You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Δεν θα αργησει πολυ για να τα καταφερει.Ανεμοστροβιλους τσουναμι μουνοθυελλες.Πολλες νεες εγγραφες βλεπω,ενα μηνα δεν εκλεισε ο Κουλης και θελει να τα ''καθαρισει'' ολα!!!
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου λογικα η Ροζιτα θα κανει και μασαζ προστατη.Καμια κορασιδα να καμει prostate massage ξερουμε; Λογικα θαναι ανεκδοτο αυτο στο χωριο μας, απλα ρωταω μπας και...
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Για την Μαρια ρωτα τον φιλο Αζαζελ.Καμία milf παίζει στο body free στο Νίκο? Η στη Μαρία στα λαδάδικα?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Για την Μαρια ρωτα τον φιλο Αζαζελ.
Του έχω απαντήσει και περιμένω νέα του...
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Αυτη ποια ειναι φιλε, αξιζει? Δωσε καμια πληροφορια εαν μπορεις...Η Άννα που είναι Μπότσαρη πολύ σιλικόνη Παιδιά
Είναι δυτικά κάτω από τη γέφυρα του Κορδελιού προς ικα Ευόσμου.απλα να ξέρεις ότι δεν πας για μασάζ..απλά θα γαμησεις μια παγοκολονα.ποιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να το πω χωρίς να έχω κάτι με τι κοπελα,κρίμα το 60ευρωΤύπε ευχαριστώ πολύ!Κοίτα αφού έχει ωραίο σώμα και γαμιεται, ίσως αξίζει... Επίσης που περίπου είναι ο χώρος της; Ανατολικα; Κέντρο;
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Η πρεζου με το σκυλί από τον Εύοσμο είναι πολύ βρόμικα μακριά αδερφια
Παίδες μακρυά και αγαπημένοι, δεν κάνει!!!
azazel καμία πληροφορία για Μαρία ΛαδάδικαΤου έχω απαντήσει και περιμένω νέα του...
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
azazel καμία πληροφορία για Μαρία Λαδάδικα
Πάνε στα ελεύθερα,ενημέρωσε μας εδώ μέσα και θα βρεις και άκρη στα πριβέ και τα φαντάσματα..
xouanito32
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Παιδια κανενα νοε για μαρριανα δεν βλεπω.εκλεισε?
έχεις καμία καλή πρότασηΠάνε στα ελεύθερα,ενημέρωσε μας εδώ μέσα και θα βρεις και άκρη στα πριβέ και τα φαντάσματα..
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Η Ρένα στο Aqua είναι η παλιά καλή Ρένα; Τι προγράμματα κάνει; την προτιμουμε σε σχέση με την Αφροδίτη, την οποία και δεν έχω δοκιμάσει;Ευχαριστώ.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
ποσο καιρο εχεις να πας κ τι ακριβως θες να μαθειςazazel καμία πληροφορία για Μαρία Λαδάδικα
γιατι δε παιρνεις ενα τηλ να μαθεις αν εκλεισε η ειναι ακομα ανοιχτηΠαιδια κανενα νοε για μαρριανα δεν βλεπω.εκλεισε?
εχει κατι μηνες που κανεις την ιδια ερωτηση
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
έχεις καμία καλή πρόταση
Πάνε Ζεσι Σπα φίλε @slaki, έχει φέρει νέο αίμα για το γραφείο, αλλά δε ξέρω αν κάνουν ή κλάνουν.
Πάνε, δες, αν ψηθείς μπαίνεις, αν δεν ψηθείς αποχωρείς!
Περιμένουμε ενημέρωση με το καλό :-(
Παιδιά για εμένα που δεν έχω πάει σε μασατζίδικο αλλά θέλω να πάω για μασαζ και γαμησάκι τι μου προτείνετε? Μιλάω για κάπου που θα εξυπηρετήσουν χωρίς να με ξέρουν. Αν κάποιος δυσκολεύεται να γράψει δημόσια ας στείλει pm.
Ευχαριστω!
Ευχαριστω!
zesi spa, δεν χρειάζεται να σε ξέρουνΠαιδιά για εμένα που δεν έχω πάει σε μασατζίδικο αλλά θέλω να πάω για μασαζ και γαμησάκι τι μου προτείνετε? Μιλάω για κάπου που θα εξυπηρετήσουν χωρίς να με ξέρουν. Αν κάποιος δυσκολεύεται να γράψει δημόσια ας στείλει pm.
Ευχαριστω!