αυτη δεν κανει κατι πλεον,καθαρα μασαζ,πολυ παλιοτερα κατι γινοταν