Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
212
Πόντοι
20
Πες πες θα με κάνεις να πάω να τη δοκιμάσω. Αλλά δεν ήταν εκεί το θέμα, μπαίνεις στον κόπο να ενημερώσεις κάνε μια περιγραφή πως ξεδιπλώθηκε η κοπέλα. Κατέβασε στριγκάκι , ζήτησε εξτραδάκι, μπήκε δάχτυλο στο μουνάκι, της άρεσε , δεν της άρεσε. Έτσι θα την εκτιμούσα περισσότερο την ενημέρωση.
Καλησπερα στο Νημα .....η φιλη μαs η Κασανδρα εχει σωματοτυπο τηs γυναικαραs με υψοs περιπου στο 1.80μ συμπαθητικη φατσουλα .... εχει πολυ μικρο βυζακι και απιστευτο κωλο .Τωρα στο προγραμμα ......πρωτο μεροs κανει καλουτσικο μασαζακι με μπολικο λαδακι δεν μιλαει πολυ και σε αφηνει να απολαυσειs την χειρομαλαξη απο τα δυνατα τηs χερια σε ολο το σωμα χωριs να βιαζεται ...Οσο για το δευτερο μεροs ξερει να σε γκαβλωνει οταν σε γυρναει ανασκελα προβαλει μπροστα το μικρο τηs στηθοs για γλυψιμο και την κολαρα τηs στα πλαγια του κρεβατιου για χουφτωμα. Ειναι πολυ ανεκτικη στα χουφτωματα αλλα μολιs παs να την χαιδεψειs μεσα απο το κυλοτακι στο μουνακι και στην πισω τρυπουλα τηs ζηταει παραβολο +20

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.528
Πόντοι
1.056
Καλησπερα στο Νημα .....η φιλη μαs η Κασανδρα εχει σωματοτυπο τηs γυναικαραs με υψοs περιπου στο 1.80μ συμπαθητικη φατσουλα .... εχει πολυ μικρο βυζακι και απιστευτο κωλο .Τωρα στο προγραμμα ......πρωτο μεροs κανει καλουτσικο μασαζακι με μπολικο λαδακι δεν μιλαει πολυ και σε αφηνει να απολαυσειs την χειρομαλαξη απο τα δυνατα τηs χερια σε ολο το σωμα χωριs να βιαζεται ...Οσο για το δευτερο μεροs ξερει να σε γκαβλωνει οταν σε γυρναει ανασκελα προβαλει μπροστα το μικρο τηs στηθοs για γλυψιμο και την κολαρα τηs στα πλαγια του κρεβατιου για χουφτωμα. Ειναι πολυ ανεκτικη στα χουφτωματα αλλα μολιs παs να την χαιδεψειs μεσα απο το κυλοτακι στο μουνακι και στην πισω τρυπουλα τηs ζηταει παραβολο +20
Δωσε αδερφε να της χαιδεψεις την τρυπα...που κολλας;

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
212
Πόντοι
20
Καλησπερα στην παρέα έχει πάει κανείς με την ίριδα πέρασα μαζί της και σαν μύριζε σαν ψάρι ή ήταν ιδέα μου;
Αντε βρε η ιδεα σου ειναι αλωστε και ποιοs σου ειπε να την μυρισειs εκει κατω .....πηγαινε μαζι τηs κανει super μασαζ και την δουλευει την μαλαπερδα τελοια σου λεω ...Oσο για το ρεζουμε φτυνει πολυ προστυχα και εχω την εντυπωση οτι μερικεs φορεs αμα kαταφερειs kαι την γκαβλωσειs ακουμπαει το κατω χειλοs Του στοματοs τηs απο την μανια τηs πανω στο πεοs τουλαχιστον αυτο κανει σε μενα Αεροπιπα .... kαι παντα σε αδειαζει πανω στα υπεροχα βυζακια τηs Oσο για τηs τρυπουλεs τηs μπροs και πισω ειναι σουρωτηρι......αιντε για χαρα στο νημα

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.871
Πόντοι
201
Αντε βρε η ιδεα σου ειναι αλωστε και ποιοs σου ειπε να την μυρισειs εκει κατω .....πηγαινε μαζι τηs κανει super μασαζ και την δουλευει την μαλαπερδα τελοια σου λεω ...Oσο για το ρεζουμε φτυνει πολυ προστυχα και εχω την εντυπωση οτι μερικεs φορεs αμα kαταφερειs kαι την γκαβλωσειs ακουμπαει το κατω χειλοs Του στοματοs τηs απο την μανια τηs πανω στο πεοs τουλαχιστον αυτο κανει σε μενα Αεροπιπα .... kαι παντα σε αδειαζει πανω στα υπεροχα βυζακια τηs Oσο για τηs τρυπουλεs τηs μπροs και πισω ειναι σουρωτηρι......αιντε για χαρα στο νημα
Τα παράσημα είναι τιμή για σένα μυστη;

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρέα έχει πάει κανείς με την ίριδα πέρασα μαζί της και σαν μύριζε σαν ψάρι ή ήταν ιδέα μου;
Μια χαρα είναι.το κορίτσι,μην.ακους τους αλλους τους μαλακες.η.δεν πήγανε η βγάζουν κακία, το κορίτσι όσες φορές.πηγα και πίστεψε με.παραπανω από 4 φορές με.εβγαλε.τα καλύτερα.γουστα απο της άλλες και μια χαρα μύριζε

Alekarassalonikios

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
330
Πόντοι
21
Τα παράσημα είναι τιμή για σένα μυστη;
Με μια μαλακιά δώρο ένα Σμν δελεαστικο. Δεν ξέρεις και τι να πιστέψεις οι περισσότεροι λένε ότι βρωμάει και 3-4 λένε ότι δεν , είχα στείλει κάποτε έναν φίλο μου στο Κρίσταλ πέρσι και είχε μπει με μια μου είχε πει που μύριζε το μουνι της σαν ασβός με πεθαμένο ψάρι και το σώμα της και μετά δεν ξανά πάτησε ίσως να είναι η ίδια θα το επαλήθευσω και θα ενημερώσω

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.528
Πόντοι
1.056
Μου πεταξε στο instagram ενα καταστημα Harmony Spa στην Εγνατια 125 εχει κανεις ιδεα τι ειναι; τι παιζει; το εχει ακουσει κανεις;

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
486
Πόντοι
21

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
627
Πόντοι
81
Μου πεταξε στο instagram ενα καταστημα Harmony Spa στην Εγνατια 125 εχει κανεις ιδεα τι ειναι; τι παιζει; το εχει ακουσει κανεις;
Εμενα μέ ενημερωσαν μέ sms ξεδιαντροπα. Λογικά καποιο παλιό πετσεταδικο. Το μυαλό μου παει σε αυτό στην εγνατίας 112 στον ημιοροφο

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
455
Πόντοι
36
Εμενα μέ ενημερωσαν μέ sms ξεδιαντροπα. Λογικά καποιο παλιό πετσεταδικο. Το μυαλό μου παει σε αυτό στην εγνατίας 112 στον ημιοροφο
βλεποντας το προφιλ τους στο φβ ειδα μια παλια φωτογραφια με καναπεδες και αν θυμαμαι καλα παλια ηταν ενα φεγγαρι στην Αγιας Σοφίας αμεσως μολις περνουσες την εγνατια και πριν την εκκλησια. απεναντι απο το παρκο. Αντε να ειχα παει μια δυο φορες. Δεν θυμαμαι σχεδον τιποτε. Περασαν και πολλα χρόνια

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Έχεις δίκιο αυτό το chris helen που υπήρχε στο fb άλλαξε όνομα..σε harmony αυτό που είναι τώρα στο 112 δε παίζει πάντως τιποτα.. το δουλεύει μόνη και για να την πιάσεις τηλέφωνο θέλει τάμα..

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Πέρασμα από Θεανώ είδα τρελό κράξιμο για τη συγκεκριμένη εδώ μέσα.. μια χαρα είναι το κορίτσι.. ίσως λίγο παραπάνω εριστική.. καλο δυνατό μασάζ.. από την αρχή σε κόβει περί έξτρα.. οπότε πήγα συνειδητοποιημένος ήθελα να ξεπιαστω και επειδή ψάχνω τέτοια φάση πήγα και λίγο από περιέργεια.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
416
Πόντοι
26
καλο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κασανδρα σε ποιο ινστιτουτο κορωνα μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom