Alekarassalonikios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2023
- Like
- 306
- Πόντοι
- 21
Δουλεύει και σε ιχθειοπωλειο η κοπέλα ;Δεν είναι ιδέα σου όντως μυρίζει
Δουλεύει και σε ιχθειοπωλειο η κοπέλα ;Δεν είναι ιδέα σου όντως μυρίζει
Καλησπερα στο Νημα .....η φιλη μαs η Κασανδρα εχει σωματοτυπο τηs γυναικαραs με υψοs περιπου στο 1.80μ συμπαθητικη φατσουλα .... εχει πολυ μικρο βυζακι και απιστευτο κωλο .Τωρα στο προγραμμα ......πρωτο μεροs κανει καλουτσικο μασαζακι με μπολικο λαδακι δεν μιλαει πολυ και σε αφηνει να απολαυσειs την χειρομαλαξη απο τα δυνατα τηs χερια σε ολο το σωμα χωριs να βιαζεται ...Οσο για το δευτερο μεροs ξερει να σε γκαβλωνει οταν σε γυρναει ανασκελα προβαλει μπροστα το μικρο τηs στηθοs για γλυψιμο και την κολαρα τηs στα πλαγια του κρεβατιου για χουφτωμα. Ειναι πολυ ανεκτικη στα χουφτωματα αλλα μολιs παs να την χαιδεψειs μεσα απο το κυλοτακι στο μουνακι και στην πισω τρυπουλα τηs ζηταει παραβολο +20Πες πες θα με κάνεις να πάω να τη δοκιμάσω. Αλλά δεν ήταν εκεί το θέμα, μπαίνεις στον κόπο να ενημερώσεις κάνε μια περιγραφή πως ξεδιπλώθηκε η κοπέλα. Κατέβασε στριγκάκι , ζήτησε εξτραδάκι, μπήκε δάχτυλο στο μουνάκι, της άρεσε , δεν της άρεσε. Έτσι θα την εκτιμούσα περισσότερο την ενημέρωση.
Δωσε αδερφε να της χαιδεψεις την τρυπα...που κολλας;Καλησπερα στο Νημα .....η φιλη μαs η Κασανδρα εχει σωματοτυπο τηs γυναικαραs με υψοs περιπου στο 1.80μ συμπαθητικη φατσουλα .... εχει πολυ μικρο βυζακι και απιστευτο κωλο .Τωρα στο προγραμμα ......πρωτο μεροs κανει καλουτσικο μασαζακι με μπολικο λαδακι δεν μιλαει πολυ και σε αφηνει να απολαυσειs την χειρομαλαξη απο τα δυνατα τηs χερια σε ολο το σωμα χωριs να βιαζεται ...Οσο για το δευτερο μεροs ξερει να σε γκαβλωνει οταν σε γυρναει ανασκελα προβαλει μπροστα το μικρο τηs στηθοs για γλυψιμο και την κολαρα τηs στα πλαγια του κρεβατιου για χουφτωμα. Ειναι πολυ ανεκτικη στα χουφτωματα αλλα μολιs παs να την χαιδεψειs μεσα απο το κυλοτακι στο μουνακι και στην πισω τρυπουλα τηs ζηταει παραβολο +20
πΩσ εΒγΑΛεσ τΟ συΜπεραΣμΑ φΙΛε PaPatZhs69 .........oTι κΟλαΩ???Δωσε αδερφε να της χαιδεψεις την τρυπα...που κολλας;
εχεις πολλα κενα αδερφεπΩσ εΒγΑΛεσ τΟ συΜπεραΣμΑ φΙΛε PaPatZhs69 .........oTι κΟλαΩ???
Αντε βρε η ιδεα σου ειναι αλωστε και ποιοs σου ειπε να την μυρισειs εκει κατω .....πηγαινε μαζι τηs κανει super μασαζ και την δουλευει την μαλαπερδα τελοια σου λεω ...Oσο για το ρεζουμε φτυνει πολυ προστυχα και εχω την εντυπωση οτι μερικεs φορεs αμα kαταφερειs kαι την γκαβλωσειs ακουμπαει το κατω χειλοs Του στοματοs τηs απο την μανια τηs πανω στο πεοs τουλαχιστον αυτο κανει σε μενα Αεροπιπα .... kαι παντα σε αδειαζει πανω στα υπεροχα βυζακια τηs Oσο για τηs τρυπουλεs τηs μπροs και πισω ειναι σουρωτηρι......αιντε για χαρα στο νημαΚαλησπερα στην παρέα έχει πάει κανείς με την ίριδα πέρασα μαζί της και σαν μύριζε σαν ψάρι ή ήταν ιδέα μου;
Η ιδεα σαs ειναι.....η μηπωs εγω δεν αντεληφθην ???Δουλεύει και σε ιχθειοπωλειο η κοπέλα ;
OX OX .......Καλησπερα στην παρέα έχει πάει κανείς με την ίριδα πέρασα μαζί της και σαν μύριζε σαν ψάρι ή ήταν ιδέα μου;
Μπορεί να έχει κρύψει κανένα γατοκεφαλο εκεί μέσα , καλύτερα ας μην ψάξουμε.Η ιδεα σαs ειναι.....η μηπωs εγω δεν αντεληφθην ???