Έχει τίποτα δυνατά κομμάτια; Και από τιμες πως είναι;zesi spa, δεν χρειάζεται να σε ξέρουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
loukadakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
παιδια αν μπορει καποιος το τηλ απο rozita.
εχω παει και εχω αναφερθει λιγες σελιδες πισω αλλα το εχασα.
εχω παει και εχω αναφερθει λιγες σελιδες πισω αλλα το εχασα.
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου λογικα πρέπει να ειναι 30 ευρώ που πληρωνεις εξω και 20 ευρώ στην κοπελα μεσα για την εκτονωση.Αυτή η Σίσι από Βάνα ποσό πέρνει ;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
ζεσι σπα κ body free πας εκτελείς κ αύριο μεθαύριο περιμένουμε ενημέρωσή γιατί σε βλέπω πολύ ζεστόΈχει τίποτα δυνατά κομμάτια; Και από τιμες πως είναι;
ζεσι , πριν κανένα μήνα 60 ευρώ μασάζ μέτριο , στοματικό χωρίς προφυλακτικό, 80 από τι θυμάμαι φούλ και την πηδάς. γενικά ευχαριστημένος έφυγα.Έχει τίποτα δυνατά κομμάτια; Και από τιμες πως είναι;
Για το body είσαι σίγουρος; Πρέπει να μην είχα ακούσει καλες κριτικές.... Τεσπά ,μόλις πάω εννοείται θα υπάρξει κριτική.ζεσι σπα κ body free πας εκτελείς κ αύριο μεθαύριο περιμένουμε ενημέρωσή γιατί σε βλέπω πολύ ζεστό
[/quote[quote author=stallion41 notid=33399
link=topic=936.msg8977869#msg8977869 date=1563390874]
ζεσι σπα κ body free πας εκτελείς κ αύριο μεθαύριο περιμένουμε ενημέρωσή γιατί σε βλέπω πολύ ζεστό
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα παιδια,Πηγα μεσα στη βδομαδα στην Βάνα,και πέρασα με Μάγκυ.Πολυ ωραια γκομενα,πολυ ωραιο ασιθησιακο μασάζ,και τέλεια εκτονωση στο τέλος,ευγενική ,γενικα έφαγα κόλλημα.Οση ωρα μου τον επιαζε στο τελος εγω επιανα το θεικο κωλαρακι της..Να ρωτησω αν ξέρει κάποιος..Ειχε και μια αλλη ωραια γκομενα,καστανή.Ομορφη,αδύνατη με πολυ ωραιό στήθος που παιζει να ηταν και σιλικόνη.Γνωρίζει κανείς το όνομα της,μηπως τιμήσω και αυτην?Υπαρχει περιπτωση να ειναι Ινα η Σισσυ,ειχε 6 κοπελες οταν ειχα παει,και δε θυμαμαι τα ονοματα
η ίνα είναι φίλε μέτρια πραγματαΚαλημέρα παιδια,Πηγα μεσα στη βδομαδα στην Βάνα,και πέρασα με Μάγκυ.Πολυ ωραια γκομενα,πολυ ωραιο ασιθησιακο μασάζ,και τέλεια εκτονωση στο τέλος,ευγενική ,γενικα έφαγα κόλλημα.Οση ωρα μου τον επιαζε στο τελος εγω επιανα το θεικο κωλαρακι της..Να ρωτησω αν ξέρει κάποιος..Ειχε και μια αλλη ωραια γκομενα,καστανή.Ομορφη,αδύνατη με πολυ ωραιό στήθος που παιζει να ηταν και σιλικόνη.Γνωρίζει κανείς το όνομα της,μηπως τιμήσω και αυτην?
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
μια με καυλωτικη φατσα,που λες ωραια γκομενα αλλα παιζει να ειναι και κρυα μεσα?αυτη ειναι ειναι ε?μαλακια..γιατι εμφανισιακα ειναι πολυ καληη ίνα είναι φίλε μέτρια πραγματα
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω φιλαρακιη ίνα είναι φίλε μέτρια πραγματα
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Καλημέρα παιδια,Πηγα μεσα στη βδομαδα στην Βάνα,και πέρασα με Μάγκυ.Πολυ ωραια γκομενα,πολυ ωραιο ασιθησιακο μασάζ,και τέλεια εκτονωση στο τέλος,ευγενική ,γενικα έφαγα κόλλημα.Οση ωρα μου τον επιαζε στο τελος εγω επιανα το θεικο κωλαρακι της..Να ρωτησω αν ξέρει κάποιος..Ειχε και μια αλλη ωραια γκομενα,καστανή.Ομορφη,αδύνατη με πολυ ωραιό στήθος που παιζει να ηταν και σιλικόνη.Γνωρίζει κανείς το όνομα της,μηπως τιμήσω και αυτην?Υπαρχει περιπτωση να ειναι Ινα η Σισσυ,ειχε 6 κοπελες οταν ειχα παει,και δε θυμαμαι τα ονοματα
Τιμές στην Βάνα; Ευχαριστώ
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
30+20Τιμές στην Βάνα; Ευχαριστώ
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
παιζει να ηταν κ η ρια αν ειχε βυζαρες τσιτομενεςΚαλημέρα παιδια,Πηγα μεσα στη βδομαδα στην Βάνα,και πέρασα με Μάγκυ.Πολυ ωραια γκομενα,πολυ ωραιο ασιθησιακο μασάζ,και τέλεια εκτονωση στο τέλος,ευγενική ,γενικα έφαγα κόλλημα.Οση ωρα μου τον επιαζε στο τελος εγω επιανα το θεικο κωλαρακι της..Να ρωτησω αν ξέρει κάποιος..Ειχε και μια αλλη ωραια γκομενα,καστανή.Ομορφη,αδύνατη με πολυ ωραιό στήθος που παιζει να ηταν και σιλικόνη.Γνωρίζει κανείς το όνομα της,μηπως τιμήσω και αυτην?Υπαρχει περιπτωση να ειναι Ινα η Σισσυ,ειχε 6 κοπελες οταν ειχα παει,και δε θυμαμαι τα ονοματα
ειναι καυλοφατσα κ εγω περασα καλα μαζι της ασχετα που καποιοι την βριζουν
georgeleon
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2016
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Ναι καυλοφατσα και τσιτωμενες βυζαρες...Ω ρε πουστη...Φτιαχνομαι..Αν ειναι θα πρεπει να περασω απο εκει χωρις ραντεβου ,για να μην κλεισω αλλη,μικρη γυρω στα 22?παιζει να ηταν κ η ρια αν ειχε βυζαρες τσιτομενες
ειναι καυλοφατσα κ εγω περασα καλα μαζι της ασχετα που καποιοι την βριζουν
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.063
- Πόντοι
- 2.356
η ίνα είναι αρκετά μελαχροινη κ ωραία αλλά δε την λες καυλωφατσαΝαι καυλοφατσα και τσιτωμενες βυζαρες...Ω ρε πουστη...Φτιαχνομαι..Αν ειναι θα πρεπει να περασω απο εκει χωρις ραντεβου ,για να μην κλεισω αλλη,μικρη γυρω στα 22?
Εγώ πήγα 2 φορές με την ρια κ πέρασα καλά κ δε ζήτησε τίποτε παραπάνω από τα 20
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.234
- Πόντοι
- 206
Όποιος ρωτάει συνέχεια τιμές...στατιστικά δεν πηγαίνει ποτέ.........Είναι για τα κορίτσια του μασάζ ο λεγόμενος time waster..... Συνέχεια ρωτάει και ποτέ δεν πάει......όπως στο φέις κάτω από κάθε ανάρτηση υπάρχει το <τιμούλα;;;>
Φιλικά πάντα...για να μην παρεξηγηθώ.....
Φιλικά πάντα...για να μην παρεξηγηθώ.....
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Σερβίρει φραπέ στα 50 ευρώ κι αν θες και καλαμάκι πάει στα 70. Ναί την προτιμούμε σε σχέση με την Αφροδίτη. ...κι αν είσαι ευγενικός τα βγάζει όλα!! ...και το καλαμάκι είναι χωρις περιτυλιγμα...όχι όπως στης Μάγκυς...Η Ρένα στο Aqua είναι η παλιά καλή Ρένα; Τι προγράμματα κάνει; την προτιμουμε σε σχέση με την Αφροδίτη, την οποία και δεν έχω δοκιμάσει;Ευχαριστώ.
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 827
- Πόντοι
- 96
Ενοείται πως κάνει η Rozita και σε τιμές έκπληξη !!! Για του λόγου το αληθές:Καμια κορασιδα να καμει prostate massage ξερουμε; Λογικα θαναι ανεκδοτο αυτο στο χωριο μας, απλα ρωταω μπας και...