Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

led zeppelin

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2019
Like
10
Πόντοι
0
ας κανω την πρωτη μου αναρτηση.Λοιπον επισκεφθηκα προ ημερων το ακουα και περασα με την Ρενα.Ηταν φιλικη χαμογελαστη,βγαζει τα πανω ρουχα,και μου αρεσε το μασαζ της.Την συστηνω για μασαζ με εκτονωση...

led zeppelin

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2019
Like
10
Πόντοι
0
ειμαι παλιος στο διαβασμα,τωρα ανοιξα λογαριασμο,και στα 5 ποστ νομιζω ανοιγει το πμ.Οταν ανοιξει θαθελα κιεγω της Ροζιτας το τηλεφωνο...σευχαριστω εκ των προτερων...

led zeppelin

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Επισης θαθελα να πω οτι απο το ακουα,(μενω κοντα και με βολευει)πολυ καλη ειναι και η Αφροδιτη,ειχα συνεδρια τον προηγουμενο μηνα,και ηταν επισης φιλικη και χαμογελαστη.Πολυ καλο μασαζ και πολυ καλη εκτονωση.Ισως την επομενη φορα δοκιμασω το στοματικο...

led zeppelin

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2019
Like
10
Πόντοι
0
θα ηθελα να ρωτησω την διαχειρηση της σελιδας αν κανω καποιο λαθος και δεν περνανε τα μηνυματα μου,ευχαριστω πολυ...

Kavlotek

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
0
Επισης θαθελα να πω οτι απο το ακουα,(μενω κοντα και με βολευει)πολυ καλη ειναι και η Αφροδιτη,ειχα συνεδρια τον προηγουμενο μηνα,και ηταν επισης φιλικη και χαμογελαστη.Πολυ καλο μασαζ και πολυ καλη εκτονωση.Ισως την επομενη φορα δοκιμασω το στοματικο...

θα κουοτάρω μερκά μηνύματα για να ανοίξουν τα π.μ., θέλω ίνφο τύπε!

Rozita

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2019
Like
42
Πόντοι
0
ειμαι παλιος στο διαβασμα,τωρα ανοιξα λογαριασμο,και στα 5 ποστ νομιζω ανοιγει το πμ.Οταν ανοιξει θαθελα κιεγω της Ροζιτας το τηλεφωνο...σευχαριστω εκ των προτερων...

Καλησπέρα σας.Αν θέλετε το τηλ μου,ζητήστε από το μέλος χυσεας,η κάντε εγγραφή εδώ γιατί δεν μπορώ ακόμα να απαντήσω σε πμ.Ευχαριστώ για την προτίμηση σας.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.063
Πόντοι
2.356
θα ηθελα να ρωτησω την διαχειρηση της σελιδας αν κανω καποιο λαθος και δεν περνανε τα μηνυματα μου,ευχαριστω πολυ...
πρέπει να κάνεις 10 ποστ κ μετά θα μπορείς να στέλνεις

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Εχεις π.μ.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
  • Like
Αντιδράσεις: Slaki

Manthes38

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
16
Πόντοι
0

Γεια σας παιδιά.πρωτη φορά κάνω εγγραφή εδώ αν και παλιός λάτρης του μασαζ και ελπίζω να βοηθήσω όσο μπορώ.
Κανόνισα ραντεβού με τη συγκεκριμένη κοπέλα στο χώρο της.οι φωτογραφίες δεν είναι αληθινές.εχει ωραίο σώμα αδύνατο και πολλά τατουάζ.καθολου ευγενική.πηγα για μασάζ με το 40ευρω και πήρα τελικά το φουλ πρόγραμμα στα 60 ευρώ.περιμενα να έχει μασάζ αλλά με το που ξάπλωσα η κοπέλα μου είπε να γυρίσω.μου έκανε μια πίπα περίπου κανένα 15λεπτο..την ρώτησα αν προσπαθεί να με κάνει να τελειώσω και απάντησε ναι..την λέω σεξ δεν έχει και μου λέει αντς βάλε προφυλακτικό με τα πολλά μια στάση από κάτω αυτή γτ δεν ήθελε από πάνω.της είπα να γυρίσει στα 4 και δυσανασχετισε.γενικα χαλιά εμπειρία και για να μην παρςξηγηθω ούτε χαλιας είμαι ούτε αγενεστατος για να έχω τέτοια συμπεριφορά από μια κοπέλα που την πληρώνεις για να το κάνει αυτό.ελπιζω να βοήθησα να γλιτώσει κάποιος το 60ευρω

Manthes38

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
16
Πόντοι
0

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω ένα μασάζ που μπορώ να πάω σήμερα καμία καλή πρόταση ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom